Al cnm mutlaka biz onunla cok rahat ettik hem bebeğin beli acımaz hemde kurmasına cok iyi geliyorYok ama e bebege yada civile gidince alayım canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Al cnm mutlaka biz onunla cok rahat ettik hem bebeğin beli acımaz hemde kurmasına cok iyi geliyorYok ama e bebege yada civile gidince alayım canim
15 Aralık canim. Biraz once emerken uyudu yüz üstü yatirdim 15 dk yattı bu bile gelişme8 aralık canım
Sizin ne zamandı?
Canım seninki de erkek bebek mi? Malum onların gazı daha çok Ve uzun sürüyormuş.Aynen cnm var mı geçen acaba bizimki de gittikçe artıyor hiç ümidim kalmadı (
Ayy o zamandiizmin üstüne minder gibi bisy mi koysam alt degistirme minderi var o da çok.terletiyor diye koymuyprum
Çünkü kendimden şüphe ediyorum emzirmemiş miydim diye :)
Genellikle 3 3.5 aya rahatliyorlar. Kızım cok fenaydı hic durmadan sürekli bagiridi 3.5 aydan sonra duzeldi Sabır az kaldı 1 aya rahatliycaz insallah düzenlerini kuracaklar havalarda ısınır öğlenleri çıkartıp gezdiririz hem onlara hem bize iyi gelir. Dört gözle nisanı bekliyorum.
Ben bebeğim demek istiyor :)))Kızlar ya oğlum 2 3 gündür elini yumruk yapıp emiyor. Ne demek istiyor sizce? Çok aç olmasa bile yapıyor
Ben de tekrar yatırdım şimdi15 Aralık canim. Biraz once emerken uyudu yüz üstü yatirdim 15 dk yattı bu bile gelişme
Benimki hariç :):) yok cnm ona kalırsa gunde onbes saat memede kalsalar yınede emerker ama kusarkar sonrada:)
Nasıl geçti canım ilk günün?Ben bebeğim demek istiyor :)))
Bizimde oyle canim.bende oyle dusunmustum ama dis icin cok erkenya.tabi allahin isi bilemeyiz yineKZlar sankı bazen salya akıyo gbı oglusumda nrmalmı bu diş falan degl dımı sımdıden
Amin canim hepimizinkini insallah.evet annemler herkes orda. park ormanin ordalar.bende isterim canim bebisleride tanistiririz:))Maşallah canım. Senin bebiş de toparlanmış. Rabbim Salih evlat etsin. Merkeze geleceksen görüşmek isterim:)
Alayım o zmaan canim çok sagolAl cnm mutlaka biz onunla cok rahat ettik hem bebeğin beli acımaz hemde kurmasına cok iyi geliyor
Deneyim BI canimUstune penye bısey serersen terleymez heralde canım bı dene
Benimki hariç :)
Ayy benim evime de yakındı eskiden yaaa bir ucu fırat kafe bir ucu dicle kafe ne giderdik oraya...Amin canim hepimizinkini insallah.evet annemler herkes orda. park ormanin ordalar.bende isterim canim bebisleride tanistiririz:))
Ay evet canim.simdi nerdesin senA
Ayy benim evime de yakındı eskiden yaaa bir ucu fırat kafe bir ucu dicle kafe ne giderdik oraya...