2017 Aralık Anneleri

Genellikle 3 3.5 aya rahatliyorlar. Kızım cok fenaydı hic durmadan sürekli bagiridi 3.5 aydan sonra duzeldi Sabır az kaldı 1 aya rahatliycaz insallah düzenlerini kuracaklar havalarda ısınır öğlenleri çıkartıp gezdiririz hem onlara hem bize iyi gelir. Dört gözle nisanı bekliyorum.

Ben duruma ayak uydrmaya calıaıyorm mecburen baaka yapck bısey yok bu aurede es destegı cok onemlı ısıne gelmezse telı elnden dusurmuyo bende ona sınırlenıyorm ogluma sabrm kalmıyo bazen o zaman cok kızıyorm kendıme :KK43:

15 Aralık canim. Biraz once emerken uyudu yüz üstü yatirdim 15 dk yattı bu bile gelişme
Ben de tekrar yatırdım şimdi
Beşiği sallıyorum
Kalkamadım
Durunca uyanacak
Bi karın ağrımız var yine ama bakalım hayırlısı

K Koala_anne canımmm merhaba :KK43: oğlum daha tam atlatamadı bronşiti sanırım.acayio terliyor sürekli bez koyuyorum ama ise yaramıyor artık. Şimdide hapsurugu baya arttı.gunde 3 4 kere dr öksürüyor.valla ne uyku kaldı ne bisey.ben oğlum için ne yapmalıyım. Hangi yolu izlemeleyum

Ilk is gününün bitiminden. Istikakımı da aldım (kepekli ekmeğim, yarım galetam) oğluma kavuşma arzusu içinde kocamın beni almasını bekliyorum. Üretim olmadığı için yorucu geçmedi ama 7000 adım yapmışım şimdiden. Fotograftaki hardallar rüyamdaki gibi. Alnım da stresten alerji oldu yaa :KK43:((

Eklentiler

• 151991554000128424376.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 62
Kizlar sizde uyuku durumlari nasil benim kizim nerdeyse gunduz hic uyumuyo gecede pek uyumuyo saat 2 3 kadar debeleniyoruz

X