- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Tabi alakası yok kullanmadiysa ama fazlası bingıldağın erken kapanmasina neden oluyor diye biliyordum ben sadece .
Spirali ebe taktı kiz aile sağlığı merkezinde. Ebe bana takık değil yani :)))Niye taktı annem yaa:))
Pestil yemiştim cevizle cayın yanına ı yapar miYavrum niye içtin yaa ne gerek vardı git bi tahlil bişey yaptır koka ishal yapmaz çünkü aksine ishali önler başka ne yedin
Ben sleepy kullanıyorum canm 1 ay olcak neredeyse 3 numaraya geceliKzlar sleepy bez kullanan varmı 5250 ohlumun kılosu 2 numara aartık kcuuk gbı 3 e gecsemmıkı 3+var ıkı paket smdı baktm buyuk o 3 numara kac kılokı
Bende halsizlik var hala bisey yiyemedim eşimde sağolsun çok kaygisiz ehliyeti benden daha onemliAsıt rahatsz etmstr bnce. Bıkere zehrlenmstm ben halsızlık nıde bulantısı olmstu
Ben sleepy kullanıyorum canm 1 ay olcak neredeyse 3 numaraya geceli
O ayrı tabi fazlası tabi ki kapatır hayatım o konuda hem fikirimTabi alakası yok kullanmadiysa ama fazlası bingıldağın erken kapanmasina neden oluyor diye biliyordum ben sadece .
Bende halsizlik var hala bisey yiyemedim eşimde sağolsun çok kaygisiz ehliyeti benden daha onemli
Bende halsizlik var hala bisey yiyemedim eşimde sağolsun çok kaygisiz ehliyeti benden daha onemli
Ay bnde diyorum ebe niye takmış:)))Spirali ebe taktı kiz aile sağlığı merkezinde. Ebe bana takık değil yani :)))
Heralde kuzum yaa yapmaz mı bişey olmaz ama asitli şeyler içme bebek çok pis gazlanırPestil yemiştim cevizle cayın yanına ı yapar mi
Zaten bu erkekleri de arayinca daha bir ben haklıyım havasına giriyorlar.Canim ailesini aramam ki onların araması gerekir eğer huseyin ordaysa onların yok göstermesi lazım haberim yok.nerde ne yapıyı ne ediyo artık.yoruldum pas ettim.aramayı kestim
Benimki bir hafta ara ara kanadi şimdi durdu. Bir daha olur mu bilememValla ben dr kanama si çok olup geri çıkaranlar duydum. İnşallah benim bu hal regl dir de onla alakali değildir
Bence beklet canim.Sık emzirincr rahatlari kaciyr,uyumuyorlar.Gundz uyanıkken 3 saat bkletemmkı canım nasıl saldrıyı memeye saat bası emIyo uyanıksa
Bence beklet canim.Sık emzirincr rahatlari kaciyr,uyumuyorlar.
Sagol Nilguncum.Doktora gittik.Cok sukur cigerlerinde bisey yokmus.Burnuna cok serum sıkıyoruz ,yutuyr,zarari olur mu dedik.Yok aksine yutmasi daha iyi,genizi acar dedi.Banyo yapinca biz de isiticiyi acıyrz.Terletp usutmek en kötüsü ama sanki bizdeki sıcaklikta da üsüyr,burnu tıkanıyr.Bugun yatak odasını acayim bakayim.Besleniyrdur canim o korkma.Bizimki o kadar az emiyor ki,bağırış,çıgırıs.Doktora dedim 5 dakika surmuyor dedim.Artik hızlı cekiyrdur dedi.Öyle diyorlar da ben kapatmadım petekleri
Hatta banyo zamanı klimayı açıyor eşim salonu bi 30 yapıyor banyo bitip de giydirene kadar
Normalde de 25 falandır sanırım
Üşüyecek diye korkumdan terletiyorum ben de
Çok korkuyorum
Bizim de hapşırma ve öksürük var arada
Üstüne bir de beslenmeme ekleniyor
Ablası hastaydı ya ondan olmuştur belki canım
Siz gidin bir dinlesin ciğerleri
Biz her gün burun açıyoruz
O kadar çok çıkıyor ki
Zararlı mı yararlı mı bilmem ama onu yapmasam hiç nefes alamıcak yavrum
Şu kışı atlatmaya az kaldı
Az daha dayanmamız lazım
Geçmiş olsun canım
Aldir tabi ki yazık sıkıyordur şimdi bebegi:)Ya ben gec kalmısım:) 2 ay bı hafalıgız.. btcek ğaket bıkac tane var esım alsn o zaman gelrken 3 numara
5 buçuk tu canm 2 hafta onceKac kılo cnm sennkı
Iyi masallah canim.Daha iyi sut birikir aslinda,sen bilirsin tabiO zamanda doymuyo sanırım xnm ya kılosu ıyı su an byle devam etcez o zaman buhun gttık 5250 2 ay bı haftalıhız
Anlamadim canim inan evi soguttuktan sonra burun tikanikligi artti iyice.Acicam petegi bakalim gece22 derece cok sogyk degil mi canim petegi neden kapattin.bize dr en az 24 ila 26 derece olcak dedi.bizim 28 den asagi dusmuyo bazen petegi kisiurm soguk oluyo hapsiriyo bebek.ac petekleri bebekler sicakta buyur tabi cok sicak olmamasi lazim ama 22 de soguktr annen yaa ben o da da baska odaya gecerken vile yelek sapka takiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?