Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne rıskı var canım anlamadım1000 - 2000 tl civarı sanırsam ama onuda risk var ise istiyorlar.
MasaAllah subhanallah sana da bebegine de rabbim devamini getirsinKizlaarr ben duydum sonunda kalp atislarini cok sukur rabbime.. 6 +1 gunluk dedi
Ne güzel haberler bugün size de MasaAllah subhanallahSelam kizlar 6+4 teyim cok sukur bugun kalp atisini gorduk kesesi 24 mm olmus minnoşun
Sağol canimmm sağ salim kucagimiza aliriz inş.Ne güzel haberler bugün size de MasaAllah subhanallah
Kizlaarr ben duydum sonunda kalp atislarini cok sukur rabbime.. 6 +1 gunluk dedi
Hayırlı olsun kızlar Allah daim etsinSelam kizlar 6+4 teyim cok sukur bugun kalp atisini gorduk kesesi 24 mm olmus minnoşun
Gittim canim kontrole kalp atışını gene duyamadik doktor kurtaj dedi. 7+5teydik bugün mutlaka duyulması lazımdıberen20 sen nasılsın canım kontrole gittin mi
Kızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Doktora gittik. Acildeki doktorun yazdığı 100 mg progestan yerine 200 mg progestan kullanacaksın üstelik 2 defa değil 3 defa 3 ay boyunca kullanacaksın iyi oldum sanıp birakmayacaksın, karı koca olmak yok aya kadar dedi. Bebeğin kalp atışları 162 sağlığı iyi 1 ay sonra yine gel dedi.
Canimm evet cok zor bisey yasadigin ama Allahin takdiri demekten baska caremiz yok yinede halimize sukredelim demek ki saglikli bi gebelik degilmis herseyde bi hayir vardir Rabbim bunu nasip ettiyse mutlaka hayirlisi budur. Dogduktan sonra uzulmektense simdi yasaman en hayirlisiyms demek ki. En kisa zamanda Allah yeniden saglikli bebek sahibi olmayi nasip etsin insallah canim dualarim seninle Rabbim yardimcin olsunKızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
İnşallah en hayırlı zamanda evladını saglikla kucağına alırsın, bu donemi de kolaylıkla carcabuk atlatirsin Rabbim nasip etsin yuvaniza bu mutluluğu.Kızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canım Allah sabir versin ayni şeyleri birçok defa yaşamış biri olarak üzüntünü anlıyorum ama inan sağlıksız bebekler bu haftalar da gelişmezmiş rabbim sana daha hayırlısını verecek inşaallah dualarım seninle sen de bize dua etKızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.