2017 Aralık Anneleri

Gittim canim kontrole kalp atışını gene duyamadik doktor kurtaj dedi. 7+5teydik bugün mutlaka duyulması lazımdı
canım inan çok üzüldüm aynısını ben de aralık ayında yaşadım kalp atışı yoktu ve gelişimi durmuştu.Üç doktora daha gittik onlar da aynısını söyledi 1 Aralıkta kürtaj oldum çok zor günler geçirdim ama hep allaha sığındım hep dua ettim.İnanın siz de beklemediğiniz bir zamanda hamile haberinizi alacaksınız ve inş. sağlıkla kucağınıza alacaksınız.Onlar şimdi en güzel yerdeler ve bizi inş. cennet kapısında karşılayacaklar.

Kızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
Kızlar bebegim melek olmuş kalp atışı gene yok kurtaj olcam korkuyorum. Hem kendimi boşlukta hissediyorum üzülüyorum hem de allahın takdiri böyleymiş diyorum. Rabbim size saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bana da dua eder misiniz rabbim çok bekletmeden daha sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.

Canım gerçekten çok üzüldüm nasip değilmiş çok zor ama elimizden hiç birşey gelmiyor. O ol der ve olur ötesi gerisi var mı? Rabbim sana en sağlıklından versin canım kucağın boş kalmasın

KıZlar çok şükür duyduk kalp atışını. Sesini duymadan ben zaten ekrandan parıltısını gördüm çok şükür. Saçları boyayabilirsin dedi folik kullanma artık dedi' ilişki serbest fazla yorma kendini üç hafta snr görüşelim dedi. Testler ve bebeğin kalp atış hızına göre yüzde 97 çok sağlıklı gebeliğin olacak dedi. Çok şükür.
Az az sık sık yenecek gece yemek Yok hamur işi Yok

Canim cok üzüldüm. Allah sabir versin . hayirli saglikli bebek versin Rabbim sana.
Vardir Allahin bildigi canim. Biz maalesef gelecegi goremedigimizden üzülüyoruz
Hayirlisi olsun hakkinda.

Benım kafam sunada takılıyor aslında 2'lı 3'lu t est kac tl bılmıyorum ama dırek harmony test yapılsın kafamız rahatmı olsunda dıyebılıyorum . Bılıyormusun hıc fıyatalrını
Ben yarın yaptırıyorum harmony. Memorial hastanesinde 2700 dediler. Ge-lab biraz daha uygunmuş. Yarın randevu alıp gideceğim.

Çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş. Moralini Yüksel tut.

Arkadaslar bu ikili test ne zamana kadar yapiliyor 14. Haftaya kadar dedi bi arkadasim dr um da 12. Haftada yapilir dedi 12den sonra yapiliyor mu acaba ilk gebeligimde bana ikili onermemisti dr um 3lu de zaten 2lide bakilan bakiliyor demisti 3lu test yaptirmistim

KıZlar çok şükür duyduk kalp atışını. Sesini duymadan ben zaten ekrandan parıltısını gördüm çok şükür. Saçları boyayabilirsin dedi folik kullanma artık dedi' ilişki serbest fazla yorma kendini üç hafta snr görüşelim dedi. Testler ve bebeğin kalp atış hızına göre yüzde 97 çok sağlıklı gebeliğin olacak dedi. Çok şükür.
Az az sık sık yenecek gece yemek Yok hamur işi Yok
Canım bişey soracaktım kalp atim hızı yüzde 97 ne oluyor. Benim ultrason kağıdında da yüzde 91 yazıyordu anlamamıştım ne olduğunu. Yüzde 91 az mı acaba. Ne olduğunu bilmediğim için soruyorum canım

Arkadaslar bu ikili test ne zamana kadar yapiliyor 14. Haftaya kadar dedi bi arkadasim dr um da 12. Haftada yapilir dedi 12den sonra yapiliyor mu acaba ilk gebeligimde bana ikili onermemisti dr um 3lu de zaten 2lide bakilan bakiliyor demisti 3lu test yaptirmistim
11 ile 14. Hafta arasında herhangi bir zaman yapılabilir. Genelde 8. Haftadan sonra 12. Haftada kontrole çağırdıkları için 12 de yaparlar. Bir de sonuç kötü çıktığı takdirde, gebeliği sonlandırmak isterse anne adayı Ne kadar erken olursa o kadar iyidir tabi. Ben bu yıl 12. Haftada direk genetik test yaptıracağım için ikiliyi es geçeceğim.

trkn0709 trkn0709 fertuha fertuha angel_lovee angel_lovee hercal hercal Vitae Vitae Panda86 Panda86 annekusu annekusu misschery misschery LesaM LesaM Happybug Happybug sessizcekimsesizce sessizcekimsesizce canlarim allah razı olsun çok sağolun desteğiniz ve dualariniz için. İnşallah dualariniz en hayırlı ve tez vakitte kabul olur. Sizler de güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeklerinizi inşallah.

annekusu annekusu canim gözün aydın ne güzel duymussun bebeginin kalp atışını. İnşallah da hep böyle güzel haberlerle devam eder.
Canım allah herşeyin en hayırlısını verir. Senin için de en hayırlısını düşünmüştür. Allah o kadar büyükki onun hesabı hiç bir saniye şaşmaz. Demekki en hayırlı vakitlerde senin için en iyisini planlamış. Allah sana sağlıklı hayırlı ana bababa sevgisi bilen bir evlat nasip etsin. Hepimizin duaları seninle. Güzel haberlerini burdan bekliyoruz. Bu arada sana bişey dicektim aşılama yaptırdıktan sonra rapor doğal yollarla hamile kalma şansı artıyor. O yüzden her ayı değerlendir canım. Ben aşılama yaptırdım benim aşılamam tutmadı bile o kadar ki artık ümidi kesmiştik tedavi bile işe yaramıyor diye 4 ay sonra kendiliğinden oldu. Bana demişlerdi o zaman inanmamıştım aşılama ile bile hamile kalamayıp sonradan nasıl doğal olur diye ama insanların tecrübelerini göz ardı etmemek lazım. Aynı şeyi ben de tecrübe ettim. O yüzden Dr un yasağı kalkar kalkmaz her ayı değerlendir canim

beren20 beren20 canım cok gecmıs olsun sımdıden, Allah bunları unutacak acılar yasatmasın ınsallah. Daha once bızde yasadık malesef hayat bazzen boyle olabılıyor, yeterkı pes etme

Canım allah herşeyin en hayırlısını verir. Senin için de en hayırlısını düşünmüştür. Allah o kadar büyükki onun hesabı hiç bir saniye şaşmaz. Demekki en hayırlı vakitlerde senin için en iyisini planlamış. Allah sana sağlıklı hayırlı ana bababa sevgisi bilen bir evlat nasip etsin. Hepimizin duaları seninle. Güzel haberlerini burdan bekliyoruz. Bu arada sana bişey dicektim aşılama yaptırdıktan sonra rapor doğal yollarla hamile kalma şansı artıyor. O yüzden her ayı değerlendir canım. Ben aşılama yaptırdım benim aşılamam tutmadı bile o kadar ki artık ümidi kesmiştik tedavi bile işe yaramıyor diye 4 ay sonra kendiliğinden oldu. Bana demişlerdi o zaman inanmamıştım aşılama ile bile hamile kalamayıp sonradan nasıl doğal olur diye ama insanların tecrübelerini göz ardı etmemek lazım. Aynı şeyi ben de tecrübe ettim. O yüzden Dr un yasağı kalkar kalkmaz her ayı değerlendir canim
Evet canım allahın takdiri deyip tevekkül ediyorum ama suan bosluktayim inşallah geçer. Sağlıklı olsa niye kalbi dursun diyorum teselli buluyorum. İnşallah dedigin gibi olur da cok beklemeden saglikli bi hamileligim olur canim dogal yoldan. Desteğin icin çok sağol.

X