Kurabiyeyi keserken yagli kagidin ustunde merdaneyle açıp kes kaldirmasi daha kolay oluyor o zamanbana kurabiyeyi kesmek daha zor geldi.seker hamuruyla suslemek eglenceli oldukdan pek yormadi.ha tektat yaoar miyim hayir :)) kalibimda buyuk o bizi zorladi cok daha kucugnu bulamadm
resimi kirpman lazim oncelikle büyük yuklemiyo.dosya yükleye tikla altta cevap yazdmz kisimda.orda secenekler sunuyo yukleniuocok guzel gorunuyo canm eline saglık ben defalarca denedıgım halde resim yukleyemıyorum nasıl yapılıyo
ole yaptim.sana hamur isi bulamadm baska yag ile yaptim onlar kirilmadi.bi hamuruda tereyag ilr yaptim onlar kirildi 3 4 tane.daha yapcm bugun de seker hamurum bitti az almisimKurabiyeyi keserken yagli kagidin ustunde merdaneyle açıp kes kaldirmasi daha kolay oluyor o zaman
Ellerine saglik cok guzel görünüyor. 100 tane yaptin mi? Posetleyecek misin? Poşetle ve kurdeleyle bağla. Internettten de etiket tasarla. Renli cikti yap. Ustune zimbala çok güzel olur.buda bitmis haliEki Görüntüle 2096462
posetledim yaptiklerm 100 taneue yetmedi seker hamuru.ustunde isim yaziyo ya ona etiket yapistrmiycm.mevlut kulahlarna etiket yapistrcmEllerine saglik cok guzel görünüyor. 100 tane yaptin mi? Posetleyecek misin? Poşetle ve kurdeleyle bağla. Internettten de etiket tasarla. Renli cikti yap. Ustune zimbala çok güzel olur.
posetledim yaptiklerm 100 taneue yetmedi seker hamuru.ustunde isim yaziyo ya ona etiket yapistrmiycm.mevlut kulahlarna etiket yapistrcm
bende dusundm onu.ama cok iyilernden istedm 100 kisi icin pahali geldi.gerci bu kurabiyelerde hemen hemen ayni hesaba geldiler yaptik bi kere napalm.bi data yapmam zati :)))Bnde kese ıcınde tesbıh dagtmayı dusunuyorum nasıp olrsa hem kullanırlar hedıyemızı
Bunda bacakları çok ayrık kalmıyomu cnm kanguruda öyle gerce ama ben bebiş ikisindede rahat edemez diye düşünüyorumsling alacağım ben canım kanguru asla kullanmam en azından slingde sırtına karnına beline her yere bağlıyorsun eski yöntem bi nevi hem daha sağlıklı kesinlikle onu tavsiye ederim, hem evde evi süpürürken bile sırtına bağla süpür yemek yap dışarda kolların boşda bir çok artısı var hem bebeğinde seninle güvende oluyor bi işin varken... Kanguru pişmanlıktır çocuğun bacak araları berbat oluyor yazık... Bak örnekler bunlar, ben 3. kızımda kullandım ama bi arkadaşıma verdim bi daha doğurmam diye ama şart oldu şöyle bi 2 ayı bitireyim kullanmaya başlarım tekrardan
Sen iyi ol ki bebişin iyi olsun canım gerisini boş veerrrrrKizlar hepinizden allah razı olsun bana büyük destek.oldunuz su zor zamanlarimda iyiyim desem yalan olur ama kizim için güçlü olmak zorundayım eşimin ailesiyle tamamiyle bağlarını kopardim çok sevdiğim gorumcelerim bile gerçek yüzünü gösterdi esimde pismanlik var ama ne fayda çok kırdı beni birdaha eskisi gibi olamam kizim için bosanmaktan vazgeçtim babasız buyumesin diye ama şunu anladım hiçkimseye çok daha vermeyecekmissin iyilik beş para etmiyormus şimdi daha iyiyim kendi evimde daha huzurluyum tahlil sonucuna gelince salı günü demişlerdi il sağlık müdürlüğünü aradim cuma gününü bekleyin ddiler
Aynen canım annemler teyzemler yeğenlerime yapıyolardı bende ordan biliyorum benimde 2 kere sümük oldu şimdiye kadar onuda peçetenin ucunı kıvırıp hemen aldımBenim bebegin burnu da daha hiç tikanmadi. Bazen burnunda sümük oluyordu. Aldığımız aspiratör burun deliklerine girmedigi için kullanamadık. Zaten aspiratörle sümük cekmek iyi değilmiş. Anneme söyledim küçük çengelli iğnenin kıçıyla alıyordum ben dedi. şimdi hergün çengelli iğneneyle alıyorum sümükleri çok rahat herkese tavsiye ederim. Cani da yanmıyor üstelik.
Sicak su torbasini dene. Saat yönünün tersine dairesel hareketlerle masajı da dene. Ben fayda gördüm.bızımde gazımız gitgide şiddetlenmeye başlıyor ıkına ıkına bı hal oldu kızım yapamayınca da pes ettı uyudu yavrum bende bundan sonra ışıgı kapatım uyutım artık daha faydalı olur bızede gece günduz kavramını yavastan ogretmek lazım
Tam aydınlık yapma geceleri kalktiginda daBnde kapatıyorm gece ısıgı emzrmeye kalknca acıyorm altnı degstrıyorum emzrıyorm cohu zaman gazını cıkarmadan bı saate gerı uyuyo.. hnduz daha ck uyanık kalıyo gece daha az
Bende sürekli havalandırıyorum odanın nemide 50 55 arası değişiyo iyimi ki kaç olmalı acabaodanin nemiyle alakali bisey canim bizimki hemen tikaniyo ustelk yer gun havalandrdgm halde oda da degstryrz ustelk
Ben uygulamadan giriyorfum yükleyemiyordum simdi tarayicidan giriyorum yukleniyor burdancok guzel gorunuyo canm eline saglık ben defalarca denedıgım halde resim yukleyemıyorum nasıl yapılıyo
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende istiyorummm:))buda bitmis haliEki Görüntüle 2096462
Evetvonlar cok guzel ve uygun fiyata bulabilirsin. Ben de mevlit yaparsam dağıtırım.Bnde kese ıcınde tesbıh dagtmayı dusunuyorum nasıp olrsa hem kullanırlar hedıyemızı
Bnde kapatıyorm gece ısıgı emzrmeye kalknca acıyorm altnı degstrıyorum emzrıyorm cohu zaman gazını cıkarmadan bı saate gerı uyuyo.. hnduz daha ck uyanık kalıyo gece daha az
Ilk etapta malzemeye çok para gidiyir ama tanrsi 70 kurusa mal etmiştim ben.bende dusundm onu.ama cok iyilernden istedm 100 kisi icin pahali geldi.gerci bu kurabiyelerde hemen hemen ayni hesaba geldiler yaptik bi kere napalm.bi data yapmam zati :)))
40 üstü yeterliBende sürekli havalandırıyorum odanın nemide 50 55 arası değişiyo iyimi ki kaç olmalı acaba
bilmiyrmki canim nette yazar.bende alcam o nem olcerlerdn termometre var ama o yokBende sürekli havalandırıyorum odanın nemide 50 55 arası değişiyo iyimi ki kaç olmalı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?