2017 Aralık Anneleri

bana kurabiyeyi kesmek daha zor geldi.seker hamuruyla suslemek eglenceli oldukdan pek yormadi.ha tektat yaoar miyim hayir :)) kalibimda buyuk o bizi zorladi cok daha kucugnu bulamadm
Kurabiyeyi keserken yagli kagidin ustunde merdaneyle açıp kes kaldirmasi daha kolay oluyor o zaman

Kurabiyeyi keserken yagli kagidin ustunde merdaneyle açıp kes kaldirmasi daha kolay oluyor o zaman
ole yaptim.sana hamur isi bulamadm baska yag ile yaptim onlar kirilmadi.bi hamuruda tereyag ilr yaptim onlar kirildi 3 4 tane.daha yapcm bugun de seker hamurum bitti az almisim

Ellerine saglik cok guzel görünüyor. 100 tane yaptin mi? Posetleyecek misin? Poşetle ve kurdeleyle bağla. Internettten de etiket tasarla. Renli cikti yap. Ustune zimbala çok güzel olur.
posetledim yaptiklerm 100 taneue yetmedi seker hamuru.ustunde isim yaziyo ya ona etiket yapistrmiycm.mevlut kulahlarna etiket yapistrcm

Bunda bacakları çok ayrık kalmıyomu cnm kanguruda öyle gerce ama ben bebiş ikisindede rahat edemez diye düşünüyorum

Sen iyi ol ki bebişin iyi olsun canım gerisini boş veerrrrr

Aynen canım annemler teyzemler yeğenlerime yapıyolardı bende ordan biliyorum benimde 2 kere sümük oldu şimdiye kadar onuda peçetenin ucunı kıvırıp hemen aldım

Sicak su torbasini dene. Saat yönünün tersine dairesel hareketlerle masajı da dene. Ben fayda gördüm.

Bnde kapatıyorm gece ısıgı emzrmeye kalknca acıyorm altnı degstrıyorum emzrıyorm cohu zaman gazını cıkarmadan bı saate gerı uyuyo.. hnduz daha ck uyanık kalıyo gece daha az

Bizim tam tersi cnm gündüz çok uyuyor geceleri ise hiç uyumuyor.. ışığı açık bırakıyrm bu gece kapatmayı deniycm umarım öğrenir gece gündüzü..

bende dusundm onu.ama cok iyilernden istedm 100 kisi icin pahali geldi.gerci bu kurabiyelerde hemen hemen ayni hesaba geldiler yaptik bi kere napalm.bi data yapmam zati :)))
Ilk etapta malzemeye çok para gidiyir ama tanrsi 70 kurusa mal etmiştim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…