- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Gündüz ben de emzirmeye çalışıyorum ama gece bazen mümkün olmayabiliyor
Bizim tam tersi cnm gündüz çok uyuyor geceleri ise hiç uyumuyor..ışığı açık bırakıyrm bu gece kapatmayı deniycm umarım öğrenir gece gündüzü..
Evetvonlar cok guzel ve uygun fiyata bulabilirsin. Ben de mevlit yaparsam dağıtırım.
Tam aydınlık yapma geceleri kalktiginda da
bende dusundm onu.ama cok iyilernden istedm 100 kisi icin pahali geldi.gerci bu kurabiyelerde hemen hemen ayni hesaba geldiler yaptik bi kere napalm.bi data yapmam zati :)))
Ben her dinlediğimde niyese ağlıyorum hayat çok acımasız insanlar çok acımasız... Çocuklarımız güçlü durmayı gerçekten bizden öğreniyorlar Rabbim hepsini kötü kalplerden korusun.....Canım cokknguzrlms yaa walla cok duygulandım
Sen benim yontemimi dene. Guzel bir gaz masaji yap ışıklari kqpat uyku egitimine basla. Kalktığında da konuşma onunla sessiz ortam olsin. Karanlikta emzir altini da loş isikta temizle fayda goreceksin.
Çok dogru diyorsun canim sadece ben nasıl gerçek yüzlerini f arkedemedim eşimle flört evlilik 7 yıl oldu nasil taniyamamisim hepsinin herseyine kosardim onlar ne derse tamamdı diğer eltimi annesinin evinden geri flgelmezdi ben annemin evine ancak bayramlarda giderdim ama simdi bayramlari kendi ailemle gecirecem evime gelecek yüzleri kalmadiEn azindan eşinle bir nebze ipleri gevsettiginize sevindim. Görümcelere gelince, farkli düşünmesi beklenemez zaten hayal kırıklığına ugramaya gerek yok. Kican da cevresinin gazına illa ki geliyordur. Diğer tarafla gorusmeyi sınırlandırırsaniz daha huzurlu olacaksiniz. Bundan sonra zaten kendi evindesin. Sen sen ol hele ki çocuk var artik bisanma kelimesini kolay kolay söyleme. Kocanı sevdigine inanıyorum vlben. Sadece daha hersey çok taze ve ona kızgınsın. Iyiyim desem yalan olur demissin eee çünkü onlarla yaşadıkların geldikçe aklına sinir olacaksin verdiğin emeklere, verdigin değere. Senu nasıl iki dakikada gözden cikardiklarina. Ben daha nisanliyken kayinvalidemle sorun ysamaya basladim. Eşimin anne babasi ayri. Biz 10 sene görüştük tüm ailesi biliyordu. Benim ailem bilmiyordu ve karşı çıktiklari icin yillarca gizledim. Annesi oğlum ev alsin sonra evlenin diyordu. Beni de surekli isteyen birileri oluyordu herkese yok diyordum ve dikkat çekiyordu bu durum. En son kayinbabamın israriyla aileme söyledim. Söyler söylemez ben yaninizdayim diyen kayinbaba oglum ben seni okuttum kendi düğününü kendin yap benden maddi birsey bekleme dedi.sonra birbir kavga gürültüyle ailemi ikna ettim nişan oldu eşim işten cikartildi. Kayinvalideye ateş düştü düğün masraflari bana kalacak diye. 3 ay eşim is bulamadi. Ne aradi beni ve ailemi ne sordu 4 aylik nisanliydim gelmedi gitmedi aramadi sormadi. Benim mesajlarimi esimin telefonundan okuyup beni ariyor ve hesap soruyordu. En son yine bunu yapınca esimde ben de patladık. Esim de bana alttan alma artik dedi. kayinvalidemle iliskimi kestim. ulan bir baktim kaynim ve görümcem de bana ve eşime tavır aldılar. O yüzden hiç şaşırmadım. Sonra öz annesi kocamı evden kovdu düğüne 3 ay kala. Babasinin evine taşındı. Üvey anne kahrı çekti. Düğün erteledik. Neler neler yaşadık. Daha nisanliyken annesiyle ilişkimiz eşimin de istegiyle bitti. Evlendik kayinbabayla da ilişkimiz sadece ara sira telefonla gorusmeleri, o kadar. Kayinbaba çocuğumu gormeye bile gelmedi. Gerekce de kendi adını koymamışız. Bebegin adının Mustafa konulması gerekiyormuştu falan falan. Bir otobüslük mesafede oturuyoruz. Bebek 2 aylık oldu neredeyse. Kendileri kaybetti şekerim bizi. Vallaha be kötü bir gelin degilim onlar kötü anne babalar bence. Ama kendimi yıllarca yiprattim mi yıprattım. Yaptigim iyilikler aklima geldikce kendime kızdım ne salakmisim diye. Sen üzme kendini. Kurtuldun ona sevin.
Burnunu surtuluuor canim daha kolay kolay affetmem hatasınıtelafiedecekCanım allahn ıznyle tahll soncn temız cıkacak ınsaaakah... esınn aıledınıde takma bsver sız ewladnla kocamla bı aıkesınız esımede tavız verme bnce hatasını gorsn bıda yalnz brakmasn senı.. hersey daha guzel olscak ınsallah daha fazla yorstma kendınıde
Bncede kapat bıde uapablrsen aksam bıraz oyala uytmamaya cals baaklım nasıl olck
Amin canim insallah yüce rabbim evlatlarımızi bize bağışlar artıkdaha az takiyorum kafaya kizim için su tum k esilmesin diye artık sevmesinler beni istemiyorum zatenkuzum eşinle boşanmaktan vazgecmen ıyı olmus anı bı sinirle sağlıklı dusunemeyebılıyor insan kaynanan gıle gelınce emın ol sorun yaşayan ne ılk gelınsın nede son olacaksın bı cogumuzun kı problemlı ben eş tarafının iyi olduguna pek inanmam ıyılıklerı menfaatleri bıtene kadrdır ne zaman kı senden faydalanamzlar o zamn senden kötüsü yoktur dıyecegım zor olacak ama umursama artık onları belkıde bundan sonra daha huzurlu olacaksın onlarsız golgelerı bil e ınsanın canını sıkmaya yeter sen uzak dur huzurunu kacıran insanlardan oyle cok daha ıyı olursun allah kızını da sana bagışlasın acısını gostermesın yavruna sarıl yeter.
Kuzum benim allah razı olsun senden benim ablam yok bana abla gibi şefkatle yaklastin moral verdin hamileliligim boyunca da doğumdan sonrada iyi ki varsın bende seni çok seviyorum keşke yakin olabilsek senle dertlesmek bana yol göstermesini isterdim yaşım ve t ecrubemden dolayı hatalrim çok.oluyor ama senin gibi bir ablamin yanimda olmasını isterdimYavrum benim yaa üzülme canım benim hayat ve insanlar böyle işte... Aslında iyi yönünden bak dediğin gibi gerçek yüzlerini gördün şer sandığın senin için kızın için ne kadar büyük hayr oldu bunu sonra anlayacaksın... Sen Rabbime sığın yavruna odaklan ve kendinin sağlığına dikkat et gördüğün gibi kimseden hayr yok iyi ol kuzum iyi ol... Keşke seninle çok yakında olsaydık seni hemencecik toparlar enerji dolu olmanı sağlardım... Sen bu olanların senin ve kızın için özellikle en hayrlı olarak Rabbim tarafından yaşatıldığını bil şükr et.... Ben seni niye çok seviyorum fındık kurdum yaa sana duacı olacağım... ❤
2 aylık olana kadr cok zorlanmayaydılar barı sonrası gaz sancıları hafıflıyo zaten sonra gelsın gülücüklerBzde aksam ugrastık gazı olrsa duzgun emmıyo cırpınıp duruyo kuzum gazı cıktı bu sefer çiş yapms onu degstrdım falan derken en son baya yorgn dustı fazla emmeden yatrdm mecburen huysuzlannca cok acsada ememıyo cnku snra gece kaldrdım emdı guzelce ıyudu hemende
denedım yıne beceremdım bıraz daha ugrasırım olmadı pesresimi kirpman lazim oncelikle büyük yuklemiyo.dosya yükleye tikla altta cevap yazdmz kisimda.orda secenekler sunuyo yukleniuo
sıcak su torbasını karnının ustunde kac dk bekletım canmSicak su torbasini dene. Saat yönünün tersine dairesel hareketlerle masajı da dene. Ben fayda gördüm.
onu bı denım ınşallh becerırımBen uygulamadan giriyorfum yükleyemiyordum simdi tarayicidan giriyorum yukleniyor burdan
2 aylık olana kadr cok zorlanmayaydılar barı sonrası gaz sancıları hafıflıyo zaten sonra gelsın gülücükler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?