2017 Aralık Anneleri

bende dusundm onu.ama cok iyilernden istedm 100 kisi icin pahali geldi.gerci bu kurabiyelerde hemen hemen ayni hesaba geldiler yaptik bi kere napalm.bi data yapmam zati :)))

Olsn canm heves etmıssın hem ıyı olms.. bendr cok ıhısınden koyamam tesbhm zaten cok oara harcayamam ams su ankı dsnmcem bu o zaman gelsn bakalm belkı bska seylere baakrm

Canım cokknguzrlms yaa walla cok duygulandım
Ben her dinlediğimde niyese ağlıyorum hayat çok acımasız insanlar çok acımasız... Çocuklarımız güçlü durmayı gerçekten bizden öğreniyorlar Rabbim hepsini kötü kalplerden korusun.....

Kizlar benim minigin agzina sut geliyr.Oksuruyr.Usuttum mu yoksa refluden mi ki?Buyuk kızim hasta.Ondan mı gecti acaba

Sen benim yontemimi dene. Guzel bir gaz masaji yap ışıklari kqpat uyku egitimine basla. Kalktığında da konuşma onunla sessiz ortam olsin. Karanlikta emzir altini da loş isikta temizle fayda goreceksin.

Bugünden itibaren yapacam Canm. doğdudğan beri hergün ışıkla yatıyrz ne zamndr gece uyumuyor belki de bu etkendr,, gaz sancısı da cabası sabah kalkıp kimyon kaynattım içirdim yağ sürdüm bu şekilde uykuya daldı bebeğm, bugn sıcak su ile denerim ve emzik bi türlü tutmuyordu umarım sen vesile olursun Canm teşkler.

Çok dogru diyorsun canim sadece ben nasıl gerçek yüzlerini f arkedemedim eşimle flört evlilik 7 yıl oldu nasil taniyamamisim hepsinin herseyine kosardim onlar ne derse tamamdı diğer eltimi annesinin evinden geri flgelmezdi ben annemin evine ancak bayramlarda giderdim ama simdi bayramlari kendi ailemle gecirecem evime gelecek yüzleri kalmadi

Burnunu surtuluuor canim daha kolay kolay affetmem hatasınıtelafiedecek

Bncede kapat bıde uapablrsen aksam bıraz oyala uytmamaya cals baaklım nasıl olck

Kapatacm Canm hayslısı,, akşam da baya oyalıyrm makatında yara olmuş ilaçlarını sürmek için altını açıyrm uyanıyor ama nafile gecemiz yine aynı alışkanlık oldu umarım hemen düzen e girer.. çok kötü uykusuzluk göz damarlarım ağrıyor Sağa sola bakarken çok zor

Amin canim insallah yüce rabbim evlatlarımızi bize bağışlar artıkdaha az takiyorum kafaya kizim için su tum k esilmesin diye artık sevmesinler beni istemiyorum zaten

Kuzum benim allah razı olsun senden benim ablam yok bana abla gibi şefkatle yaklastin moral verdin hamileliligim boyunca da doğumdan sonrada iyi ki varsın bende seni çok seviyorum keşke yakin olabilsek senle dertlesmek bana yol göstermesini isterdim yaşım ve t ecrubemden dolayı hatalrim çok.oluyor ama senin gibi bir ablamin yanimda olmasını isterdim

Kizlar il sağlik müdürlüğünü aradim 1 saat once topuk kani sonucu için kistik fibrozis değeri 59.69 a düşmüş yani temiz çıktı tahlil allaha binlerce kez şükürler olsun bu yasadiklarimdan sonra yüce rabbim benim yuzumu güldürdü sonucun temiz olması herşeye herkese değer darısı diğer sonuç bekleyenlere olsun i nsallah

2 aylık olana kadr cok zorlanmayaydılar barı sonrası gaz sancıları hafıflıyo zaten sonra gelsın gülücükler

resimi kirpman lazim oncelikle büyük yuklemiyo.dosya yükleye tikla altta cevap yazdmz kisimda.orda secenekler sunuyo yukleniuo
denedım yıne beceremdım bıraz daha ugrasırım olmadı pes
Sicak su torbasini dene. Saat yönünün tersine dairesel hareketlerle masajı da dene. Ben fayda gördüm.
sıcak su torbasını karnının ustunde kac dk bekletım canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…