2017 Aralık Anneleri

Canimm bronşit değil ama tıkalı olduğu için verdi ilaç koymicaz direk buhar vermek için...cok geçmiş olsun canimm
Saol cnm. Cigerleri cok kucuk oldugu icin hemen tıkanıyolar cok dikkat istio.
Erkek cocuklari cok hassasmıs :(((

Kizlar ben oglusu İki ayrı doktora götürdüm ikisi de memorial in doktoru, Prof olan dediki bebeği emzirmek icin uyandirma sarılık riski yok kilo alimı çok iyi eğer sürekli uyandirirsan bebek ileriki aylarda sürekli uyanır uyku düzeni olmaz dedi, diğer doktor da 3 saati geçirme emzirme için dedi.. Şimdi pzt güven hastanesinde çok iyi bi çocuk doktoru varmış rutin olarak ona goturecegim inşallah öğrendiklerimi yazarım sizede, Ankara'dayım bu arada
Merakla bekliyorum Güven hastanesindeki doktorun söyleyeceklerini. Çünkü ben de acıkınca uyanmasından yanayım. Yoksa emmiyor zaten.

Kızlar nurse harveys in damlasını almış yanlışlıkla eşim
Şurubunu alın demişti doktor aslında
Kullanımı nasıldır
20damla diyor
Günde kaç kez verilecek?
Ben şurubundan kullaniyorum nurse harvey colex günde 4 kez 1 tatli kasigi diyor ama ben gubde 2 kez 1er tatli.kasigi veriyorum.damlayi bilmiyorum.benimki tüm gün uyuyor gece 1 sabah 9 a kadar kolik agliyor surekli sabah 9 gecr 1 arasi acikinca kalkiyor emiyir geri uyuyor nurseyi kullanmaya baslamadan once gündüzde uyumuyordu

Eşim yanlışlıkla damla almış
O kadar söylememe rağmen
Açtıktan sonra farkettik
Doktor 20damla verin demiş
Günde 1kez heralde

Walla camm amlamadm ben.. dktr yazmadı bıze ben uolladm esımı eczacı hangısını onerrse al dıye. Bunu verms evzacı sabah aksam 1 yazms ustunede

Ben şurubundan kullaniyorum nurse harvey colex günde 4 kez 1 tatli kasigi diyor ama ben gubde 2 kez 1er tatli.kasigi veriyorum.damlayi bilmiyorum.benimki tüm gün uyuyor gece 1 sabah 9 a kadar kolik agliyor surekli sabah 9 gecr 1 arasi acikinca kalkiyor emiyir geri uyuyor nurseyi kullanmaya baslamadan once gündüzde uyumuyordu

Damlann uyku etkısımı varkı

arkadaşlar benim doktorum o beyazlık her türlü hastalıktan koruyor dedi sakın temizlemeye çalılmayın anne sütü koruyucusuymuş o
Benim buyuk kizda hala var 7 yasinda bebekliginden kaldı.
Dr alerjisi var bi yiyecege yada icecege karsi dedi.
Alerji testi istedi.
Surup gecirir ama surup bitince bi sure sonra tekrar cikar dedi.
Ikinci kizimin dilinde yok beyazlik.
Suttumuzden gecen besinlerle alakali galiba bu beyazlik

Ayy ne güzel benimkine fayda etmedi :((((

Kizlar sling veya kanguru aldınız mı? Dışarı çıkınca bebek arabasından daha rahat oluyor birde işlerimi daha kolay yaptım diye almayı düşünüyorum.onerileriniz var mı
Canım sanırım Adana'daydin sen de. Gectigimiz hafta sonu e bebek M1 Adana şubesindeki kanguruyu denedi eşim. Sırt kısmı destekliydi bebek kendini geriye atabilir diye. Kraft ve chicco marka vardı. Bebegi içine koyar koymaz ağlamaya başladı. Erkek bebekler icin de iyi değilmiş yumurtalıklar eziliyor. Çarpık bacaklilik yapabiliyormuş ayrica. Slingin daha iyi olabileceği görüşündeyim.

Kizlar sling veya kanguru aldınız mı? Dışarı çıkınca bebek arabasından daha rahat oluyor birde işlerimi daha kolay yaptım diye almayı düşünüyorum.onerileriniz var mı
sling alacağım ben canım kanguru asla kullanmam en azından slingde sırtına karnına beline her yere bağlıyorsun eski yöntem bi nevi hem daha sağlıklı kesinlikle onu tavsiye ederim, hem evde evi süpürürken bile sırtına bağla süpür yemek yap dışarda kolların boşda bir çok artısı var hem bebeğinde seninle güvende oluyor bi işin varken... Kanguru pişmanlıktır çocuğun bacak araları berbat oluyor yazık... Bak örnekler bunlar, ben 3. kızımda kullandım ama bi arkadaşıma verdim bi daha doğurmam diye ama şart oldu şöyle bi 2 ayı bitireyim kullanmaya başlarım tekrardan

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-17-09-45-15.png
    Screenshot_2018-01-17-09-45-15.png
    170,8 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2018-01-17-09-42-21.png
    Screenshot_2018-01-17-09-42-21.png
    145,4 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2018-01-17-09-41-54.png
    Screenshot_2018-01-17-09-41-54.png
    128,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_2018-01-17-09-41-40.png
    Screenshot_2018-01-17-09-41-40.png
    139,7 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2018-01-17-09-52-41.png
    Screenshot_2018-01-17-09-52-41.png
    143,8 KB · Görüntüleme: 74
  • Screenshot_2018-01-17-09-52-30.png
    Screenshot_2018-01-17-09-52-30.png
    148,6 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2018-01-17-09-52-19.png
    Screenshot_2018-01-17-09-52-19.png
    146,9 KB · Görüntüleme: 54
Her bebege bu damlalar şuruplar farkli etki ediyor sanirim bazilarini uyutuyor bazilarina etki etmiyor.abisi depresyona soktu kızımı sürekli öpüyor sıkıyor.

Olabılr cnm. Sız bıde koskanclıkla ugrasrsınz allah kolaylık versn

arkadaşlar benim doktorum o beyazlık her türlü hastalıktan koruyor dedi sakın temizlemeye çalılmayın anne sütü koruyucusuymuş o
pekı canı yanıyomudur emerken onuda soyledı mı doktorun bızım randevumuz haftaya kendı doktorumuza a da sorcam bakalım o ne dıcek

Olabılr cnm. Sız bıde koskanclıkla ugrasrsınz allah kolaylık versn
2. Çocuk daha yorucu bebek uyuyor digeri kalkiyor tablet telefon vermezdim eline her aksam etkinlik yapardik benimle okula geliyordu gündüz şimdi tüm gün evde etkinlik herzaman yapamiyoruz o nedenle tepki gösteriyor.

Back