- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elleri yanda oluyor canım
Yan yatırıyorum uyanıyor sancıdan
Yüz üstü çok rahat uyuyor
Cok iyi canim masallah.Emmiyor diye uzulme.Ememese asla almazdı.Bizim de 1 kilo almıs.1400gram almış canım
40günlüğüz
Sizin nasıl ?
Sen yaninda bekliyorsa yüz üstü yatır. Allah korusun bebek ölümleri en çok o pozisyonda olurmuş.Elleri yanda oluyor canım
Yan yatırıyorum uyanıyor sancıdan
Yüz üstü çok rahat uyuyor
Sen yaninda bekliyorsa yüz üstü yatır. Allah korusun bebek ölümleri en çok o pozisyonda olurmuş.
Öyle bir şey var mi ven hep tarzan gibi geziyorum evdeSabahtan berı benegım nerdeyse tum emdıgını kustu ılk defa byle olduesıme desem smdı yıne kalın gynmıuon senden alıyo soguk dıyecek
Aynen ben de cesaret edemem dahaBen dun yatrdm ıkı dk kustu hemen mıde doluydu yenı emmstı ondan galıba.. ama elımkolu kıvrılır yada agzınn burnunn ustnde yatar kalır bogulr galan yatıramam heralde öyle gece
2850gramdı canımmaşaallah kaç kilo doğmuştu canım bebisin
Ben aç tok yatırıyorum sürekliDun denedım bende kustu benmkı emdıkten hemen snra yaptgm ıcın kustu galıba
Karnımızda daha mı kolaydıAyy dogrduk dogrca derken tekasımız hc bıtmıyoya :)
Aynen gündüz yanındayken yatırıyorumSen yaninda bekliyorsa yüz üstü yatır. Allah korusun bebek ölümleri en çok o pozisyonda olurmuş.
Şimdi kaldırdım yine 5dk zorladımCok iyi canim masallah.Emmiyor diye uzulme.Ememese asla almazdı.Bizim de 1 kilo almıs.
Bizim de bitmişti almadık 1 numaraGeçmedim ama gecsem mi diyorum. Bez dar mi geliyor yok. Ama malum hizli büyüyorlar.
Sütten oluyor da arada da temizlemek gerek sanırım canımO nasl yemzlencekkı sut emdıkce olmuyomu
Canım üzülme çekiş gücü güçlenmiştir belki deŞimdi kaldırdım yine 5dk zorladım
2 tane pozisyon değiştirdik
Önceden böyle değildi ki
Sütüm azken bile saatlerce emerdi
Şimdi süt birikiyor az emdiği için
Sağmak istemiyorum
Kısır bi döngü benimki