2017 Aralık Anneleri

Şimdi kaldırdım yine 5dk zorladım
2 tane pozisyon değiştirdik
Önceden böyle değildi ki :KK43:
Sütüm azken bile saatlerce emerdi
Şimdi süt birikiyor az emdiği için
Sağmak istemiyorum
Kısır bi döngü benimki
Kuzucuk ya.Niye oyle yapıyr ki?Gerci keyfi yerinde olmasa hayatta uyumaz.Ben debugun hic sagmadım.Bugun duzenli uyudu cok sukur.Bi bi memeyi aldı,bi digerini.Uyumayınca sapıtym,surekli emzirmeye calisiyorm,ustune bi de mama.Yavrum tef gibi geriliyr ondan sonra:))Hic uyuyamiyr

Biz bu gün ikinci ayı doldurduk şükür verem aşımız vardı. Az önce kolumu kaşıyordum bi açıp baktım verem aşısının olduğu yer bu nasıl bi hissiyattır ya off annelik çok güzell çok özel duygulandım yine :)

Kuzucuk ya.Niye oyle yapıyr ki?Gerci keyfi yerinde olmasa hayatta uyumaz.Ben debugun hic sagmadım.Bugun duzenli uyudu cok sukur.Bi bi memeyi aldı,bi digerini.Uyumayınca sapıtym,surekli emzirmeye calisiyorm,ustune bi de mama.Yavrum tef gibi geriliyr ondan sonra:))Hic uyuyamiyr
Banyodan sonra kendine hiç gelemiyor

Kızlar nurse harveys in damlasını almış yanlışlıkla eşim
Şurubunu alın demişti doktor aslında
Kullanımı nasıldır
20damla diyor
Günde kaç kez verilecek?

Kızlar nurse harveys in damlasını almış yanlışlıkla eşim
Şurubunu alın demişti doktor aslında
Kullanımı nasıldır
20damla diyor
Günde kaç kez verilecek?

Canım o surubu kolık benekler ıcın sanrm sen ondan al..

İyi akşamlar kızlar 13.01de normal doğum başladı ama açılma bir türlü ilerleyemediginden 14.01de fetal distres diye acil sezaryn oldum çok şükür bugün biraz daha toparladım ama normal olmasını çok isterdim 20 saat suni sancı çektim kısmet artık

Kullanmaya basladiniz mi canim?
Ilac olarak dr yazdi mi biseyler?
Bizde kullaniyoruz malesef.
20 gunlukken ablasindan gecti bronsit oldu.
2 gündur yine ablasindan gecti tıkandi yine.
Canimm bronşit değil ama tıkalı olduğu için verdi ilaç koymicaz direk buhar vermek için...cok geçmiş olsun canimm

Kizlar sling veya kanguru aldınız mı? Dışarı çıkınca bebek arabasından daha rahat oluyor birde işlerimi daha kolay yaptım diye almayı düşünüyorum.onerileriniz var mı

İyi akşamlar kızlar 13.01de normal doğum başladı ama açılma bir türlü ilerleyemediginden 14.01de fetal distres diye acil sezaryn oldum çok şükür bugün biraz daha toparladım ama normal olmasını çok isterdim 20 saat suni sancı çektim kısmet artık

Allah bagslasın cmm

Kizlar sling veya kanguru aldınız mı? Dışarı çıkınca bebek arabasından daha rahat oluyor birde işlerimi daha kolay yaptım diye almayı düşünüyorum.onerileriniz var mı
Ben de kanguru almayı planlıyorum
Ama hiç araştırmadım daha
Alırsan bize de haber verebilir misin

Back