2017 Aralık Anneleri

1 le 2 ay arası su an bebslerımz neler yapmalı .. arasıra yuzustu yatrmalımıyız mesela

Kaç gnluk canm sennkı .. onu bı acıklayan olsa 33 gnluhuz bız brn hala uyandırıuom uc saat dolnca
Kizlar ben oglusu İki ayrı doktora götürdüm ikisi de memorial in doktoru, Prof olan dediki bebeği emzirmek icin uyandirma sarılık riski yok kilo alimı çok iyi eğer sürekli uyandirirsan bebek ileriki aylarda sürekli uyanır uyku düzeni olmaz dedi, diğer doktor da 3 saati geçirme emzirme için dedi.. Şimdi pzt güven hastanesinde çok iyi bi çocuk doktoru varmış rutin olarak ona goturecegim inşallah öğrendiklerimi yazarım sizede, Ankara'dayım bu arada

Kızlar 2 numara beze geçtiniz mi
Evet canım geçtik 5 gün falan oldu 1 numara nın yanları kavuşmuyordu çırtçırtları etine geliyordu bağırsaklarında rahat olması lazım sıkan küçük bez rahatsız eder hem bebeği hemde bağırsaklarını

kızlar bebegınzın dilindekı beyazlıklar gectımı sızın bızımkı hala duruyo acıyomudur emerken

kızlar bebegınzın dilindekı beyazlıklar gectımı sızın bızımkı hala duruyo acıyomudur emerken
Ben dün silmeye çalıştım
Karbonatlı suyla
parmağımı emmeye çalıştı silerken
Dilinin ucu siliniyor da arka taraflar silinmiyor
Nasıl temizlenecek bilmem

Kullanmaya basladiniz mi canim?
Ilac olarak dr yazdi mi biseyler?
Bizde kullaniyoruz malesef.
20 gunlukken ablasindan gecti bronsit oldu.
2 gündur yine ablasindan gecti tıkandi yine.

Bir de hem alt, üst, bez ve badi ile
Hem de sadece bez ve badisi ile tarttırdım doktora :)
Kaç gram oynuyor diye
140gram fark vardı
Bez ve badi ile de toplam 200gram falan sanırım
Evde tartınca 200gram düşerim :)

Ben dün silmeye çalıştım
Karbonatlı suyla
parmağımı emmeye çalıştı silerken
Dilinin ucu siliniyor da arka taraflar silinmiyor
Nasıl temizlenecek bilmem
bızımde aynı önlerde fazla yok ama bogazına yakın var gecen gun sılım dedım mıdesınde ne varsa kustu kendı halıne bıraktım artık 1 aydan sonra kendı kendine gecer mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…