- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Kizlar ben oglusu İki ayrı doktora götürdüm ikisi de memorial in doktoru, Prof olan dediki bebeği emzirmek icin uyandirma sarılık riski yok kilo alimı çok iyi eğer sürekli uyandirirsan bebek ileriki aylarda sürekli uyanır uyku düzeni olmaz dedi, diğer doktor da 3 saati geçirme emzirme için dedi.. Şimdi pzt güven hastanesinde çok iyi bi çocuk doktoru varmış rutin olarak ona goturecegim inşallah öğrendiklerimi yazarım sizede, Ankara'dayım bu aradaKaç gnluk canm sennkı .. onu bı acıklayan olsa 33 gnluhuz bız brn hala uyandırıuom uc saat dolnca
Evet canım geçtik 5 gün falan oldu 1 numara nın yanları kavuşmuyordu çırtçırtları etine geliyordu bağırsaklarında rahat olması lazım sıkan küçük bez rahatsız eder hem bebeği hemde bağırsaklarınıKızlar 2 numara beze geçtiniz mi
bizimkide bastan ole diyodu ama dr aciklaynca sesi kesildi :))Kocama gıre bebıs her hapsurdugunda üşüttü bu cocuk :)
damla olark bilmiyrmda biz siringayla 5 cc cekiyrz siringaya bi delikten veriyrz oburunden cikiyo zaten.aglamaya baslaymca daha iyi oluyo bazen kedni cikariyo burnu doluysa ama genlde pompa ole ben cekiurmKaç damla verlmelıymıs bızde ıkıser damla verıyoz az cıkıyo
ben gectm 10 gun oluyo hemen hemenKızlar 2 numara beze geçtiniz mi
1400gram almış canım:) Inş. gaz sancıları geçince 4-5 saat uyuyacaklar. Benim ilk kız gündüz kesintisiz 7 saat uyurdu.Kaç kilo almış canım dogdugundan beri?
40günlüğüz canımKaç gnluk canm sennkı .. onu bı acıklayan olsa 33 gnluhuz bız brn hala uyandırıuom uc saat dolnca
Benimki de gazdan galibaAltı pisse yada gazı varsa duzgun emmıyo bızımkıde
Ben gündüz hep yüZ üstü yatırıyorum1 le 2 ay arası su an bebslerımz neler yapmalı .. arasıra yuzustu yatrmalımıyız mesela
Ben dün silmeye çalıştımkızlar bebegınzın dilindekı beyazlıklar gectımı sızın bızımkı hala duruyo acıyomudur emerken
Kullanmaya basladiniz mi canim?Kizlar nebulizator aldım artık.cunku oğlumun burnu sürek tıkalı.nefes alamıyor.ne denediysem tam açılmıyor hırıltı hep var.doktorumuzda nebulizator al demisti branşlarını tam acar diye.bende şimdi gitti gidiyordn aldım.insallah iyi gelir...
Ben gündüz hep yüZ üstü yatırıyorum
Çok rahat uyuyor
GaZını da daha rahat atıyor
Ben dün silmeye çalıştım
Karbonatlı suyla
parmağımı emmeye çalıştı silerken
Dilinin ucu siliniyor da arka taraflar silinmiyor
Nasıl temizlenecek bilmem
bızımde aynı önlerde fazla yok ama bogazına yakın var gecen gun sılım dedım mıdesınde ne varsa kustu kendı halıne bıraktım artık 1 aydan sonra kendı kendine gecer mı acabaBen dün silmeye çalıştım
Karbonatlı suyla
parmağımı emmeye çalıştı silerken
Dilinin ucu siliniyor da arka taraflar silinmiyor
Nasıl temizlenecek bilmem
Elleri yanda oluyor canımEller ılerdemı oluyo vanım basınn altnda.. cok uzun yatması sorn olmazmı elımkolu acımazmı
Geçmedim ama gecsem mi diyorum. Bez dar mi geliyor yok. Ama malum hizli büyüyorlar.Kızlar 2 numara beze geçtiniz mi
maşaallah kaç kilo doğmuştu canım bebisin1400gram almış canım
40günlüğüz
Sizin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?