2017 Aralık Anneleri

Benim kiz bir garip ya emecek ya aglayacak yada uyuyacak oyle durayimda etrafi izleyeyin yok uyanik oldugu her an agliyor gaz ilacida kullaniyorum iyide cikariyor sanki ama yetmiyormu anlamadim sizinkiler bakiyormu etrafina bu arada 24 gunluk olduk

Kizlar nebulizator aldım artık.cunku oğlumun burnu sürek tıkalı.nefes alamıyor.ne denediysem tam açılmıyor hırıltı hep var.doktorumuzda nebulizator al demisti branşlarını tam acar diye.bende şimdi gitti gidiyordn aldım.insallah iyi gelir...

Benim kiz bir garip ya emecek ya aglayacak yada uyuyacak oyle durayimda etrafi izleyeyin yok uyanik oldugu her an agliyor gaz ilacida kullaniyorum iyide cikariyor sanki ama yetmiyormu anlamadim sizinkiler bakiyormu etrafina bu arada 24 gunluk olduk
Canım bizimki 50 günlük çok az bakmaya oyalanmaya başladı ama çok az birkaç dk

Allah kolaylık versn cmm bzde ıse yaradı gnı cok sukr

Aspiratör kullanmayin diyr canim bi doktor.Burun mukozasina zarar veriyrmus.7-8 damla dsmlatin ,o kendi atar hapsırikla diyr doktor.
hiçte atmiyo vallah gunde iki kez temizliyrm.hapsurukla atmasi icin cok dolu olmasi lazim.bizimki uyumuyo bazen tikali diye.bende serum fizyoljik var kucuk tup olanlar degil.dr ların gosterdgi gibi siringayla bi delikten basiyorm otekinden cikiyo bide pompa aspiretorle cekiyrm tertemiz oluyo.

Canım emzıgı agzına tıkıuomusun dudagına degdır kendı ceksın ıtıbce benmkıde almıyo

Bizimki cokdoluydu heehalde canım.Oyle bi atti ki:)

Canimm bu arada benim oğlanda öyle uyanıkken tek yapmak istediği emmek...

Allah kolaylık versn cmm bzde ıse yaradı gnı cok sukr
Amiin kuzumm çok sağol..ben o yüzden tüm damlaları bıraktım.bakicam gidişat kötü olursa yine damla kullanırım ama damlanın da faydası olmuyor gözlemlerim o yinde bird e bizimkinin makatinda çatlak varmış yavrum o yüzden çok ağlıyormuş.ikinmaktan çatlak olmus.iyilesirse belki düzelir

Biz de kontrole gittik
Aslında sağlık ocağına kilo tartımı için gidecektik fakat hastaneden mesaj geldi
Muayene katılım payı yarına kadar alınmayacakmış
Sarılığına da baktırırız dedik gittik
Sarılık için tahlil istemedi geçer diyor
3 aya kadr sürenler oluyormuş
Gece emmek için kalkmıyor dedim
4-5 saat uyuyabilir artık uyanmazsa zorlama dedi
Peki sağayım mı süt birikirse dedim
Sağma uyanınca emer dedi :)

Saati 6ya kurmuştum uyanmamışım
7de uyandım
O zaman bile emmedi
Ben uyandırmasam kaç saat uyur acaba
Kaç dk emiyor senin bebiş
Saat 8 oldu hala emziremedim ben bu arada
Bazen 5-10 dk bazen yarim saatten fazla. Ama ideali 20 dk galiba

Kizlar bu sut parasi memurlara yatiyomu bilgisi olan varmi.hicbiyerden ogrenemedim.isyeride bilmiyo.

Yok yok endişelenme bziinki hala öyle uyanıkken tek derdi ya gaz çıkaracak ya emecek ya ağlayacak.. şöyle etrafına bakıp oturayım azıcık dediği yok
Bizimde emmemek için direniyor
Gazdan mı bilmem
Ağlaması zaten sürekli
Ben artık oyunlar oynayacağımız günleri istiyorum

Bende gee bi turlu uyandırıp emdiremiyorum sağıp biberonla veriyodum aç kalır korkusuyla sonra bi gece çok yorgundum saati kapatip uyuya kalmışım sonra kendi uyandı emzirebildim simdi artik kendi uyansin diye bekliyorum 4 saati gecmiyo zaten uyanması 25 günlük daha acaba erken mi yine 2 saatte bir sagıp versem mi

1aydan sonra gece uyusun dedi işte doktor bana canım
Zaten ben kalksamda emziremeyip geri yatıyorum
Bu gece kendisinin kalkmasını denicem
Yine de 4saati geçmesin diye kurarım saati de.
Biz 40günlüğüz
Ne gece ne gündüz düZenli emziremedim
Biberona alışır korkusu olmasa ben de uyurken veririm
Çok zorluyor memeden emerken ondan biberonu mecbur kalmadıkça vermiyorum
Dolapta 110cc süt var ne olacak bilmem
Poşetim olsaydı buzluğa atardım
4 saati geçmiyosa bence sende uyanması için zorlama
Uyurken de büyüyorlardır ki gece uykuları da çok önemliymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…