• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

sobalida zor olur canim dogru soguk cok kalablk olursa nereye oturtcn insanlari.benm kaloriferli bi an once ciksin aradn diyrm yaza kalmadn.hemen pilavli yapcm ama baya kalablk olcak arancklar bi hesapldm hepsi gelmeye kalkrsa 100 e yakin oluyo ev büyük ama yinede sigmaz.isim kursbiyesi de yaocam bide lahusa serbetide dağıtcm.bugun malzemelri aldım hafta ici yapcm onlari.elbise baktm kendime 42 beden olmadi ya banaaa agliycktm begendigm modelin bedenide yoktu bes karis suratla oturyrm simdi :KK43:
Ben nisan sonu yapıcam valla ortalık hastalık kaynıyo o yüzden biraz havaların düzelmesini bekliycem

Kafam catlıcaknaksam 6dan berı uyumadınhc aglamadıdı kadr agladı memeyı cekıp brakıyo altı temz emıyoda ama aglıyo arada canı yanıyo gbı nazarmı degdı anlamadım aksm mısafr vardı ne zorms bebek buytmek :KK43:
Ben de hala uyutmaya çalışıyorum
Biberonla süt bile verdim sağdıklarımdan
Emziği verdim beşiğine koydum
Feryat figan
Memeyi veriyorum aynı
Altı temiz
Ikınmıyoda
Neden uyumaz halaaa

Biz bugün e bebekten kanguru baktık 42 günlük oldu bebek. Icine koyar koymaz ağladı. Çarpık bacaklilik yapabiliyormuş erkek bebekler icin de iyi değilmiş.
Ben de bi yere giderken kullanışlı olur diye düşündüydüm
Biz de 37 günlüğüz
:)
Bebişim uykuya dalamıyor 2 gecedir neden ki

Kafam catlıcaknaksam 6dan berı uyumadınhc aglamadıdı kadr agladı memeyı cekıp brakıyo altı temz emıyoda ama aglıyo arada canı yanıyo gbı nazarmı degdı anlamadım aksm mısafr vardı ne zorms bebek buytmek :KK43:

Ben bilemedim ve acılı baharatli bişeyler yediğimde aynısı olmustu. Yediklerimiz süte geçip bebeği rahatsiz edebiliyomus. Cumartesi günü resmen bütün gün emzirdim ben de

canım chicco physio kauçuk emzik ler var minicik tam miniklere göre bide ona bak evde vardı bulursam reaim yükleyeceğim

Teşkr ederm Canm şimşd netten bakarım .. alıp deniym bu da olmadıysa yapacak bişey Yok bebiş ne zaman isterse emzik olacaz..:KK66:

Ben de hala uyutmaya çalışıyorum
Biberonla süt bile verdim sağdıklarımdan
Emziği verdim beşiğine koydum
Feryat figan
Memeyi veriyorum aynı
Altı temiz
Ikınmıyoda
Neden uyumaz halaaa

Tek bzmkı byle degıl dıye tesellı bukuyırm walka yksa bule oldgnda acılde alrdık solugu herLde

Ben bilemedim ve acılı baharatli bişeyler yediğimde aynısı olmustu. Yediklerimiz süte geçip bebeği rahatsiz edebiliyomus. Cumartesi günü resmen bütün gün emzirdim ben de

O konuyuda anlamıyorm kımı sıtede ınek sutu gaz yapar yazıyo kımınde ıcılmelı emzrem anne ıcmelı dıyo hem tum yemklerdr bshsrat yag var hsmılelık bttı bızım dıyetler brmedı.. duzenlı yemk yapmya frsat olmuyokı ne bukrsam yıyırum walla

Kızlar kanguru kaçıncı aydan itibaren kullanılır
Bir de tavsiyeniz var mı?

Bn hc kullanamm galıba belım sırtım kopar tasıyamm hem kıs zaten su an cıkaak avm gıderız bebk arabası gıtrurrz yanı yazda naspse ıyıce buyur yıne bebk arabsuka cıkarz almadm bn ama var halmdan akdm

Çok zorlu geçiyor malesef bu süreçler canım bende perişanım altına kakasını yaptı tok karnına Allahım kaç 5 sefer iç dış üst değiştirdim tamda çamaşırları yıkanırken, kustu çişini yaptı tam temizledim elime kakasını yaptı bezini yerleştirirken belim kopuk ter içinde kaldım başım ağrıyor şu saat oldu daha yeni uyuyor ama ben bittim :KK43: sen kuzum uyandırmaya çalış emzir, emziğe alışırsada yükün hafifler çünlü tok karınlı olsalar bile memeyle dalga geçer gibi emerler iyice canlanınca

Ne cok degstrmıssun :( o bıle yoruyo ınsanı ıkı büklüm oluyorm mınnak bıde elı kolu durmuyo bısey olck dıye. Gunde bıkere degstrıyorm bn kusuyo yada sut akıyo faln pek dışa gecmedı bızım ılk zamnlar ıkı kere faln gecmstı

En son 12 deydı galıba verdm emzıgı sgzına dondum arkanı yattım daha dgrudu bayldm artık esım sallams kurdale takms yer besıgıne yattgı yerden sallams anlasılan:) ıkı saarte olsa uyudm cok sukr smdı emıyo ıkı saat daha uyurm ınsallh sabh once hastneye ırdan saglık ocagına ınsallh bır ay asımz var oncesnde ates dusrucu verymmı kzlar dktra sırcm gercı ama .. ınsallh huyszlanm kuzucumm

:) paylasmıyo canım hala kundaktakı bebek gıbı davranıuo dort gn bzde kaldı dogm yaptgmda kocamı aksamları otrma odasına yolladı sen orda yat ben dururum brda dıye oglunuykusuz kalmasn dıye dayanamadı o bunalmda ben kocamı yanmda yatıramadm dusun yanı en son dordncu aksam yatagı yorgaı gotrdum otrma ıdasına anne sen odada yat gotrrdum yorganı dedım astı suratı kavga ednce gttı ewıne sabah. Hatrlamak bıle ıstemıyorm hatrladıkca sınırlenıyotm daha
Canim bende dün kavga ettim kaynanamla hwmdenoyle böyle bir kavga değil bütün zehirini kustu bana kac yılın birikimiydi ama iyi oldu kızımı birdaha gostermeyecem ne ben onlara gidecem ne onlar benim evime gelecek dün bu halimle benisinir krizine soktu dün sutun kesildi resmen stresten benim gibi bir insani bile delirttiler bende herşeyimi toplayıp.evime geldim kızımla babam geldi evime getirdi kocam denen adam ailesinin yanında oldu orda kaldı boşanma davası için düşünüyorum şimdi kizim için.katlanabilir miyim ama 6 yıllık aşkı sevgiyi emeği silen bir adama guvenebilir miyimn bmiyorum ama en güzeli kendi evimde kizimla basbasa bir gece geçirdim kızımla dünyalara degismem bin tane kocaya ve onun ailesine değer

ılk cocugum da da yuksek cıkmıstı canm netten bakayım bende inşallah değerlerı normal cıkar bu sefer yavrularımızın daha cok kucukler canının yanmasına dayanamıyorum
Ikinci topuk kanında düşmüş muydu canim değerler icim icimi yiyor salı günü bir türlü gelmek bilmedi insalah yüksek çıkmaz kuzum değerler bizim gibi bekleyenlere allah sabir versin

kız netten baktım ıyıce korktum yorumlardan yazılanlardan inşallah kızlarımızın degerlerı normal cıkar ya:KK43:
Internette yazılanlar hiç guzel degil canim devamlin ilaca bagli kalabilurler allah göstermesin ben saliya kadar kafayı yemek üzereyim bide ailevi sorunlar boşanmanın esigindeyim mersin e gelirsem o nerebilecwgin iyi bir çocuk doktoru var mi

Canim bende dün kavga ettim kaynanamla hwmdenoyle böyle bir kavga değil bütün zehirini kustu bana kac yılın birikimiydi ama iyi oldu kızımı birdaha gostermeyecem ne ben onlara gidecem ne onlar benim evime gelecek dün bu halimle benisinir krizine soktu dün sutun kesildi resmen stresten benim gibi bir insani bile delirttiler bende herşeyimi toplayıp.evime geldim kızımla babam geldi evime getirdi kocam denen adam ailesinin yanında oldu orda kaldı boşanma davası için düşünüyorum şimdi kizim için.katlanabilir miyim ama 6 yıllık aşkı sevgiyi emeği silen bir adama guvenebilir miyimn bmiyorum ama en güzeli kendi evimde kizimla basbasa bir gece geçirdim kızımla dünyalara degismem bin tane kocaya ve onun ailesine değer
Yapma güzelim yaa. Zor bir hamilelik geçirdin zor şeyler yaşadın. Ne boşanması daha bebeğinin kırkı çıkmadan. Lohusasin diue strestesin. Büyük konuşma daha şimdiden dur bakalım gün doğmadan neler doğar. Sakın kendini harap etme. Sütün azalır. Kızın zaten öyle çok kilolu bir bebek degil galiba. Kaynananla ne yaşadın bilmiyorum ama hamileliğin boyunca sana baktı ilgilendi. Sakin kafayla oturur durumu degerlendirirsin. Ben 2 senedir kendi kaynanamla görüşmüyorum. Daha nişanıydım kestim ilişkimi düğünüme de sokmadı eşim. Ama sen kaynananlardan her bahsettiginde ne güzel diyordum bak böyle kaynanalar da var diyordum.

Yapma güzelim yaa. Zor bir hamilelik geçirdin zor şeyler yaşadın. Ne boşanması daha bebeğinin kırkı çıkmadan. Lohusasin diue strestesin. Büyük konuşma daha şimdiden dur bakalım gün doğmadan neler doğar. Sakın kendini harap etme. Sütün azalır. Kızın zaten öyle çok kilolu bir bebek degil galiba. Kaynananla ne yaşadın bilmiyorum ama hamileliğin boyunca sana baktı ilgilendi. Sakin kafayla oturur durumu degerlendirirsin. Ben 2 senedir kendi kaynanamla görüşmüyorum. Daha nişanıydım kestim ilişkimi düğünüme de sokmadı eşim. Ama sen kaynananlardan her bahsettiginde ne güzel diyordum bak böyle kaynanalar da var diyordum.
Ben de çok iyi sanıyordum canim kaynanam için senin gibi herkes sasiriyordu ama bana hamilwligim boyunca baktığı için basima kalktı neler söylemedi oyle yenilecek yutulacak sozler degil canim degilsw 1 haftadir dayandim kiizm icin esim hic yanimda olmadi griptim astim bronsit var bende cigwrlwrim cikacak gibiydi nw kaynanam ne esim hic aldirmadilar hamilwyken el bebek gul bebektim çünkü eşimin çocuğu olmuyordu tup beebek sansimiz bile yoktu allah kabullendigimiz an kendiliginden kizimi rahmime dusurdu onun icin daha cok onlarin gozundr tasiyici anneydim kzim onunnicin dwgwrliydi milletin agzi kapanmisti 1 haftadır o evi bana zindan ettiler en son annem babam duydu kuzenimden geldiler beni almaya baba evine çocukla dönmek çok zor diye donemedim kendi evime geldim esim su saat oldu ne aradi ne sordu neymis kizimi bana vermeyecekmis mersine wli bos donencekmisim daha bir suru swy canim lohusaligimin tadını çıkarmadım eşim çok değişti eskiden benim için neler yapan adam bambaşka bir insan oldu

Canım sakin ol lutfen bosanmak bı anlık sinirle verılecek bı jarar degıl o anllatgm gece bende aldm valızı koymaya basladım bebegmn esyalarını ama snrasını dusundum ben annem baabm ayrı buhudum ve bunn buyuk sıkntısını yasadım aynısını benengıme yasatmasın rabbım.. sabrımın sonuna kdr gucumun sonuna kadr dayanabldgm kadr dayanıcam ınsallah rlmdrn helenı yapıcam oglum ıcın snde sakin ol esin alıcaktr hatasnı o kadr kolay dehl el kadr bebek var ortafa.. ben hep derım gazla muhabbet tez ayrlk getrr herseyın bı sınırı olmalı blmıuorm ben böyleyım fazlasına helenıuorm bak 4 gn kaldı yanmzda aştı o sınırı kocamla aynı odada yatamadım ona envcok ıhtyac duydugum anda.. o gece benmde taş gbı oldu gogslerm daha 4 gnlukyu benengım agladı kustu emememdı rmzırrmedım o agladı ben agladım noldu olan o gece bebgıme oldu ac kaldı uavtum... su an ıyı dusunemıyorz sen bıraz bekle balalım bı sakınles ınsallah uoluna gırer hersey

Back