- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.921
- 508
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Dilek'ciğim bendim kurabiye tarifi veren. Resim bulamayabilirim telefondan simdi. Sen instagramdan model beğen kalıbını al. Harflerin olduğu kaşe var onu da al isim yazmak için. Rengine göre de şeker hamuru satın al. Ben sana tarif ederim. Çok lezzetli oluyor kurabiyeler.kizlar bi kizce isim kurabiyesi tarifi vermisyi minnak miydi kimdi hatirkyamaiurm bul beni :)) bana resimli tarif atabilir misin haftaya mevlut varda allahin izniyle
malzemeleri aldim ben canim bi kac gun sonra yapcam o zaman tarif edersn bana 100 kisilik yapcam ve kalibimda buyuk.orta boyunu bulamadim ona gire tarif verirsn banaEvet Dilek'ciğim bendim kurabiye tarifi veren. Resim bulamayabilirim telefondan simdi. Sen instagramdan model beğen kalıbını al. Harflerin olduğu kaşe var onu da al isim yazmak için. Rengine göre de şeker hamuru satın al. Ben sana tarif ederim. Çok lezzetli oluyor kurabiyeler.
Evet.Reflu yastigi aldım bi de.Daha rahat uyuyr sankiHayatta yatmaz benimki 1 dakika ancak.sonra kiyametler kopuyor aslinda yatsalar iyibolur gaz sancisi azalir
Bizimki de tıkanıyr canim bazen cok gec acılıyr.Yavrum kendini atıyr geri,hiiii diye bi ses geliyr.Cok kotu bi an29 unda gidicm canim.mesajla yazmayi dusundm ama kadinida artk biktirmayaym diye yazmadm.her zaman yapmiyo ama yapincada korkyyo insan
Anne sutunde kaka az oluyr ztn canim.Bizim de bazen bez dolu oluyr.Bazi gunlerde az az yapıyrBenim bebi bugün bir kere çok az kaka yaptı
Normalde 2-3-4 defa yapardı
Sizin nasıl kaka durumu
Çiş var kaç kere değiştirdim
Doymamasından endişeliyim hala
Kaç saattir ilk defa uyudu o da hemen kalkmaZsa
Asker etti bizi başına
@Koala_anne @dilekylmz22 B brc1011 @Gulum80
Bugün cumartesi ya kuzum kocalar evde galiba. Benim öyle mesela
1 yumurtamalzemeleri aldim ben canim bi kac gun sonra yapcam o zaman tarif edersn bana 100 kisilik yapcam ve kalibimda buyuk.orta boyunu bulamadim ona gire tarif verirsn bana
Sorarım canim.ben yuz ustu yatiriyrm sirtina vururyrm anca ole duzeliyo.bide yan ceviruyrm direk iki kasinin ortasini bas parmagimla yukari dogru cekiyrm bideBizimki de tıkanıyr canim bazen cok gec acılıyr.Yavrum kendini atıyr geri,hiiii diye bi ses geliyr.Cok kotu bi anAllahım korusun yavrularimizi.Doktora sorcaktim tikanma anında napmak ,nasıl tutmak gerekiyr diye unutmusum.Sen soratsan bizimle de paylasr msn?
EvetSsvd yaptin onuda yaparsin tabi.
İlk kez mi taktırcan?
Sorarım canim.ben yuz ustu yatiriyrm sirtina vururyrm anca ole duzeliyo.bide yan ceviruyrm direk iki kasinin ortasini bas parmagimla yukari dogru cekiyrm bide
Ben taktircam valla. Devlette hic taktirmadim nasil yapiyolar hicbi fikrim yok. Sezeryani 3.aydan sonra takiyomus dr um. 45günlügüz suan.Evetnapiyim şimdi sence .. kanama yok . Devlete gitsem yapmaz mı. Sanırım spirali eczaneden alip öyle gidioZ
Nefes alması gecikince demisti canım.Ne ıcın yapıyosn bunu cnm
Uykuya dalamayınca sağdığım sütlerden verdimAnne sutunde kaka az oluyr ztn canim.Bizim de bazen bez dolu oluyr.Bazi gunlerde az az yapıyr
Yanlış etiketledin sanki canım
Yaptı yaptı sonradan hatta beline bulaştıAnne sutunde kaka az oluyr ztn canim.Bizim de bazen bez dolu oluyr.Bazi gunlerde az az yapıyr
Zaten azalacakmış günden günebenmde en son dun yapti bizde kabzlk var mrne degstrskte kar etmedi.ama anne sutu emenlerin 1 hafta yapmamalari normalmis.bizim mama diye direk kabiz dediler zeytin yagi veriyrm ihlamur veriyrm yok dun biraz yapti o kadr