• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Benim bebi bugün bir kere çok az kaka yaptı
Normalde 2-3-4 defa yapardı
Sizin nasıl kaka durumu
Çiş var kaç kere değiştirdim
Doymamasından endişeliyim hala
Kaç saattir ilk defa uyudu o da hemen kalkmaZsa
Asker etti bizi başına
K Koala_anne @dilekylmz22 @brc1011 @Gulum80
benmde en son dun yapti bizde kabzlk var mrne degstrskte kar etmedi.ama anne sutu emenlerin 1 hafta yapmamalari normalmis.bizim mama diye direk kabiz dediler zeytin yagi veriyrm ihlamur veriyrm yok dun biraz yapti o kadr

Yaaa

Öyle mibana dr hiç bahsetmedi dediğin gibi ara kanama galiba maydanoz fln yiyince oldu gibi
Benim doktorum sagolsun her konuda bilgi veriyor olabilir ara kanamalar korkma olursa dedi. 1 yil icinde adet olnazsan gel dedi mesela.öyle aşıri degilse korkma icim rahat etsin diyorsan sor doktoruna

Benim bebi bugün bir kere çok az kaka yaptı
Normalde 2-3-4 defa yapardı
Sizin nasıl kaka durumu
Çiş var kaç kere değiştirdim
Doymamasından endişeliyim hala
Kaç saattir ilk defa uyudu o da hemen kalkmaZsa
Asker etti bizi başına
K Koala_anne @dilekylmz22 @brc1011 @Gulum80
Canım biz 21 günlüğüz günde 1 defaya belkide 2 ama çoüunlukla 1 e düştü kaka olayı 3 gündür falan böyleyiz çiş olayı dediğin gibi durmadan değiştiriyorum balon gibi şişiiriyor bezi en geç 2 saate alıyorum bezi altından, normal korkma yaptımı tam yapıyor kakasını, artık değişecek kaka yapma olayıda süt iyice yaramaya başlayınca azalacak yapmaları endişelenme

Kizlaaar bebeğimin bu akdar ağlamasının kakasini yapmamasının hatta gaz çıkaramamasinin nedeni makatta çatlamış...doktor iki krem verdi inşallah en kısa sürede geçer de bebeğim iyileşir:( bu arada acı 3lma yağı önerdi doktorum.gittik aldık sonuç şimdilik güzel...birkac kere gazını çıkardı..umarim bu da diğerleri givi fos çıkmaz bir süre sonra..
Bu arada K Koala_anne bana yardımcı olur musun bebeğimin burnu çok tıkanıyor.deniz tuzu ve aspiratoru denedim evet acıyor ama tam değil...doktorumuz nebulizator makinası almaması önerdi.. buhar makinası burnuna vericez.sen böyle bsiey kullandın mı hiç:( üzülüyorum artık bebişim için önerilerin neler

Canım biz 21 günlüğüz günde 1 defaya belkide 2 ama çoüunlukla 1 e düştü kaka olayı 3 gündür falan böyleyiz çiş olayı dediğin gibi durmadan değiştiriyorum balon gibi şişiiriyor bezi en geç 2 saate alıyorum bezi altından, normal korkma yaptımı tam yapıyor kakasını, artık değişecek kaka yapma olayıda süt iyice yaramaya başlayınca azalacak yapmaları endişelenme
Canm ya benim 40 bitince doktor spral taktir dedi. Ben yanasamadim şimdi napsam ya. Hap da içmek istemem. Eş in kornma olayını da yapmadık yapmayIZ. Sen ne düşünüyorsun bu konü da

Kizlaaar bebeğimin bu akdar ağlamasının kakasini yapmamasının hatta gaz çıkaramamasinin nedeni makatta çatlamış...doktor iki krem verdi inşallah en kısa sürede geçer de bebeğim iyileşir:KK43: bu arada acı 3lma yağı önerdi doktorum.gittik aldık sonuç şimdilik güzel...birkac kere gazını çıkardı..umarim bu da diğerleri givi fos çıkmaz bir süre sonra..
Bu arada K Koala_anne bana yardımcı olur musun bebeğimin burnu çok tıkanıyor.deniz tuzu ve aspiratoru denedim evet acıyor ama tam değil...doktorumuz nebulizator makinası almaması önerdi.. buhar makinası burnuna vericez.sen böyle bsiey kullandın mı hiç:KK43: üzülüyorum artık bebişim için önerilerin neler
bizimde kaka yapmiyo 1 gun yapıyosa bi gun yok.senin kac gun yapmamsti acaba.kabizlk icin bisey onerdi mi.bizimkinde aglama yok yaparken de normaldede arada huysuzlanyo ama cok uykusu varken.insallah bizimde çatlamaz

Kizlaaar bebeğimin bu akdar ağlamasının kakasini yapmamasının hatta gaz çıkaramamasinin nedeni makatta çatlamış...doktor iki krem verdi inşallah en kısa sürede geçer de bebeğim iyileşir:KK43: bu arada acı 3lma yağı önerdi doktorum.gittik aldık sonuç şimdilik güzel...birkac kere gazını çıkardı..umarim bu da diğerleri givi fos çıkmaz bir süre sonra..
Bu arada K Koala_anne bana yardımcı olur musun bebeğimin burnu çok tıkanıyor.deniz tuzu ve aspiratoru denedim evet acıyor ama tam değil...doktorumuz nebulizator makinası almaması önerdi.. buhar makinası burnuna vericez.sen böyle bsiey kullandın mı hiç:KK43: üzülüyorum artık bebişim için önerilerin neler
Canım geçmiş olsun inşAllah şifa olsun kullandığı ilaçlar yavruya❤ben sabah akşam 15 dk soğuk hava makinasını kullanıyorum odamızda şu ana kadar burnumuz tıkanmadı Elhamdülillah hiçde burnunu temizlemedim şükür onun çok faydasını gördüm malum kış bebeği bunlar odanın havasını dengelemek lazım, senin dediğin makinayı biliyorum bence biraz abartmış dr bu bebek astım veya bronşit hastası değilki öyle bir teşhiş koyuldumu ki bu makinayı önerdi çok mu tıkalı yada hep mi tıkalı, astım hastaları bile en fazla odalarında soğuk hava makinasını kullanıyor oda sürekli açık halde, niye onu önerdi acaba

Canm ya benim 40 bitince doktor spral taktir dedi. Ben yanasamadim şimdi napsam ya. Hap da içmek istemem. Eş in kornma olayını da yapmadık yapmayIZ. Sen ne düşünüyorsun bu konü da
Canım benim eş mecbur korunacak çünkü benim vücut spral kabul etmiyor 4 sefer taktırdım önceden hepsinde de kendiliğinden çıktı hatta ikisinin ucu gözüküyor du onun için onu yapamam, korunmak için hapda kullanamam onuda denedim aşırı kilo kaybı yaşıyorum, kimindede kilo alımına neden oluyor, eğer hemen hamile kalan bi yapın varsa çok dikkat et yoksa 3. Gelir hemen, bu 3 korunma yolundan birini mecbur seçecrksin canım hap desen bi gün dahi aksatmaman lazım, afedersin eşde geri çekme olayı asla garanti değil, spral bi dene istersen bende işe yaramıyor vücut yabancı cismi hemen dışarı atıyormuş kabul etmiyor anlıyacağın ama çevremde bi çok arkadaşım spral olayından çok memnun ve rahatlar, kanama varkrn takılıyor

Canım benim eş mecbur korunacak çünkü benim vücut spral kabul etmiyor 4 sefer taktırdım önceden hepsinde de kendiliğinden çıktı hatta ikisinin ucu gözüküyor du onun için onu yapamam, korunmak için hapda kullanamam onuda denedim aşırı kilo kaybı yaşıyorum, kimindede kilo alımına neden oluyor, eğer hemen hamile kalan bi yapın varsa çok dikkat et yoksa 3. Gelir hemen, bu 3 korunma yolundan birini mecbur seçecrksin canım hap desen bi gün dahi aksatmaman lazım, afedersin eşde geri çekme olayı asla garanti değil, spral bi dene istersen bende işe yaramıyor vücut yabancı cismi hemen dışarı atıyormuş kabul etmiyor anlıyacağın ama çevremde bi çok arkadaşım spral olayından çok memnun ve rahatlar, kanama varkrn takılıyor
Aaa daha düne kadar kanama vardi bugün tık yok. Ya benim ilk doğumda hemen regl oldum yani öyle süt koruyor adet olmadım muhabbetı olmadı.
Nova t mi ne bi alet sanrimm hiç bilmiom devLET hastenesnde taktir dedi. Devlet é gitmekten cekiniom açıkçası . Napsam. Normal bi özel hastane keçiören mesela 30 lira muayene ücreti takar mi ki orası.
Bi dé ben simdi kanamayi mi beklicem taktirmak için. Pufff.

Bu 3 aylik vs. Olan ignelr var acaba süt ü mu etkiler. Ya da zararı mi var ki. Nerde yapilio ki. Biliomusun. Hap bide pahalı kız her ay 30 40 lira ver. Her gün unutmadan iç. Napsam hemn başlasam mi spral taktirana kanama olanà kadar

Aaa daha düne kadar kanama vardi bugün tık yok. Ya benim ilk doğumda hemen regl oldum yani öyle süt koruyor adet olmadım muhabbetı olmadı.
Nova t mi ne bi alet sanrimm hiç bilmiom devLET hastenesnde taktir dedi. Devlet é gitmekten cekiniom açıkçası . Napsam. Normal bi özel hastane keçiören mesela 30 lira muayene ücreti takar mi ki orası.
Bi dé ben simdi kanamayi mi beklicem taktirmak için. Pufff.
40 ın cıktı mı?
Ben kanamasız taktirmistim.
Dr dayanamazsan kanamani bekleriz demisti. Dayanilmicak biseyde yoktu takıldı yani.

Bu 3 aylik vs. Olan ignelr var acaba süt ü mu etkiler. Ya da zararı mi var ki. Nerde yapilio ki. Biliomusun. Hap bide pahalı kız her ay 30 40 lira ver. Her gün unutmadan iç. Napsam hemn başlasam mi spral taktirana kanama olanà kadar
Sprali devlet ücretsiz yada cüzi fiyata takar galiba.
Özelde kimbilir nekadar olmustur.

Back