- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Bana ıkı aylkken denıldı ama
Bilmşyrm cnm her yer farklı sanırım,, bi kaç gün daha geçsin öle giderm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ıkı aylkken denıldı ama
Valla anlamadimki.daha11 gunluguz.cok skı baglamiyom.ikide bir altini aciyom mecbur
Bilmşyrm cnm her yer farklı sanırım,, bi kaç gün daha geçsin öle giderm
Kızlar bizde iki aylık olacağız benim salıdan beri ara ara belki de günde bi defa gelen kanançmam var da bu lohysalıktan kalan bişey mi yoksa adet mi? Adet doğumdan sonra değişir mi
Kızlar imkansız benim bebeğim emzik tutmuyor ve beni gece çok yoruyor kesintisiz saatlerce uyanığız emmiyr ama mememde kalmak istyr. Ne yapacam bilmiyorum![]()
kizlar bi kizce isim kurabiyesi tarifi vermisyi minnak miydi kimdi hatirkyamaiurm bul beni :)) bana resimli tarif atabilir misin haftaya mevlut varda allahin izniyle
sobalida zor olur canim dogru soguk cok kalablk olursa nereye oturtcn insanlari.benm kaloriferli bi an once ciksin aradn diyrm yaza kalmadn.hemen pilavli yapcm ama baya kalablk olcak arancklar bi hesapldm hepsi gelmeye kalkrsa 100 e yakin oluyo ev büyük ama yinede sigmaz.isim kursbiyesi de yaocam bide lahusa serbetide dağıtcm.bugun malzemelri aldım hafta ici yapcm onlari.elbise baktm kendime 42 beden olmadi ya banaaa agliycktm begendigm modelin bedenide yoktu bes karis suratla oturyrm simdiHemen yapıuomusum mevlıdı cnm ben hem hapıuım kuran okutlsn dıyorm bı yandanda yaz gelsn dıhorm ew sobalı nasıl olck kalabalkta dıye
Aynen oyle canım.Onkadr olsn cnm onlar tecrubelı hem bızmkorkuyorz bsey olr dıye
Ben damlayı biraktım.Bugun cok sukur daha rahat yavrum.Doktor bugun ıkinirken gordu,kıpkırmızi oldu.Cok normal bunlar dedi.Kaslari gelismedigi icin gaz cıkarmalari zor oluyrmusAynen gazı olnca açhem rahat ememıyo hem uykuya dalamıyo hepsı sorun kızarp ıkınp duruyo mestıl damla vermstı dktr kullanıuotm ama blmıuorm oluyomu faydası onu verncede kıpkrmızı oluyo hıc sevmıyo baska damlamı denesemkı
Bnde kolık muzık dnletym koala anne yazmstı orhan buzuki muzıklerı dıye buhun actm blmıuom faydası oldumu ama daldı uykuya..
Burnu kapali mi acaba oda nemlendirici al belki burnu kapaniyordurbebilerinz uykuda inliyor mu yaa bizimki bazen cok inliyo.
bide demin mama yerken tikandi 5 saniye falan nefes alamadi oksurdu kusar gibu oldu zorla duzeldi.yuz ustu yatırdım oyle normale dondu.kalpten gidiyordm.bizimki cok tikaniyro ya acaba emme refleksi gelismedigi icin mi.bu ikinci buyuk tikanma oldu ucuncude kalpten giderm ben artk fazla yasamam zaten hala elim ayagm titriuo
Hayatta yatmaz benimki 1 dakika ancak.sonra kiyametler kopuyor aslinda yatsalar iyibolur gaz sancisi azalirumudunu-kaybetme Canım bi de doktor bugun gunde 6 defa 10ar dakika yuzukoyun yatrn dedi.Boyun kaslari gelissn diyeymis.Az once yatrdım,bas bas bagrdı:)Doktor ne guzel yatırdı bugun,hic ses cıkarmadı.
Emzik faydali bisey degil.bosver tutmasin 3.aydan sonra gaz bitiyor sadece aciktiklarinda kalkiyorlar.emzig 1 yasinda biraktirmak zorundasin biraktirmak alistirmaktan daha zor.gece uyumuyorki hicbiriKızlar imkansız benim bebeğim emzik tutmuyor ve beni gece çok yoruyor kesintisiz saatlerce uyanığız emmiyr ama mememde kalmak istyr. Ne yapacam bilmiyorum![]()
her gun mutlaka temizliyrz burnunu temizlemedn once mama yedi o zaman oldu belkide ama bi kez daha olmustu o zaman temiz miydi hatirlamiyrm.bazen kendi tukurugndende tikaniyor gece uyurken falan bi anda icini cekmeye basliuo.bide ayni anda sıkıyo kendini ikiniyo belki ole yapmasa daha cabuk toparliyck ama yapmiyo.cok üzülüyorm hic yalniz birakamyrm surekli basindayzBurnu kapali mi acaba oda nemlendirici al belki burnu kapaniyordur
Ben 40 cijtiktan sonra doktora gittim.6'7ayara kanamalarin olur endiselenme demisti. Adette olabilir.Kızlar bizde iki aylık olacağız benim salıdan beri ara ara belki de günde bi defa gelen kanançmam var da bu lohysalıktan kalan bişey mi yoksa adet mi? Adet doğumdan sonra değişir mi
Kafasini dik tut ben reflu yastigi aldim. Agzindan geri gelmiyor ictigi falan benimkide ayni seninki gibi refluden kaynakli tukrugunu yutar gibi olan.her gun mutlaka temizliyrz burnunu temizlemedn once mama yedi o zaman oldu belkide ama bi kez daha olmustu o zaman temiz miydi hatirlamiyrm.bazen kendi tukurugndende tikaniyor gece uyurken falan bi anda icini cekmeye basliuo.bide ayni anda sıkıyo kendini ikiniyo belki ole yapmasa daha cabuk toparliyck ama yapmiyo.cok üzülüyorm hic yalniz birakamyrm surekli basindayz
ya bide bizimkinin arada bogazindan ses geliyor hiii hiii diye geceleri daha cok.basta laringomalazi dediler bu gırtlaktaki kikirdak yapinin yumusak kalmasi olan hastalk.ama iki dr da gordu olmayablr dedi cunku daha cok ses cikiyoms o hastslkta bide hirilti oluyms bizde yok hirilti arada hiii hii yapiyo.bizde kusma yok arada gazini cikartiken bi cay kaşığı kadr agizindan cikiyo ama ole fiskrir dercde degil.diyorum bizimkide reflu mu acaba ondsn mi bogazi bu sekilde anlamadm gittiKafasini dik tut ben reflu yastigi aldim. Agzindan geri gelmiyor ictigi falan benimkide ayni seninki gibi refluden kaynakli tukrugunu yutar gibi olan.
Benimkindede var canım 2 haftadır doktor normal dedi bazı bebeklerde olabiliyomuş krem falan istedim gerek yok kendi gececek dedi ben yinede sütümden sürüyorum yüzüne daha iyi şimdi bizimkiler ergenliğe erken girdi :))