• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

ya bide bizimkinin arada bogazindan ses geliyor hiii hiii diye geceleri daha cok.basta laringomalazi dediler bu gırtlaktaki kikirdak yapinin yumusak kalmasi olan hastalk.ama iki dr da gordu olmayablr dedi cunku daha cok ses cikiyoms o hastslkta bide hirilti oluyms bizde yok hirilti arada hiii hii yapiyo.bizde kusma yok arada gazini cikartiken bi cay kaşığı kadr agizindan cikiyo ama ole fiskrir dercde degil.diyorum bizimkide reflu mu acaba ondsn mi bogazi bu sekilde anlamadm gitti

Benim kizimda cok yapiyor onu
Gun icinde surekli hiii hiiii
Ben normal oldugunu dusunuyorum

Kuzum bizi de aradılar bizde salı günü verdik hangi değerleri yüksek çıkmış bizde kistik fibrozis değerleri yüksek çıkmış insallah temizcikar sonuclar
söylemediler ki canm aklıma da gelmedı sormak pazartesi sorarım ınsallah ya bu topuk kanından neye baktıklarını da bılmıyorum hıc

bebilerinz uykuda inliyor mu yaa bizimki bazen cok inliyo.
bide demin mama yerken tikandi 5 saniye falan nefes alamadi oksurdu kusar gibu oldu zorla duzeldi.yuz ustu yatırdım oyle normale dondu.kalpten gidiyordm.bizimki cok tikaniyro ya acaba emme refleksi gelismedigi icin mi.bu ikinci buyuk tikanma oldu ucuncude kalpten giderm ben artk fazla yasamam zaten hala elim ayagm titriuo

Benmkıde ınlıyo canım ınsallah kötu bsey degldr dktra gıdersen sor mtlaka banada syle

Benim kizimda cok yapiyor onu
Gun icinde surekli hiii hiiii
Ben normal oldugunu dusunuyorum
peki tukurugnden yada mama veya sutten tikanma gibi bisey oluyo mu sizde.
ben doğumdan1 hafta sonra farkettim hiii hiileri ilk once bi dr gaz dedi biri burnu tikali dedi biri bebekler bole seslet cikarir dedi.sonra fakukteye docente goturdm muayne etti laringomalazi olmayabkr dedi cunku o bebeklerde basi saga yada sola cevirince daha cok sss cikarmis bide hiriltili solunum olurmus.bizde hiritilti solunum yok sadece ic ceker gibi sesler var.ama dikkat ettgm kadryla gazo varsa uykusunda tukurugunu yutamiyrsa daha cok var.ayy insallah normal biseydr ve zamanla gecer ne zaman geciyo acaba o hiiiler

ya bide bizimkinin arada bogazindan ses geliyor hiii hiii diye geceleri daha cok.basta laringomalazi dediler bu gırtlaktaki kikirdak yapinin yumusak kalmasi olan hastalk.ama iki dr da gordu olmayablr dedi cunku daha cok ses cikiyoms o hastslkta bide hirilti oluyms bizde yok hirilti arada hiii hii yapiyo.bizde kusma yok arada gazini cikartiken bi cay kaşığı kadr agizindan cikiyo ama ole fiskrir dercde degil.diyorum bizimkide reflu mu acaba ondsn mi bogazi bu sekilde anlamadm gitti
Bizimkinde de oluyor arada canım. Annem normal dedi. İlk baş korkuyordum ama artık takılmıyorum çok

Bnde korktum smdı cnm ınlemryle hırltı var haff bzdede :(

Bizimkinde de oluyor arada canım. Annem normal dedi. İlk baş korkuyordum ama artık takılmıyorum çok
banada normal diyolar hatta tükürügnu yutamiyrdr diye oluydr diyolar ama ne bileyim kafam karisik.bebiler tam yutma refleksini ne zaman öğreniyrlsr acaba ya

Bnde korktum smdı cnm ınlemryle hırltı var haff bzdede :KK43:
nette inlemelere ates kusma halsizlk eslik etmiyosa normal yaziyo canim gazdanda olabliyms.gaz ilaci veriysn b8 kac gun kes normale doner hem ikinmaz bizimkisinin ikinmalari yok denecek kadr az.biraz var ama bizim kaka problemimizdn kaynaklaniyo diye dusunuyrm kabizlk var.sen kendi yedgne ictgne dikkat et gaz yaonayack seyler ye.bide en az iki kez ustten gazini cikartip ole yatir bebegi 10 dk kadr dik dursn yani

peki tukurugnden yada mama veya sutten tikanma gibi bisey oluyo mu sizde.
ben doğumdan1 hafta sonra farkettim hiii hiileri ilk once bi dr gaz dedi biri burnu tikali dedi biri bebekler bole seslet cikarir dedi.sonra fakukteye docente goturdm muayne etti laringomalazi olmayabkr dedi cunku o bebeklerde basi saga yada sola cevirince daha cok sss cikarmis bide hiriltili solunum olurmus.bizde hiritilti solunum yok sadece ic ceker gibi sesler var.ama dikkat ettgm kadryla gazo varsa uykusunda tukurugunu yutamiyrsa daha cok var.ayy insallah normal biseydr ve zamanla gecer ne zaman geciyo acaba o hiiiler

tujurugunden tikanmasi olmadida
Dun gece cok hirslandi memede sut de fazlaydi tikandi ben de cok korktum ama bebeklerde normal bu

nette inlemelere ates kusma halsizlk eslik etmiyosa normal yaziyo canim gazdanda olabliyms.gaz ilaci veriysn b8 kac gun kes normale doner hem ikinmaz bizimkisinin ikinmalari yok denecek kadr az.biraz var ama bizim kaka problemimizdn kaynaklaniyo diye dusunuyrm kabizlk var.sen kendi yedgne ictgne dikkat et gaz yaonayack seyler ye.bide en az iki kez ustten gazini cikartip ole yatir bebegi 10 dk kadr dik dursn yani

Neyı denıcehımı sasrdım walla yorldum heryerım agrıyo emzrrken kalvam uyısıyo sırtm omzum agrıyo sıkayetnetnek ıstemıyorm ama ıkımuc cocgu olanlar nasıl basedıyokı ben bunkadr yoruluyosam

Kızlar normal Doğum yapanlar dikişleri kaç günde düştü. Benim 15 gündür sadece iki dikişim düştü. 5 dikişim vardı. Normal mi bu.

Back