• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canım naparsin. Bebisler nasıl. .Benim ki büyük oğlan hasta çok miz miz. Gece uykuşu yok. O uyur öteki başlar. Minnosum da bugün gazi mi var di ne . Tuhaf şekilde aniden ağlamalar gerinmeler. Bugün 1 ay aşısı oldu ondan mı ki acaba bu huzursuzlk. Hiç Böyle yaomazdi

Cnm ası oncesı surup vs verdnmı bebegıne

sizin bebilerinde gozleri capaklaniyo mu kizlar ya.aksam sapkayi taktrmadi sabah gozu akmaya basladi usudu galiba.tobsin damla var kullandim ama gecirmedi zorla gogusumden sut cikardim sıktım ama o da ise yaramadi.napilir baska.surekli ilik suyla temizliyrm ama dr a mi gotursem
off boyle surekli dr a gitmekte cok sıkıcı olmaya basladi.insallah yarin gecer ya
Canım bzmki de çapaklandı ılık duyma temizledim doktor bi damla verdi o geçirdi iki gunde

Kızlar bebeğimin göbeği düştü. Siz nasıl bakım yapıyorsunuz. Doktor kolonya ile sil dedi ama ben o doktora güvenemiyorum. Sarılığımızı bile farketmemişti

Göbek bağı düştükten bi kaç gün takip et kanama sulanma falan okuyormu diye hemen yıkama çünkü ıslanınca sulanma yapıyor biraz bekle bide batikon ile pansuman yap kurumasına yardımcı olur çok faydalı canım, amiiiin kuzum İnşAllahh ❤
Ben de ayni sekildeydim bebegim uzun zaman sol göğsümü tutamadi çünkü o hem benim tersime geliyirdu hem de ucu biraz daha kalın ve kısaydı. Ben silikon meme ucuyla tutturuyorum o memeyi. Çünkü vermesem zamanla meme küçük kalıyormuş ve süt azaliyor. Ben avent meme ucu kullaniyorum. Emmenin ortasinda silikon ucu kullanip memeyi vere vere o gogsume de alıştırdım. Bazen de ters tutuyorum bebegi, vücudu koltuk altinda kalacak sekilde. Futbol topu tutuşu diyorlar. Memeni vermemezlik etme sakın pes etme. Ucu uygun olsa bebe zaten tutar. Biraz daha büyünce tutacak.
sagol canim.tutmaya basladi. biraz cabalasakta iyi cok sukur.bakalim canim artik

Göbek bağı düştükten bi kaç gün takip et kanama sulanma falan okuyormu diye hemen yıkama çünkü ıslanınca sulanma yapıyor biraz bekle bide batikon ile pansuman yap kurumasına yardımcı olur çok faydalı canım, amiiiin kuzum İnşAllahh ❤
Simdilik iyi cok sukur.allah razi olsun canim.

Kızlar bebeğimin göbeği düştü. Siz nasıl bakım yapıyorsunuz. Doktor kolonya ile sil dedi ama ben o doktora güvenemiyorum. Sarılığımızı bile farketmemişti
Canim cok gecmis olsun.farketmemisim.bizim gobek dusmedi pek bilgim yok ama nemli kalmasin diyo dktorlar.allahim bu guzel masum yavrularimizi bize bagislasin.

Gunaydin guzel ve sezeryan olan anneler.5 gun once sezeryan oldum 2 gundur kanamam cok cok acik pembeyle beraber hep sari iltihap gibi bu normal mi.daha 10 gun sora kontrole gidecem.idrara cikıncada kasıklarım cekiliyor gibi.

Canlar bide doktor igne vermis karindan yapiliyormus.sezeryan olanlara veriliyor mu bu igneler

Kızlar benim sütüm çok çok az gün boyu emiyor uyumadığı içinde dolmuyor geceden geceye ek olarak bir ölçek mama veriyorum yanlış mı yapıyorum sizce? Bende bişey yiyemiyorum iştahım sıfır nerdeyse nasıl olacak bilmiyorum
Canim kahvaltida pekmezli yumurta yap otur ekmekle bi guzel ye.dere otu ye rezene cayi ic.gunluk bol sıvı ic.yumurta pkmezi dene hergun.yogurtta tuket

Merhaba kızlar..ben de salı günü bebeğimi epidural sezeryanle aldım kucağıma çok şükür sağlıklı sıhhatli..ama belki yadırgayacaksınız ama hala çocuğum olmuş gibi değil..o bana muhtaç bir varlık gibi hissediyorum sadece..ne hayaller kuruyordum sevgi sözcükleri olacaktı hep ağZımda ama öyle bir döngüye düştüm ki emzir(ki göğsümü çok zor alıyor; canhıraş uğraşıyoruz ağlama nöbetlerine giriyor, tek başıma da emzirmeyiorum kafasını arkaya ittiği için birinin tutması gerekli), gazını çıkar, uyut..uyuduğu aralarda uyumaya çalış..hala doğru düzgün sevemedim bebeğimi..bi de yalnızım şu an 5 günlüğüz ama yanımda kız kardeşim var sadece..görümcem sağolsun dün ilk gecemizde o kaldı çok yardımcı oldu bana..emzirme krizlerinde hep rahatlattı..bu gece kız kardeşim var ama o da çok yardımcı olamıyor elbet..annem gündüzleri geliyor ama o da bebeğe bakım konusunda çekimser biraz.. ev işleriyle uğraşıyor genelde..eşim de yardımcı sağolsun gece kalktığında falan o da işe başlayacak haftaya salı şimdiden kara kara düşünüyorum..geçecek değil mi? Psikolojik olarak kendimi daha iyi, yeterli hissedicem??

Kizlar cok sukur dun aksam ben de bebegimi sagsalim kucagima aldim.once suni sanci cektim bi kac saat sora bebegin kalp atislari yavasti diye sezaryene aldilar.coknsukur yinede.ama oğluşum sol gogsumu tutmuyor sutmde pek yok gibi.napabilirim kizlar.koalaanne deneyimlerine ihtiyacim var.:KK43:(
Son iki aralık annesi de aynı gün doğurmuşuz..hayırlı olsun bebişin:anne:

Benim de
Gunaydin guzel ve sezeryan olan anneler.5 gun once sezeryan oldum 2 gundur kanamam cok cok acik pembeyle beraber hep sari iltihap gibi bu normal mi.daha 10 gun sora kontrole gidecem.idrara cikıncada kasıklarım cekiliyor gibi.
Oyleydi sonra yine koyulasti

Canım bizimde göbeğimiz kanamıştı ctesi gittik nöbetçi dok yaktı pazar günü kesileceğine dahada arttı pteside durmayınca tekrar gittik tekrar yakıldı ama bu seferki dok iyice bakarak yaktı salı çarşamba badisine hafif sarımsı bişey bulaştı ve kesildi kafana okadar takma bidaha git inş kesilecek
Ya şuan beni nasıl rahatlattin anlatamam.. stresten günlerdir midem bulanıyor. Bizde de dün gece ve bugün sarı bi akıntı var gibi. İyileşiyor mu acaba.. Kan pıhtılaşmamasindan çok korkuyorum ama sünnet oldu oğlum öyle bi durum olsa o zmn çıkmaz miydi ortaya

Merhaba kızlar..ben de salı günü bebeğimi epidural sezeryanle aldım kucağıma çok şükür sağlıklı sıhhatli..ama belki yadırgayacaksınız ama hala çocuğum olmuş gibi değil..o bana muhtaç bir varlık gibi hissediyorum sadece..ne hayaller kuruyordum sevgi sözcükleri olacaktı hep ağZımda ama öyle bir döngüye düştüm ki emzir(ki göğsümü çok zor alıyor; canhıraş uğraşıyoruz ağlama nöbetlerine giriyor, tek başıma da emzirmeyiorum kafasını arkaya ittiği için birinin tutması gerekli), gazını çıkar, uyut..uyuduğu aralarda uyumaya çalış..hala doğru düzgün sevemedim bebeğimi..bi de yalnızım şu an 5 günlüğüz ama yanımda kız kardeşim var sadece..görümcem sağolsun dün ilk gecemizde o kaldı çok yardımcı oldu bana..emzirme krizlerinde hep rahatlattı..bu gece kız kardeşim var ama o da çok yardımcı olamıyor elbet..annem gündüzleri geliyor ama o da bebeğe bakım konusunda çekimser biraz.. ev işleriyle uğraşıyor genelde..eşim de yardımcı sağolsun gece kalktığında falan o da işe başlayacak haftaya salı şimdiden kara kara düşünüyorum..geçecek değil mi? Psikolojik olarak kendimi daha iyi, yeterli hissedicem??
Ayni hisleri yasadim ben de. Annelik içgüdülerim mi yok dedim kendime ama zamanla geçti gitti o duygu. Tamamen lohusaliktan. Bebegin dogduguna bile inanasim gelmiyordu. Teledoni alıp onunla vakit geciresim geliyordu.

Canim kahvaltida pekmezli yumurta yap otur ekmekle bi guzel ye.dere otu ye rezene cayi ic.gunluk bol sıvı ic.yumurta pkmezi dene hergun.yogurtta tuket
Pekmezli yumurta benim tarifimdi. Işe yaramış galiba :) biraz ağır geliyor bana tadı zor da olsa yiyorum.

Back