• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

sizin bebilerinde gozleri capaklaniyo mu kizlar ya.aksam sapkayi taktrmadi sabah gozu akmaya basladi usudu galiba.tobsin damla var kullandim ama gecirmedi zorla gogusumden sut cikardim sıktım ama o da ise yaramadi.napilir baska.surekli ilik suyla temizliyrm ama dr a mi gotursem
off boyle surekli dr a gitmekte cok sıkıcı olmaya basladi.insallah yarin gecer ya
bi kere bizim de olmustu.Kapının yaninda yatyrdu.Usudu herhalde.Doktor netira diye bi damla verdi.Yerini degstrince bi daha olmadi.Damlaya da gerek kalmadi.Srnin minik de usumustr canim

sizin bebilerinde gozleri capaklaniyo mu kizlar ya.aksam sapkayi taktrmadi sabah gozu akmaya basladi usudu galiba.tobsin damla var kullandim ama gecirmedi zorla gogusumden sut cikardim sıktım ama o da ise yaramadi.napilir baska.surekli ilik suyla temizliyrm ama dr a mi gotursem
off boyle surekli dr a gitmekte cok sıkıcı olmaya basladi.insallah yarin gecer ya

Hasta edersen cnm gerekmedıkce gtme bnce nrmal çapaksa gt gel mıkrop kapar

bi kere bizim de olmustu.Kapının yaninda yatyrdu.Usudu herhalde.Doktor netira diye bi damla verdi.Yerini degstrince bi daha olmadi.Damlaya da gerek kalmadi.Srnin minik de usumustr canim
buyuk ihtimalle canim kizarmis bide gözü.insallah gecer yarina.bende tobsin kullaniyrdm daha oncede oldu kullanmamak icin direndim ama kullandim yine.yarin gecmezse burdaki cocuk dr una gotrurm.yada dr a yazarm

Bizim dün öyleydi
Çayla ve ılık suyla temizledim
iç kısımdan dışa 1 kez sileceksin bezi aynı yere bir daha sürmemen lazım bide eldivene dikkat et göze çok götürür sık sık değiştir
göz pınarlsrı daha tam gelişmedi ilaç kullanmak son çare

Bizim dün öyleydi
Çayla ve ılık suyla temizledim
iç kısımdan dışa 1 kez sileceksin bezi aynı yere bir daha sürmemen lazım bide eldivene dikkat et göze çok götürür sık sık değiştir
göz pınarlsrı daha tam gelişmedi ilaç kullanmak son çare
iste bende anne sutu sıktım bi kac kez care etmeynce kullandim damlayi o da pek ise yaramadi du bakalım yarin ola hayrola

Canım en iyi yöntem çayın demi ile sil ılık olsun pamuğu batır çay çok aman sıkayım pamukdan diye korkma gözünün içine girse bile çok iyi olur mikrobu kırar atar bizim aile hekimi bile der çayla silin diye ki ben eskiden beri yaparım çocuklarıma kocamana bile yaparım iki güne bişeyciği kalmaz hatta öbür gün bile çapaklanma biter

Canım en iyi yöntem çayın demi ile sil ılık olsun pamuğu batır çay çok aman sıkayım pamukdan diye korkma gözünün içine girse bile çok iyi olur mikrobu kırar atar bizim aile hekimi bile der çayla silin diye ki ben eskiden beri yaparım çocuklarıma kocamana bile yaparım iki güne bişeyciği kalmaz hatta öbür gün bile çapaklanma biter
yarin sabah yaparim o zaman canim.oyle uzuluyrm ki heo dua ediyrm ona gekecegne bana gelsin ama cok pimpiriklenmkten mi oluyo yada normal mi bilmiyrm.su 40 imiz ciksa belki normale doneriz ama kismet artk

yarin sabah yaparim o zaman canim.oyle uzuluyrm ki heo dua ediyrm ona gekecegne bana gelsin ama cok pimpiriklenmkten mi oluyo yada normal mi bilmiyrm.su 40 imiz ciksa belki normale doneriz ama kismet artk
Normal üstüne titremen kuzum annelik böyle❤40 çıkınca bi çok şey düzene girmwye başlayacak yavaş yavaş inşAllah... Kış çocuğu gerçekten çok zormuş ben kimseyi sokmuyorum yanına napim küçücük bedeni bana muhtaç ben korumazsam ne olur hali yavrumun... İnşAllahhhh geçer canım üzme kendini ❤

Normal üstüne titremen kuzum annelik böyle❤40 çıkınca bi çok şey düzene girmwye başlayacak yavaş yavaş inşAllah... Kış çocuğu gerçekten çok zormuş ben kimseyi sokmuyorum yanına napim küçücük bedeni bana muhtaç ben korumazsam ne olur hali yavrumun... İnşAllahhhh geçer canım üzme kendini ❤
Canım naparsin. Bebisler nasıl. .Benim ki büyük oğlan hasta çok miz miz. Gece uykuşu yok. O uyur öteki başlar. Minnosum da bugün gazi mi var di ne . Tuhaf şekilde aniden ağlamalar gerinmeler. Bugün 1 ay aşısı oldu ondan mı ki acaba bu huzursuzlk. Hiç Böyle yaomazdi

Bebegim memeyi almıyo çok savaş veriyoruz tutana kadar baştan beri boyle hiç dinlenemedim hep oturup onu emzirmeyle uğraştım 3 dikisim attı bugun tekrar diktirdim cok zormus hic uyuşmadı normal dogumda hemen kalkiliyodu bide şu dikisler kesi beni mahvetti off
Meme ucu dene ben de öyleydim

Canim bir bir ayi gectik hala oyleyiz.doktora her gittigimde soruyorum sadece kaynamis sogutulmus suyla temiz birseyle sil diyor.ilac onermiyor.bide goz cukurlarinin yanina hafif hafif masaj yap diyor bazi bebeklerde goz damarlari gec gelisebilirmis

4 gun sonra kirkimiz cikiyor.40 yikanmasini biliyrm anne ve bebek yikaniyor.sonra napliyo misafirlige gidilio biz giderken bisey goturymyz yada baska biseu yapiliyo mu.sizde adetler nasil
Canim sen 29 dogum yapmadinmi nasil 4 gun sonra 40 i cikiyor.daha once degilmi benmi yanlis hesapliyorum.

Kızlar benim sütüm çok çok az gün boyu emiyor uyumadığı içinde dolmuyor geceden geceye ek olarak bir ölçek mama veriyorum yanlış mı yapıyorum sizce? Bende bişey yiyemiyorum iştahım sıfır nerdeyse nasıl olacak bilmiyorum

Ben de dün başladım her akşam aynı saatte vermeyi planliyordum. Çocuk dün gece yine ıkinmaktan helak oldu.. göbeği de yakıldığı halde kanıyor.. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ya..
Canım bizimde göbeğimiz kanamıştı ctesi gittik nöbetçi dok yaktı pazar günü kesileceğine dahada arttı pteside durmayınca tekrar gittik tekrar yakıldı ama bu seferki dok iyice bakarak yaktı salı çarşamba badisine hafif sarımsı bişey bulaştı ve kesildi kafana okadar takma bidaha git inş kesilecek

Kızlar benim sütüm çok çok az gün boyu emiyor uyumadığı içinde dolmuyor geceden geceye ek olarak bir ölçek mama veriyorum yanlış mı yapıyorum sizce? Bende bişey yiyemiyorum iştahım sıfır nerdeyse nasıl olacak bilmiyorum

Ac kalmasndansa ver bnce.. bol su ıc cnö cogsltmaya bak sutunu

Back