• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Bebegim memeyi almıyo çok savaş veriyoruz tutana kadar baştan beri boyle hiç dinlenemedim hep oturup onu emzirmeyle uğraştım 3 dikisim attı bugun tekrar diktirdim cok zormus hic uyuşmadı normal dogumda hemen kalkiliyodu bide şu dikisler kesi beni mahvetti off
Gecmis olsun.Hepimiz ayni canim.Uyku yok dogru duzgun.Ins.bu gunleri atlatrz hayırlısiyla

Adi ne canım ilacın?Alt acınca illa bi cis yapıyrlar:)
maxbiotic.hem gaz hem bagirsak duzenleyiciyms.ishalse ishali kesiyms kabizsa normale ceviriyms.isede yaradi bebi ilk defa sesli kaka yapti duyduk resmen :)) cis allahin emri canim alistim artk alt acmalarda kar etmiyo bi sure sonra

Bebegim memeyi almıyo çok savaş veriyoruz tutana kadar baştan beri boyle hiç dinlenemedim hep oturup onu emzirmeyle uğraştım 3 dikisim attı bugun tekrar diktirdim cok zormus hic uyuşmadı normal dogumda hemen kalkiliyodu bide şu dikisler kesi beni mahvetti off
gecmis olsun canim.emzirirken cok zor dikisle otur kalk egil.emzirme yastigi varsa kullan belki faydasi olur

maxbiotic.hem gaz hem bagirsak duzenleyiciyms.ishalse ishali kesiyms kabizsa normale ceviriyms.isede yaradi bebi ilk defa sesli kaka yapti duyduk resmen :)) cis allahin emri canim alistim artk alt acmalarda kar etmiyo bi sure sonra
Benim alt alırken 4 bez degstrdigim oluyr.Alti acikken kaka bile yapti.Hem de fıskırir bi sekilde:)Dilekcim sen kadin dogumcuna kontrole gittin mi?

gecmis olsun canim.emzirirken cok zor dikisle otur kalk egil.emzirme yastigi varsa kullan belki faydasi olur
Emzirme yastığı kullandım hep ama oturmaktan oldu galiba simdi annem yatıp emzir dedi ben uzaniyorum annem bebegi veriyor insallah bidaha atmaz

Bizimki de genele öyle 13 günlük olduk bugün
Gece uyanık kalıyor genelde ama öyle çok uzun uzun değil sarılık korkumdan sık sık besledim ama şimdi artık acıkınca uyanmasını bekliyorum biberonla beslemiyorum.
Banyo falan yaptığında daha uzun uyuyor bu arada.

Hayırlı olsun canım
acıkınca önce meme ver sonra biberon ver istersen Hatta doktorla görüş emdiği sürece biberonla sağıp vermeyebilirsin bile tabi bu konu doktor destekli olması lazım
Canım doktor emmiyorsa sağıp ver dedi mama da veriyorum az gelirse nasıl emecek bilmiyorum :/

Benim alt alırken 4 bez degstrdigim oluyr.Alti acikken kaka bile yapti.Hem de fıskırir bi sekilde:)Dilekcim sen kadin dogumcuna kontrole gittin mi?
9 unda randevum ama kararsizm gitmemte.bi sorunum yok agrim yok kanamada bitti zaten 1 hafta oluyo biteli artk adet bile olurum yani.

Emzirme yastığı kullandım hep ama oturmaktan oldu galiba simdi annem yatıp emzir dedi ben uzaniyorum annem bebegi veriyor insallah bidaha atmaz
o da olbilir.bende yat kalk yapsrken cok acirdi
hatta besikten akmak icin kalkrdm her seferde kesin patladi diyordm ama cik sukur bisey olmadi

sizin bebilerinde gozleri capaklaniyo mu kizlar ya.aksam sapkayi taktrmadi sabah gozu akmaya basladi usudu galiba.tobsin damla var kullandim ama gecirmedi zorla gogusumden sut cikardim sıktım ama o da ise yaramadi.napilir baska.surekli ilik suyla temizliyrm ama dr a mi gotursem
off boyle surekli dr a gitmekte cok sıkıcı olmaya basladi.insallah yarin gecer ya

sizin bebilerinde gozleri capaklaniyo mu kizlar ya.aksam sapkayi taktrmadi sabah gozu akmaya basladi usudu galiba.tobsin damla var kullandim ama gecirmedi zorla gogusumden sut cikardim sıktım ama o da ise yaramadi.napilir baska.surekli ilik suyla temizliyrm ama dr a mi gotursem
off boyle surekli dr a gitmekte cok sıkıcı olmaya basladi.insallah yarin gecer ya
Canım bizde de var ilk kızım da da olmuştu demli çayla ılık olacak silebilirsin birde oraya göz kenarına parmağınla tık vurup aşağı çekeceksin masaj şekli böyle damarlar açılmadığı için sonra açılıyor ama yinede götürmek istersen götür

Bikac gun surer canim cok fazla kurcalamamaya caliski cogalmasin mikrop kapmasin dikkat et.

Canım bizde de var ilk kızım da da olmuştu demli çayla ılık olacak silebilirsin birde oraya göz kenarına parmağınla tık vurup aşağı çekeceksin masaj şekli böyle damarlar açılmadığı için sonra açılıyor ama yinede götürmek istersen götür
evet masajda yapiliyims uzman tv de dr anlatiyodu onun gosterdgi gibi yapmaya basladim bugun insalalh yatina gecer ya.gecmezse ben dayanamam gotururm cok takintili oldum yaa

4 gun sonra kirkimiz cikiyor.40 yikanmasini biliyrm anne ve bebek yikaniyor.sonra napliyo misafirlige gidilio biz giderken bisey goturymyz yada baska biseu yapiliyo mu.sizde adetler nasil

Back