Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten mi canim zeytinyagimi kullanayim sadece ki canimCanim kantaron yagi agir gelebilir daha cok kucuk dikkatli kullan
Canim bizim kızin tırnakları uzun doğdu yüzünü tirmaliyoolduğu ev sobali oldugu için mecburuz eldiveneO zaman kullanman gerek..ben enjektörle çekmiştim bir iki kez ama korka korka..Ben eldiven e karşıyım cnm Dr lar bile diyor kullanmayın diye çocuk emerken temas ediyor anneye hemde ellerini keşfetmesi için açık olması gerekiyor..
Aynı sorun bizde var canim aynı saatlerde başlıyor genellikle sabaha kadar devam ediyorkizlar ya sizinde bebiler cok ikiniyi mu.gaz cikarttigi halde cok ikiniyo bizimki.gaz damlasini veriurm hem gaz cikiyo ciktikca ikiniyo.diyrm bu gaz damlalari daha cok mu tetikliyo acaba.bugun vermiyxem bakalm nolcak.yavrum ikinmaktan domates gibi oluyo
Ben yapamıyorum canim eşim yapıyor 1 er damla şeklinde günde 2 defaCok sıkmamak gerekiyormuş canım aman orta kulak iltihabı yapabiliyormuş Allah korusun
Gözümün içine bakıyor yardım et der gibi
![]()
Canim bizimki de şimdi huysuzlandi bugün sabah emmiuor daAynen koltuk altına doğru sertlikler
Sağmak istemiyorum
Emmesini beklicem bakalım
Bana takviye et ddi hastanede zorla artırdılar 2 kere ancak vermisimdir mama2gündür vermiyorum ben de mama
İnş ihtiyacmız olmaz
Ben dün yaptım sadece .Aspiratörle cektim, hiçbişey cıkmadı . Bi damlada bile gözünden yaş geldi yavrumunBen yapamıyorum canim eşim yapıyor 1 er damla şeklinde günde 2 defa
Canım damlaya pazar başlayacağız yarın tam iki haftalık olacağız yani 14 günlük olacağız cumartesi doğdularya yanlış hesaplama canım doğduğu günü bir günlük diye saymıyoruz ilk 24 saat 1 günlük diye sayılıyorBizim bugün 14. Günümüz aynı soru beni de.kurcalıyor herhalde biz pazar günü baslayacaz
Ne bilim canim geçen gün kontrole gittiğimizde 12 günlük ddi erken olmasında pazar gunu başlarızCanım damlaya pazar başlayacağız yarın tam iki haftalık olacağız yani 14 günlük olacağız cumartesi doğdularya yanlış hesaplama canım doğduğu günü bir günlük diye saymıyoruz ilk 24 saat 1 günlük diye sayılıyor
Biz de akşam yapacaz bakalım canimBen dün yaptım sadece .Aspiratörle cektim, hiçbişey cıkmadı . Bi damlada bile gözünden yaş geldi yavrumun
Kuzum ya benim kız sürekli agzini açıyor burnu tıkandığı için diyorlar olabilir mi bide yüzünün rengi açılmaya başladı senin kızda da var miCanım damlaya pazar başlayacağız yarın tam iki haftalık olacağız yani 14 günlük olacağız cumartesi doğdularya yanlış hesaplama canım doğduğu günü bir günlük diye saymıyoruz ilk 24 saat 1 günlük diye sayılıyor
Göbek bağı düştükten bi kaç gün takip et kanama sulanma falan okuyormu diye hemen yıkama çünkü ıslanınca sulanma yapıyor biraz bekle bide batikon ile pansuman yap kurumasına yardımcı olur çok faydalı canım, amiiiin kuzum İnşAllahh ❤Canimsin allah razi olsun.allahim hepimizin evlatlarini bize bagislasin.bisiy daha danisacam.4 gunluguz daha.banyo yaptirmadim daha bi kacgun sora yikiyim dedim.gobek bagi dusmedi daha.krem falan sureyim mi hangi kremi sureyim sureceksem.
Kaybettiği kiloyu hemen alsın diyedirBana takviye et ddi hastanede zorla artırdılar 2 kere ancak vermisimdir mama
Bence sutun yetiyorsa verme canim bizim evde bir kutu sma nin mamasi var sadece 2 kere verdimKaybettiği kiloyu hemen alsın diyedir
Bakalım ben de denicem
Kilo alımı iyi çıkarsa ihtiyacım olmazsa vermem
Ya da arada günde bir falan
Venim kızda öyle ama daha onlar ağızdan nefes alamadıkları için ondan dolayı değildir dikkat ettinmi bilmiyorum ama uyurken çenesini aşağı doğru indir dilleri damaklarına yapışık durur uyurken ağzı açık olsa bile dil damakta korur ondan değil yani, odanın kuruluğundan olur o kuzum sonuçta kocaman insanlarla aynı odada nefes alıp veriyor uyurken odanızın kapısı kapalıdır büyük ihtimalle kaynanangilde olduğun için o yüzden içerisi havasız kalır ben buhar makinası aldım onu kullanıyorum şimdiye kadar burnu hiç tıkanmadı çok şükür, kış bebeği oldukları için kaldıkları odanın kuru olmaması lazım nemlendirmek lazım, ben sabah akşam 15 er dk çalıştırıyorum rahat uyuyor, evet açılmaya başladı kuzum artık pembe yanakları ama daha tam atamaz daha en son yüzü açılacakKuzum ya benim kız sürekli agzini açıyor burnu tıkandığı için diyorlar olabilir mi bide yüzünün rengi açılmaya başladı senin kızda da var mi
Sobali olduğu için o zaman canim sobanin üzerine su koyuyorum buhari için kaynasin diye ya bizim kız bildiğin beyazladi kirmiziiligindan eser kalmadi bode sariligimiz 5 e düşmüştü atlatmistik tekrar nuksetmez dimiVenim kızda öyle ama daha onlar ağızdan nefes alamadıkları için ondan dolayı değildir dikkat ettinmi bilmiyorum ama uyurken çenesini aşağı doğru indir dilleri damaklarına yapışık durur uyurken ağzı açık olsa bile dil damakta korur ondan değil yani, odanın kuruluğundan olur o kuzum sonuçta kocaman insanlarla aynı odada nefes alıp veriyor uyurken odanızın kapısı kapalıdır büyük ihtimalle kaynanangilde olduğun için o yüzden içerisi havasız kalır ben buhar makinası aldım onu kullanıyorum şimdiye kadar burnu hiç tıkanmadı çok şükür, kış bebeği oldukları için kaldıkları odanın kuru olmaması lazım nemlendirmek lazım, ben sabah akşam 15 er dk çalıştırıyorum rahat uyuyor, evet açılmaya başladı kuzum artık pembe yanakları ama daha tam atamaz daha en son yüzü açılacak