• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Kzlar sagkık ocagı d vıtamını vermstı bebıs ıcın gnde 3 damla 2 haftalıkken basla dıye sıZdr kullanıyomsnz

Selam,
13. Günümüz bugün bu güne kadarda sütümde sıkıntı yoktu sanki bugün azaldı gibi geliyor size de öyle oldu mu? mama verdim şimdi göğüslerim aşırı yumuşak ve dinlensem de yemekte yesem dolmuyor:

Selam,
13. Günümüz bugün bu güne kadarda sütümde sıkıntı yoktu sanki bugün azaldı gibi geliyor size de öyle oldu mu? mama verdim şimdi göğüslerim aşırı yumuşak ve dinlensem de yemekte yesem dolmuyor:

Canım bence duzenlı emzrncede sertlesmeye vakt bulamıyo memeler.. bnde öyle suphelenıyodm ama saatbası emınce süt toplanmıyo dıye dsnuyorm sur gelıyo ama bakıyorumda .. bıkc saat sagı enzrme sertlesıyo ana duzenlı emzrnce sertlesmıyo

Sabaha karsı biz de yanimıza alıyz canim.Bugun hic aglamadgi kadar agladi.Ben de actr diye saskınliktan habire tiktim agzına.Kac saatte uyanıyr?
Sagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.
Emzirirsem 2 saat sonra kalkiyo.
Yatmadan once sagip veroyorumki gece uyuyalim. Saginca daha güzel iciyomus gibi geliyo bana.
Bugun kontrolu vardi 4.800 olmus.
Dr 2 kez anne sütü aliyo dimi diye sordu.
Mama versem azalt dicektide napiyim emmiyimi azaltiyim zırlayıp duruyo bebis.
Sizinki kac kilo?

Selam,

Su an benmde ynusak mesela ama var masallah... sut ıcın bıde yarmalı yogrt cırbasını dene ıcmedysen.. sıcak dus bol su ıc bıde rezene cayıda ıcıyorm ben hem gaz hem süt ıcın ıyı gelıyo denıyo

Sagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.
Emzirirsem 2 saat sonra kalkiyo.
Yatmadan once sagip veroyorumki gece uyuyalim. Saginca daha güzel iciyomus gibi geliyo bana.
Bugun kontrolu vardi 4.800 olmus.
Dr 2 kez anne sütü aliyo dimi diye sordu.
Mama versem azalt dicektide napiyim emmiyimi azaltiyim zırlayıp duruyo bebis.
Sizinki kac kilo?

Masallah cnm kac gnluk 4800 olma. Dun gttk dktra unttum kıloya baktrmayı

Selam,
Yumusama olsada süt gelir canım mama tadini anlarsa emmeyi bırakır bebegin. Sütünde azalir emmezse.
Su icmeyi azaltmis olabilirmisin?
Benimde gecen hafta senin gibi olmustu.
Yeter elbet dedim eve mama girerse ikimizde alısırız ona biliyorum.
Yedim suyumuda ictim en az 2lt.
Sükür iyi simdi.

1 aralikta dogdu bizimki.
Kizlarin asi defterlerine baktim onlarda bu sekilde almislar. Mama yada Ek gıda benim sıpalara yaramiyo ama.

Herkesn bol sütü olsn ınsaaallah manaya gerek kalmasn... bnde 15 ockta bı aylık olcz ası ıcın gtcez. Merak edıyorm kac kılo olms bebegm cnku bn sutum yetıyo dıye ek bısey yedrmıyor ıdararı çişi ıyı yapıyo sutte gorunuyo dıte ama koloya bakalm ortalama be kadr alması gerekıyokı bı ayda sutun yettgnı anlamam ıcın

Kzlar hastnede ve saglık ocagnda alınan kanlarn sonclarına baktran varmı. Sıkntı olrsa ararz demstı hemsıre aranmazsanz sıkntı yok demektr dedı. 21 gunluk oldk buhun bısey cıksa ararkardı dımı buhune kadr

Herkesn bol sütü olsn ınsaaallah manaya gerek kalmasn... bnde 15 ockta bı aylık olcz ası ıcın gtcez. Merak edıyorm kac kılo olms bebegm cnku bn sutum yetıyo dıye ek bısey yedrmıyor ıdararı çişi ıyı yapıyo sutte gorunuyo dıte ama koloya bakalm ortalama be kadr alması gerekıyokı bı ayda sutun yettgnı anlamam ıcın
En az 600 gr almali diye biliyorum.
Ilk aylarda 1 kilo cogu bebek aliyo canim.

Kzlar hastnede ve saglık ocagnda alınan kanlarn sonclarına baktran varmı. Sıkntı olrsa ararz demstı hemsıre aranmazsanz sıkntı yok demektr dedı. 21 gunluk oldk buhun bısey cıksa ararkardı dımı buhune kadr
Topuk kani icin aman aramasinlar.
Ya test olmamis diyolar yada sorun gorup bidaha yapiyolar. Stresini düsünemiyorum bile. Aramazlar insallah artik.

Kızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yok:KK43:Kucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Canim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladi

Gündüz çok uyuduğundan gaz birikiyor gece patlama yapıyor canım bende şimdi emzirdim altını değiştirdim iki büklüm olmaya başladı geceye nöbet var benimde
Allah yardımcımız olsun canim ya bizim ki daha yeniuyudu bu saatten sonra da ben uyuyammam zaten acaba ne zaman uyku düzeni olmaya baslar ki kuzum

İki haftaya gündüzde uyumayacaklar canım canlanırlar merak etme o zaman iyide bealenirler bizde iyice biteriz onlar iyi olsun da gerisi boş
Iyi olsunlar da razıyız herşeye canim işte gündüz uyuyo zor emiyor ya tekrar sarılık olmasından korkuyorumm

Back