- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım ekran resmi aldım şimdi biraz daha iyi tekrarlarsa alırım zeytin yağı baya geçirdiHipokort ve hamazinc biz bugun basladık daha canım.
Hamazinc ilerlerse durumlarda kullanilacakmıs.
Selam,
13. Günümüz bugün bu güne kadarda sütümde sıkıntı yoktu sanki bugün azaldı gibi geliyor size de öyle oldu mu? mama verdim şimdi göğüslerim aşırı yumuşak ve dinlensem de yemekte yesem dolmuyor:
Sagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.Sabaha karsı biz de yanimıza alıyz canim.Bugun hic aglamadgi kadar agladi.Ben de actr diye saskınliktan habire tiktim agzına.Kac saatte uyanıyr?
Selam,
13. Günümüz bugün bu güne kadarda sütümde sıkıntı yoktu sanki bugün azaldı gibi geliyor size de öyle oldu mu? mama verdim şimdi göğüslerim aşırı yumuşak ve dinlensem de yemekte yesem dolmuyor:
Sagıp verirsem sütü 3-4 saat uyuyo.
Emzirirsem 2 saat sonra kalkiyo.
Yatmadan once sagip veroyorumki gece uyuyalim. Saginca daha güzel iciyomus gibi geliyo bana.
Bugun kontrolu vardi 4.800 olmus.
Dr 2 kez anne sütü aliyo dimi diye sordu.
Mama versem azalt dicektide napiyim emmiyimi azaltiyim zırlayıp duruyo bebis.
Sizinki kac kilo?
Yumusama olsada süt gelir canım mama tadini anlarsa emmeyi bırakır bebegin. Sütünde azalir emmezse.Selam,
Tabi canım kullaniyom d vitaminini.Kzlar sagkık ocagı d vıtamını vermstı bebıs ıcın gnde 3 damla 2 haftalıkken basla dıye sıZdr kullanıyomsnz
1 aralikta dogdu bizimki.Masallah cnm kac gnluk 4800 olma. Dun gttk dktra unttum kıloya baktrmayı
1 aralikta dogdu bizimki.
Kizlarin asi defterlerine baktim onlarda bu sekilde almislar. Mama yada Ek gıda benim sıpalara yaramiyo ama.
En az 600 gr almali diye biliyorum.Herkesn bol sütü olsn ınsaaallah manaya gerek kalmasn... bnde 15 ockta bı aylık olcz ası ıcın gtcez. Merak edıyorm kac kılo olms bebegm cnku bn sutum yetıyo dıye ek bısey yedrmıyor ıdararı çişi ıyı yapıyo sutte gorunuyo dıte ama koloya bakalm ortalama be kadr alması gerekıyokı bı ayda sutun yettgnı anlamam ıcın
Topuk kani icin aman aramasinlar.Kzlar hastnede ve saglık ocagnda alınan kanlarn sonclarına baktran varmı. Sıkntı olrsa ararz demstı hemsıre aranmazsanz sıkntı yok demektr dedı. 21 gunluk oldk buhun bısey cıksa ararkardı dımı buhune kadr
Canim zorla emiyor o da 5 dk sonra ağzını kilitliyor acmiyorBenim de aynı
Uyanmayacaksa uyanmıyor
Uykusunda emiyor mu peki
Ben öyle yapıyorum bazen
Canim zorla emiyor o da 5 dk sonra ağzını kilitliyor acmiyorBenim de aynı
Uyanmayacaksa uyanmıyor
Uykusunda emiyor mu peki
Ben öyle yapıyorum bazen
Canim aynı sorun bizdede var özellikle geceleri daha çok oluyor BI de burun t ikanikligimiz var ben aksam karnına sırtına zeytinyağı ve kantaron yağıyla saat yönünde masajlar yaptımgece biraz rahattı ama şimdi yine inlemeye basladiKızlar ya benim minik surekli gaz cikarmak icin ıkıniyr.Hic rahatı yokKucakta uyuyr.Bıraktgmzda hemen uyanyr.Kucak sıcak mi geliyr acaba?Ins.1 ayı dolunca duzelir.Bebegi 1 aylık olanlar duzeldi mi?
Allah yardımcımız olsun canim ya bizim ki daha yeniuyudu bu saatten sonra da ben uyuyammam zaten acaba ne zaman uyku düzeni olmaya baslar ki kuzumGündüz çok uyuduğundan gaz birikiyor gece patlama yapıyor canım bende şimdi emzirdim altını değiştirdim iki büklüm olmaya başladı geceye nöbet var benimde
Iyi olsunlar da razıyız herşeye canim işte gündüz uyuyo zor emiyor ya tekrar sarılık olmasından korkuyorummİki haftaya gündüzde uyumayacaklar canım canlanırlar merak etme o zaman iyide bealenirler bizde iyice biteriz onlar iyi olsun da gerisi boş
Valla kuzum tatlıya aşırı isteğim arttı yemek pek yiyesim gelmiyor sevdiğim.herşey minige gaz yapıyorZaten zayıf bi bünyen var dikkat et canım bitkin düşme enerji verecek birşeyler ye iç