• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık Anneleri

Canim kristallesme benim kızda da oldu idrarrinda pembe akıntı oluyor suçu kaybından bebegimi bolca emzir geçer kristallesme de sarilikta s ariliktan dolayı dehidrasyon yaşıyorsun bizde yasadik
Bol bol emziriyorım canım. Çok şükür idrarı normal renge döndü.

Biberonla kaşıkla ver ben hep sağıp son kanalda kalan sütü gün içinde içiriyorum ve bi bakıyorum biberona akşamdan biriktirmeye başladığım sütün yarısını yağ kaplamış çok yağlı o süt gerçekten sıcak suda birazcık bekletip veriyorum sıcaklığına bakıp, dipde kalan süt daha sarımsı, sağ canım güzelce biriktir içir hem sağdıkça göğüs ucun uzar bebek daha iyi kavrar

Aynn Canm ağrıyan sol göğsüm ucu da Yok pek emmeği sevmiyor sol tarafı ondan ağrı yapıyor sanırım sağmk rahatlattı şükür

Bebeğim 13 günlük 2 gündr toplam 10 saat uyumadı uyutmadı kızlar :KK61: stresten kafa yicm kaynana bi yandan norml uyumaması diyor.. kaka çiş yapıyor doyuyor sanırım gazımız var ilaçta kullanıyrz masaj da yapıyrz ilk bebeğim kızlar ne yapmm Lazm bi akıl verin :KK43:

Meme de uyumayı seviyor çekince uyanıyor emzik istemyr eşim eliyle tuttu itmesin diye öle duruyor ağzında.. umarım emziğe alışır

Bebeğim 13 günlük 2 gündr toplam 10 saat uyumadı uyutmadı kızlar :KK61: stresten kafa yicm kaynana bi yandan norml uyumaması diyor.. kaka çiş yapıyor doyuyor sanırım gazımız var ilaçta kullanıyrz masaj da yapıyrz ilk bebeğim kızlar ne yapmm Lazm bi akıl verin :KK43:
Benim de dün bütün gündüz ayaktaydı
Gazdan mı bilmem
Gaz ilacımızı değiştirdik bugün
2-3gün içinde belli olur sanırım iyi gelip gelmediği

Benim de dün bütün gündüz ayaktaydı
Gazdan mı bilmem
Gaz ilacımızı değiştirdik bugün
2-3gün içinde belli olur sanırım iyi gelip gelmediği

Ben de 3 gündr gaz ilacı veriyrm canm,, bizim gece gündüz ayakta yeni doğan bebk uyumalı ama nerde yarın doktra gidecez

Benim ilk kızım saatlerce uyumazdı.Sonra düzene gryr canım.

Sut uretimi bebek buyudukce artıyr mu ki?Boyleyken yetmiyr.Buyuyunce hic yetmez benim:(

K Koala_anne
Canım sen sağdığın sütleri nasıl veriyorsun bebişe?
Canım küçük cam biberonla veriyorum zaten kalan süt kanaldaki emdikten sonra biriktirip veriyorum zaten günde bir kere çünkü kalan süt az geliyor , kalan süt az ve yağlı oluyor inan onu içince mayışıyor belkide yağlı olduğundan, ne yazmışım ben böyle inşAllah anlamışsındır ben bile zorlandım:)))

Son düzenleme:
Sut uretimi bebek buyudukce artıyr mu ki?Boyleyken yetmiyr.Buyuyunce hic yetmez benim:KK43:
Emin ol yetiyor zaten ek gıdalar falan vermeye başlayacağız 6 aydan sonra, bide sürekli emzirince süt akışı bitmiyor ben son ikiyi 3 seneye yakın emzirdim buda böyle emer inşAllah

Aynn Canm ağrıyan sol göğsüm ucu da Yok pek emmeği sevmiyor sol tarafı ondan ağrı yapıyor sanırım sağmk rahatlattı şükür
Rahatlar tabi canım o ağrı çok fena oluyor kolunu kaldıramıyor insan bazen koltuk altına vuruyor çok kötü iyi bilirim, iyi şükür rahatladıysa canım sağ sürekli hem süt akışı devam etsin o göğsündede ucu bebeğin alacak kıvama gelir onuda ver bide verirken rahat ol sakin ol stres yapma inan bebekler hemen hissediyor saçlarını sev konuş sakince önce sen kendini kasma ve almayacak diye düşünme onuda alır yakında inşAllah

Canım küçük cam biberonla veriyorum zaten kalan süt kanaldaki emdikten sonra biriktirip veriyorum zaten günde bir kere çünkü kalan süt az geliyor , kalan süt az ve yağlı oluyor inan onu içince mayışıyor belkide yağlı olduğundan, ne yazmışım ben böyle inşAllah anlamışsındır ben bile zorlandım:)))
Ben de yine sağmak zorunda kaldım bugün
Uyanamadı çok az emdi
Boşaltmam gerekiyordu göğsümü
Kaşıkla da veremedim
Dün o kadar biberona hayır diye bir karar alsam da yine bir kere kullandık
Kaşıkla verirken içim üzülüyor onu yemeye çalışırken yarısı ağzından dökülüyor
Günde 1 kere biberondan bişey olmaz dimi
Hep istemesinden korkuyorum

Back
X