- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
Ankarada devlet hastanesi hemde ultrason doktoru ama 2 li test icin olcum yapaarken soyluyooBu dr nerde bizde gitsek yawww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ankarada devlet hastanesi hemde ultrason doktoru ama 2 li test icin olcum yapaarken soyluyooBu dr nerde bizde gitsek yawww
Cok gecmis olsun canim. Stres yapma sakin. Benim de ilk gebeligimde rahimde kanamam vardi gozle gorulur kanamam olmamisti ama. Ben de yatarak atlatmistim gececek insallahhMalesef agrı kanamaya çevirdi soluğu hastanede aldım bebeğin iyi dedi acaba üstüne görmemi oluyo dedi doktor cünkü adet sancısı ile başlıyor kanama ile bitiyo diğer günler agrı kesiliyor bu 3. Kanamam olmuş oluyo ama çok şükür bu defa az oldu yani yatışa devam
Hayirli sonuclar alirsin insallah. Ben yaptirmayi dusunmuyorum eger sadece down sendromunu ogrenmek icinse. Dr.a soracam baska bir amaci yoksa bu sefer gerek duymuyorum. Oyleyse bile aldirmam zaten ama supheli bi sonuc bile doguma kadar mahveder insani. Ama erken teshis onlem vs icin biseyler ogreneceksem yaptiririm tabii.Benım yok acıkcası daha onceden cok hamıle kıyafetı almamıstım calısmadıgım ıcın evde tayt esofman gecırıyordum zamanımı ama lcw pantolonlarını begendım acıkcası hem bılek boy hemde renk renk guzel geldı
buarada agının dusme sebebı daha hamıle kıyafetıne ıhtıyac olmaması bence ustelık 36 beden almısın Daha sonra olur dıye dusunuyorum, ama ben bu seneyı gercekten etekler elbıselerle gecırmek ıstıyorum hem cok yakıstırıyorum hemde onumuz yaz zorlu gunler bızlerı beklıyor popomuz pişmesin
Buarada ben 29 mayısta 2'li teste gıdıyorum demişmiydim .
Açıkcası ben yaptıracagım benım oglumda 2.'li 3'lü ve ayrıntılı usg hep yapıldı dogduktan sonra omur ılıkte acıklık oldugundan suphelenıldı ılaclı emar cekılmek ıstendı bız bunların arkasında bu testlerle durabıldık , ılaclı emarda cekılmedı cok sukur herhangı bır sorunu olmadıda .Hayirli sonuclar alirsin insallah. Ben yaptirmayi dusunmuyorum eger sadece down sendromunu ogrenmek icinse. Dr.a soracam baska bir amaci yoksa bu sefer gerek duymuyorum. Oyleyse bile aldirmam zaten ama supheli bi sonuc bile doguma kadar mahveder insani. Ama erken teshis onlem vs icin biseyler ogreneceksem yaptiririm tabii.
Bunlar da goruluyorsa cok iyi tabi yaptiririm o zaman. Erken teshis cok onemli. Ayrintiliya yine girerim zaten ama o zaman 2li test yapilmisti bi sorun cikmamisti. 3lu test yapicaz demisti dr. Eger down sendromlu diye aldirmayacaksan geregi yok bence demisti sonra da. 3luyu yaptirmamistik o zaman da. Ordan kaldi aklimdaAçıkcası ben yaptıracagım benım oglumda 2.'li 3'lü ve ayrıntılı usg hep yapıldı dogduktan sonra omur ılıkte acıklık oldugundan suphelenıldı ılaclı emar cekılmek ıstendı bız bunların arkasında bu testlerle durabıldık , ılaclı emarda cekılmedı cok sukur herhangı bır sorunu olmadıda .
o yuzden ben ne ıstıyorlarsa hepsını yaptıracagım sadece down aranmıyor cunku bu testlerde.
Sımdı emın degılım ama 2 'lı veya 3'lude omurılıkle alakalı bıseyler cıkıyordu ama gecmıs zaman yaptırmamayı hıc dusunmedıgım ıcın acıkcası takılmamıstım sımdıye kadar .Sızınde 2. cocugunuz mu?Bunlar da goruluyorsa cok iyi tabi yaptiririm o zaman. Erken teshis cok onemli. Ayrintiliya yine girerim zaten ama o zaman 2li test yapilmisti bi sorun cikmamisti. 3lu test yapicaz demisti dr. Eger down sendromlu diye aldirmayacaksan geregi yok bence demisti sonra da. 3luyu yaptirmamistik o zaman da. Ordan kaldi aklimda
Evet canim oglum var 2.5yasinda:) sizinki kac yasinda?Sımdı emın degılım ama 2 'lı veya 3'lude omurılıkle alakalı bıseyler cıkıyordu ama gecmıs zaman yaptırmamayı hıc dusunmedıgım ıcın acıkcası takılmamıstım sımdıye kadar .Sızınde 2. cocugunuz mu?
Sımdı emın degılım ama 2 'lı veya 3'lude omurılıkle alakalı bıseyler cıkıyordu ama gecmıs zaman yaptırmamayı hıc dusunmedıgım ıcın acıkcası takılmamıstım sımdıye kadar .Sızınde 2. cocugunuz mu?
Buarada ınstagramınız varmı kızlar ekleselım ? Bırde bu sayfayı aramızdan bırı devralmalı kazenden , ve lıste yapılmalı ben bu konuda ugursuz oldugumu dusundugum ıcın el atmak ıstemıyorum
Spina bıfıda denıyor ona oda bır testte cıkıyordu ama hatırlamıyorum suanda cok bırde evet usg bakıyorlar. Bırde bızım aılede bıraz el sorunlarıda var aıckacsı ama onlar testle cıkmaz umarım hıcbısey olmaz ama benım tarafımda 6 parmak olayı var, esımın tarafında ıse parmaksız dogan var Umarım her ıkısıde olmaz aklıma getırmemeye calısıyorumEvet canim oglum var 2.5yasinda:) sizinki kac yasinda?
Testler sorun degil aslinda ama o sonucu beklerkenki stres beni oldurmustu. Bi de arkadasimin downlu olma ihtimali var diye cikti mahvoldu kiz. cocuk da saglikli dogdu cok sukur. Yine de dr karar verir tabi yapalim gerekli derse yaptiririz mecbur. O bahsettiginiz omurilik sanirim ense kalinligi olcumu ona normal ultrasonla bakiyorlar.
2017 Kasım annelerınde gordum canım bende sanırım bır formulu var kazen gonderıyor sanıyorum, bırde mesaj atmak lazım konuyu devralmak ıcınNasıl yapılacak canım, bende çalışıyorum çok ilgilenemem
Bende geçen dışarı çıktığımda idareden bir hamile pantolonu aldım ucuz görünce ama hiç memnun kalmadım sanki ağı aşağı düşüyor gibi ben zayıf olduğum için 36beden aldım hem de ama ona rağmen bi tuhaf. Karın bölgesi rahat lastikli ama pantolon üzerimde zor duruyor gibi hiç rahat edemedim. Bildiğiniz iyi bir hamile reyonu olan marka var mi
Kızlar saat 11 de kontrolum var dua edin inşaallah
Günaydın nasılsın canım? Dun baya bı depresıf gordum senı Akşam ustu bende bu tarz bır duyguya kapıldım ama sonra hemencık unutmaya calıstım bu duyguları . Dun aksam cok erken uyudum hıc dua fılan edemedım bısey okuyamadım salı aksamı kınamız vardı asırı yorgunumdum yarın aksamda dugunumuz var bakalım4 lü test omurilik ile ilgiliydi kızlar.
BENDE 2 VE 4 LÜ + ayrıntılı yaptırmıştım.
Bu arada günaydınnnnnnnnnn
Hadı masallah baya buyumussunuzKızlar saat 11 de kontrolum var dua edin inşaallah
Günaydın nasılsın canım? Dun baya bı depresıf gordum senı Akşam ustu bende bu tarz bır duyguya kapıldım ama sonra hemencık unutmaya calıstım bu duyguları . Dun aksam cok erken uyudum hıc dua fılan edemedım bısey okuyamadım salı aksamı kınamız vardı asırı yorgunumdum yarın aksamda dugunumuz var bakalım
Benım yok acıkcası daha onceden cok hamıle kıyafetı almamıstım calısmadıgım ıcın evde tayt esofman gecırıyordum zamanımı ama lcw pantolonlarını begendım acıkcası hem bılek boy hemde renk renk guzel geldı
buarada agının dusme sebebı daha hamıle kıyafetıne ıhtıyac olmaması bence ustelık 36 beden almısın Daha sonra olur dıye dusunuyorum, ama ben bu seneyı gercekten etekler elbıselerle gecırmek ıstıyorum hem cok yakıstırıyorum hemde onumuz yaz zorlu gunler bızlerı beklıyor popomuz pişmesin
Buarada ben 29 mayısta 2'li teste gıdıyorum demişmiydim .
Hem kan hem de ultrasonda plasenta ve ense arasındaki uzaklığa bakıyorlarCanım ikili testte neler bakalıyo kanmı alınıyo
Hem kan hem de ultrasonda plasenta ve ense arasındaki uzaklığa bakıyorlar