2017 Aralık Anneleri

Aaahh Ne kadar güzel yaa :KK200::KK200: canlı resim gibi oluyor demi:)))) siz kendinizmi araştırıp randevu aldınız? Sanırım her hastanede olmuyor o cihaz? Ben Göztepe Medical parka gidiyorum orda olur diye tahmin ediyorum ama internete birşey bulamadim
Valla bana da cok garip gelmisti sorgunda ozel bi poliklinikte bakti dr. Ben bilmiyordum bile 4d ultrason diye bir sey oldugunu. Dr dur bi de 4boyutlu bakalim diyince gorduk

Kızlar kese konumuna gore cinsiyet tahmini cogu kiside tutuyo bakanınız oldu mu? Bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek gibi.

Haftasını yakalar demiştim sana bak.. MasaAllah canım Sağlıkla büyüyüp gelişsin inşallah canım..
Allah razı olsun ablacım evet yakalamış büyümüş nazlı bebek. İnşallah sizlerinde güzel haberlerine seviniriz

Kızlar kese konumuna gore cinsiyet tahmini cogu kiside tutuyo bakanınız oldu mu? Bebek kesenin sagindaysa kız solundaysa erkek gibi.
Gercekten mi ilk kez duyuyorum. Sag ust kosede duruyordu oyle. Cin takvimine gore de kiz cikmisti. Cok onemli degil aslinda ama ilk cocugum erkek oldugu icin insanin icinden kiz olsun geciyor ister istemez:)

Gercekten mi ilk kez duyuyorum. Sag ust kosede duruyordu oyle. Cin takvimine gore de kiz cikmisti. Cok onemli degil aslinda ama ilk cocugum erkek oldugu icin insanin icinden kiz olsun geciyor ister istemez:)
Sag taraftaysa kız ihtimali yuksek insallah gonlundeki gibi tutar. Oglunun var mi 9. Haftaya kadar resmi o ne tarafta acaba.

Malesef daha guzelı sucuk ekmek cola :oha:

Bende bayılırım ama yememeye çalışıyorum gerçi dr bana şuanda istediğini yiyebilirsin senden beslenmiyo demişti ama bilemedim yani.. Sorup azcık yiyebilirsin belki:kk77:

kizlar bugün kontrol cok güzel gecti bebis haftasini yakalamis cok sükür cok güzeldi. bir dahaki kontrol iki hafta sonra hatta biraz daha gec gidecegim drum orucla ilgili karari o zaman verelim dedi cünkü tutup tutmama konusunda. ilac olarak crinone jel clexane ve folik asite devam haftada birde proluton depot yaptirmaya devam edecegim.
Hadi gözün aydın canım çok sevindim gerçi öyle olacağı belliydi ama insan yinede üzülüyor tabi haklı olarak..
Bende bugün gideceğim kısmetse inşallah herşey yolundadır:dua:

Benimde 2 yasinda bir oglum var çin takvimi kız gosteruyor cnm ama hayirlisi.saglikli olsunlarda ama genede aklindan geciriyor iste

Benim de çok değişik bulantı hallerim. Yaşadığım mide bulantısı değil sadece agzimda kotu bir tat varmış gibi hissediyorum. Ama sanırım benimki Biraz psikolojikmis dün akşam düğüne gittim orda hiç bulunmadı mesela aklıma gelmediği için:))

Kızlar bu sayfanın reklamların özellikle bilgisayardan girdiğimde beni acayip rahatsız eden bi reklam görüntüsü var midem kalkıyo sayfanın sağında kocaman iğrenç bi toz görüntüsü.. Sizde görüyor musunuz ve rahatsız ediyor mu?

Kızlar bu sayfanın reklamların özellikle bilgisayardan girdiğimde beni acayip rahatsız eden bi reklam görüntüsü var midem kalkıyo sayfanın sağında kocaman iğrenç bi toz görüntüsü.. Sizde görüyor musunuz ve rahatsız ediyor mu?
Telden giriyorum ben. O nasil bi goruntu oyle toz falan:bicak: teli kullan en iyisi.

Bende bayılırım ama yememeye çalışıyorum gerçi dr bana şuanda istediğini yiyebilirsin senden beslenmiyo demişti ama bilemedim yani.. Sorup azcık yiyebilirsin belki:kk77:

Hadi gözün aydın canım çok sevindim gerçi öyle olacağı belliydi ama insan yinede üzülüyor tabi haklı olarak..
Bende bugün gideceğim kısmetse inşallah herşey yolundadır:dua:
Evet canım tedirginlik oluyor işte. Seninde güzel haberlerini bekliyorum ben artık ay sonuna doğru gideceğim kontrole

Oglumunki ortada saga biraz yakin 8+2de cekilmis. Neyse artik bikac haftaya ogreniriz. Saglikla gelsinler insallah
Benimde suan oglundaki gibi 6+3 de.
Iki kızım var onlarda sagdaymıs. Hayırlısı artık Rabbim neyi nasip ettiyse o olur.
Salı da randevum var.

Benim hiç bulantım yok canım şükür illa olacak diye bişey yok takılma ına bugün kontrolden geldim hatta herşey gayet iyiydi:KK15: ne kadar doğru bilemem ama erkek bebekte bulantı olmazmış :KK48::KK48: bakıp bekleyeceğim doğru mu bakalım
Allah sağlıkla kavuştursun yavruna cnm benim bi kızım var hamileyken ne mide bulantısı ne baş dönmesi yaşadım.şimdi ise midem kötü.yani cinsiyetin bulantısıyla alakası yok.hatta ekşi tatlı yemeninde alakası yok.kızımda tatlı çok yerdim şimdi ekşi istiyorum.erkek olur demiyorum ama damak tatları öyle oluyor kızım tatlıya bayılıyor.bu da ekşiyi sevecek galiba.

Günaydın kızlar
Sağda ya da solda olması cinsiyet ile ilgili olabilir mi de ya??? Şaşırdım
Bnmki sağda

X