♡2017 Aralık Anneleri Haydi Toplanalım♡

kızlar benim oğlum 18 Aralık doğumlu diş çıkarma evresinde şu anda ateşi var dün geceden beri boğazları da şiş hiçbir şey yemiyor sadece emmek istiyor Ne yapacağım bilmiyorum siz nasıl atlattınız atlatan var mı bu süreci Morale desteğe ihtiyacım var
Benim kızım da 18 aralik doğumlu diş çıkarmadı daha çok huysuz bu aralar sürekli ağlıyor bisey yemek istemiyor sadece emmek istiyor özellikle gece her saat başı ağlayarak uyanıyor emmek istiyor çok zor bir süreç allah yardımcıları olsun inşallah hemen çıkarırlar rahat ederler
Diş jeli kullanıyor musunuz siz bize doktor onermedi ama çevremdeki herkes kullanıyor ve çok memnun bende alacam biraz rahat etsin kızım ya yazık

Benimkide 19 aralıkda dogdu o da ek gıdayı istemiyor bizim 2 dişi cıktı 3. Yü cıkarıyor sizinkiler kaç kilo arası benim kızım 3 aydır nerdeyse 9 bucuk 10 arası gidip geliyor normal mi

Benimkide 19 aralıkda dogdu o da ek gıdayı istemiyor bizim 2 dişi cıktı 3. Yü cıkarıyor sizinkiler kaç kilo arası benim kızım 3 aydır nerdeyse 9 bucuk 10 arası gidip geliyor normal mi
Maşallah iyi benim kızım 7 buçuk kilo 1 aydır aynı ek gıda veremiyorum hiç birşey yemiyor

Bu ek gıdayı nasıl düzene oturtuyorlar hayret ediyorum açmayınca agzını mümkünatı yok nasıl yapıcaz bilemiyorum

Benimki de yemek ayırıyor ya :( eskiden yediklerini artik yemiyor. Yeni yaptigim seyleri de hosuna giderse yiyo yoksa agzini bi kitliyo ac acabilirsen... Hep degisik seyler yapmaya calisiyorum ama begendiremiyorum :(

Benimki de yemek ayırıyor ya :KK43: eskiden yediklerini artik yemiyor. Yeni yaptigim seyleri de hosuna giderse yiyo yoksa agzini bi kitliyo ac acabilirsen... Hep degisik seyler yapmaya calisiyorum ama begendiremiyorum :KK43:
Aynen valla ya doktor dişlerinden diyor ama inşallah düzene girer

Arkadaşlar beğenerek yedirdiğiniz tarifleri yazsanız bizde deneyelim

Benimki de yemek ayırıyor ya :KK43: eskiden yediklerini artik yemiyor. Yeni yaptigim seyleri de hosuna giderse yiyo yoksa agzini bi kitliyo ac acabilirsen... Hep degisik seyler yapmaya calisiyorum ama begendiremiyorum :KK43:
Benimde başım dertte çıldırmak üzereyim. Ağzına aldığı yemeği yutmuyor. Bazen zorluyorum kusuyor iyice kilosu kötüye gidiyor ya
Siz ne durumdasınız kilo kaç oldu sizin canım neler yediriyorsun

Benimde başım dertte çıldırmak üzereyim. Ağzına aldığı yemeği yutmuyor. Bazen zorluyorum kusuyor iyice kilosu kötüye gidiyor ya
Siz ne durumdasınız kilo kaç oldu sizin canım neler yediriyorsun
Bizimkide agzini kitliyo canim ya kafasini saga sola çeviriyo istemedigi zaman. En son 10 gun kadar once tartildi 8 kilo idi. Degisik corbalar yapmaya calisiyorum tarhana yapiyorum icine devam sutu koyuyorum ya da eriste koyuyorum, yogurt corbasi yaptim pirinclerini ogurdu istemedi, et suyuna şehriye corbasi yaptim onu yedi, mercimek çorbası yaptim onu da yedi ama gazi oldu rahatsiz oldu o yuzden onu tekrar vermedim. Onu haricinde arada sebze puresi yapiyorum ama mecbur blendır dan geçiriyorum puturlu yemek istemiyo. Arada deniyorum ama puturlu oldugunu anlayinca agzini kapatiyo ve yiyecegi varsa da yemiyo:( sadece kahvaltisini cok guzel yapiyo onun haricinde guc bela binbir naz niyaz yedirmeye calisiyorum bisiler..

Bizimkide agzini kitliyo canim ya kafasini saga sola çeviriyo istemedigi zaman. En son 10 gun kadar once tartildi 8 kilo idi. Degisik corbalar yapmaya calisiyorum tarhana yapiyorum icine devam sutu koyuyorum ya da eriste koyuyorum, yogurt corbasi yaptim pirinclerini ogurdu istemedi, et suyuna şehriye corbasi yaptim onu yedi, mercimek çorbası yaptim onu da yedi ama gazi oldu rahatsiz oldu o yuzden onu tekrar vermedim. Onu haricinde arada sebze puresi yapiyorum ama mecbur blendır dan geçiriyorum puturlu yemek istemiyo. Arada deniyorum ama puturlu oldugunu anlayinca agzini kapatiyo ve yiyecegi varsa da yemiyo:KK43: sadece kahvaltisini cok guzel yapiyo onun haricinde guc bela binbir naz niyaz yedirmeye calisiyorum bisiler..
Bizimkide agzini kitliyo canim ya kafasini saga sola çeviriyo istemedigi zaman. En son 10 gun kadar once tartildi 8 kilo idi. Degisik corbalar yapmaya calisiyorum tarhana yapiyorum icine devam sutu koyuyorum ya da eriste koyuyorum, yogurt corbasi yaptim pirinclerini ogurdu istemedi, et suyuna şehriye corbasi yaptim onu yedi, mercimek çorbası yaptim onu da yedi ama gazi oldu rahatsiz oldu o yuzden onu tekrar vermedim. Onu haricinde arada sebze puresi yapiyorum ama mecbur blendır dan geçiriyorum puturlu yemek istemiyo. Arada deniyorum ama puturlu oldugunu anlayinca agzini kapatiyo ve yiyecegi varsa da yemiyo:KK43: sadece kahvaltisini cok guzel yapiyo onun haricinde guc bela binbir naz niyaz yedirmeye calisiyorum bisiler..
Canım benimki de aynı herşeyi denşyorum yok olmuyor. Delirmek üzereyim kusması beni çok üzüyor. Kilosuda kötü 7.5du hastalandı 7.200 oldu dr vitamin verdi bskslım işe yarar inşallah tek tesellim saglıklı ve kan değerleri iyi ama yinede çok üzülüyorum ya elimde değil.

Canım benimki de aynı herşeyi denşyorum yok olmuyor. Delirmek üzereyim kusması beni çok üzüyor. Kilosuda kötü 7.5du hastalandı 7.200 oldu dr vitamin verdi bskslım işe yarar inşallah tek tesellim saglıklı ve kan değerleri iyi ama yinede çok üzülüyorum ya elimde değil.
Haklısın tabiki canım insan üzülüyor:( kıyamam yaa insallah en yakın zamanda toparlar.. Tiksindirmemek için ısrar etmemek gerekiyormus napalim ne kadar isterlerse o kadar yiyecekler.. Sakinligimizi korumak zorundayız. Bak cok şükür saglikliymis gerisi zamanla hallolacak insallah sabır sabır sabır :)

Aynı canım benim kızım da öyle hiçbirşey yemiyor diş çıkarınca eskisi gibi yer inşallah ya kilo da almıyor çok üzülüyorum

Kızlar sizin yine iyi benimki 6 buçuk kilo hiç ayını göstermiyor herkes çok küçük diyor iyice yıprandım ya. Sağlıklı elhamdülillah ama ne bileyim dert ediyorum cok

Kızlar sizin yine iyi benimki 6 buçuk kilo hiç ayını göstermiyor herkes çok küçük diyor iyice yıprandım ya. Sağlıklı elhamdülillah ama ne bileyim dert ediyorum cok

Canım bende aynı durumdayım benimkide çok minnak vallahi bu millet yüzünden insanın psikolojisi bozuluyor.Geçen gün doktorun kapısında sıramı bekliyorum kadın kaç aylık dedi dedim 8 biraz zayıf mı annesi evetöyle dedim sert bi şekilde. Kendi kucağında ki tabi dana gibi maşallah benim kızımı beğenmiyor. Patavatsız işte ne denir ki üzülme sende inan bende çok yıprandım:(

L Lilarengim1 nasılsın canım bebişin nasıl? Baya zaman oldu düzeldi mi biraz yemek olaylariniz :)
İyiyim canım sen nasılsın. Yemek olayı değişkenlik gösteriyor. Bi gün yiyor bi gün yemiyor. Kilosuda pek iyi değil. Ama neredeyse yürüyecek. Çok hareketli
Senin kızın nasıl kaç kilo oldu. Birde baş cevresi ne durumda 1 yaşında 45 olmayacak gb bizimkisi doktor sıkıntı yok diyor.

İyiyim canım sen nasılsın. Yemek olayı değişkenlik gösteriyor. Bi gün yiyor bi gün yemiyor. Kilosuda pek iyi değil. Ama neredeyse yürüyecek. Çok hareketli
Senin kızın nasıl kaç kilo oldu. Birde baş cevresi ne durumda 1 yaşında 45 olmayacak gb bizimkisi doktor sıkıntı yok diyor.
Iyiyim canim bende saol :) kac kilo ki ? Cok hareketli olmasi da etkiliyor kiloyu. Sağlıklıysa kiloyu dert etmenin alemi yok :) kilolu olan sağlıklı demek degil sonucta. Benim kızım 8900 oldu su ara. Bir coguna göre zayıf:) bas cevremiz 42yi geciyor. Zaten cok buyuk ilerleme beklemiyorduk. Yaşında bir kez daha goturucez norologa bakalim ne diyecek. Aynen benimki de cok hareketli ayakta durabiliyor bir süre, koltuklara tutunarak yan yan yürüyor :) bakalim ne zaman cesaret edecek yürümeye. Eee kaç dişiniz çıktı bakalım :)

Back
X