:)) o kadar olur canım bizimki de aynı desteksiz oturuyo ama sağa sola hareket yapınca düşüyor :) baş cevresi 41 olmus canım zaten baş cevresi küçük dogdugu icin ona özel cizelge hazırladı o cizelgede gidiyoruz ve o bas cevresiyle doğanlar icin normal seviyede ilerliyoruz gelisiminde bir problem olmadığı hatta doktora göre ilerde oldugu icin de bir sıkıntısı yok bas cevresi küçüklüğünün:)
Valla canım sabah kalkınca emziriyorum daha sonra da uyutmadan önce mamasını yediriyorum. Uyandiktan sonra 10:30 gibi kahvalti yaptiriyorum. Bebe biskuvisini mamayla seyreltiyorum yediriyorum. Artık peynir ve yumurtaya başlıcam doktor zamanının geldigini söyledi. Pekmez ve bazen bebek ekmegi de kullanicam kahvaltilarinda. Sonra ogle uykusuna yatirip uyaninca 2, 2:30 gibi de puresini yediriyorum. Semizotlu yaptim gecende cok güzel yedi :) simdi purelerine de kıyma katmaya başlıcam. Sonra 4:30 gibi uykuya yatiyo yine 1 saat kadar ondan ben emziriyorum sonra uyaninca da yogurt veriyorum bazen meyveli bazen sade. En son da gece uykusuna yatiyo 8:30 gibi ondan once 150 cc mama veriyorum ve uyutuyorum. Uyandigi zamanlarda da ben emziriyorum. Bazen 1 bazen de 2 kez uyaniyo. :) Onun haricinde su da içirmeye çalışıyorum icmezse kendim emziriyorum. Sizin uyku duzeniniz nasil bizim bozuldu 2 haftadir çok mızmız