Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2017 Aralık Ayında Transfer Yaptıranlar Buraya
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Kasım 2016
- 759
- 1.016
- 113
Benimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
Rabbim güzel sonuçlar almayi nasip etsin....benimde 5aralikta transferim oldu ayniyiz sizinleMerhaba arkadaşlar benim 5 Aralıkta transferim yapıldı heyecanla sonucu bekliyorum
Benimle aynı günlerde olanlar yazarsa birbirimize destek olabiliriz
İnşaAllah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir
Sizin az kalmış hadi hayırlısı İnsaaAllah bebisiniz sizinledirBenimde 1 Aralık'ta transferim oldu Salı günü sonuç alacağım bugün 7.günüm :) ilk günler çok iştahlılık hali yaşadım bel agrım hiç gitmedi kasık agrısı ve göğüs hassasiyetim azaldı ama dolgunluluk devam ediyor.Bugün ilk kez baş dönmesi göz kararması yaşadım ondan mı bilmiyorum İnşallah hepimize Rabbim Mucizelerimizi gönderir
- 8 Mart 2015
- 16
- 50
- 88
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Hayırlı olsun insaAllah pozitif sonuç olurBenim de transferim salı günü yapılacak kısmetse. Pozitif gören var mı aramızda
Evet aramıza hoşgeldiniz hayırlı olsun pozitif sonuç olsun insaAllah7 aralıkta yani dün benim transferim yapıldı. Hayırlısı bakalım
Jel kullaniyorsan ondandır o beyaz tortucuklar...herşeyi inceler olduk acaba bir belirtimidir diye en zoruda bu günlerin geçmesi heraldeselam kızlar bende 5 aralıkta transfer oldum bende de bi belirti yok
sadece idrarim inanilmaz koyuydu bu sabah içinde beyaz tortucuklar var
kullandigim fitilden mı bilemiyorum gerçi herşeyi hamilelige yoruyorum
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Jel kullaniyorsan ondandır o beyaz tortucuklar...herşeyi inceler olduk acaba bir belirtimidir diye en zoruda bu günlerin geçmesi heralde
aynen yaa bugün ama kısa bi süredir de tuhaf adet sancisi gibi sancim var umarım bebişim sancı yapıyordur
bide afedersin gaz sıkıntısı yaşıyorum
- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 113
- 35
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
Bnm de 5 aralık. Hiç bi his yok. Çok nadir adet sancısı gibi bi şey. Ama gaz inanılmaz var.
aynen bende ayni durumu yaşıyorum şuan da gaz ve boyle bi sızı gibi bişey
- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 113
- 35
Bakalim artk hayırlısı Allahtanaynen bende ayni durumu yaşıyorum şuan da gaz ve boyle bi sızı gibi bişey
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
en başta hayırlısı canım evet :)Bakalim artk hayırlısı Allahtan
- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83