- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
Benim iyi gidiyor çok şükür canımKizlar Nasil.gidiyor?? Nasilsniz
Senin nasıl gidiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iyi gidiyor çok şükür canımKizlar Nasil.gidiyor?? Nasilsniz
benimde iyiydi ama bugün biraz bulantim var.uarinda kese görmeye gidicez inşallah canimBenim iyi gidiyor çok şükür canım
Senin nasıl gidiyor?
İnşallah o mutlu anı yaşarsınız canım bizleri haberdar etbenimde iyiydi ama bugün biraz bulantim var.uarinda kese görmeye gidicez inşallah canim
İyiyiz biz canım siz nasılsınız ne zaman gidecen doktora canım@Hertain canım bebiş nasıl? sen nasılsın?
İyiyiz biz canım siz nasılsınız ne zaman gidecen doktora canım
Ayyy aynı benim koca zorla randevu alırdırdım valla:))bizde iyiyiz canım ya, dr a ne zaman giderim bilmiyorum galiba 6+2 olduk bizimkine kalırsan doğuma hastaneye götürür Allah ın meraksızı
ne bileyim havalardan galiba hiçbirşey yapasım yok bu aralar
AaaaaaaaaaaaaaaaaMerhaba Kizlar bugün kese görmeye gittik.bebekleim ikizzzz bebegimin birinin gelişimi güzel fakat diğeri baya kucuk dedi Dr.Takip edicez dedi o yüzden bir tatafim m.buruk ama.hep hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum
Çok güzel bir haber fakat biraz üzücü ama olsun canım Rabbime dua et o en iyisini bilir inşallah 2 sinide sana bağışlar))))Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Olsun canım üzülme Rabbimden umut kesilmez..Evet canim (
Olsun canım üzülme Rabbimden umut kesilmez..
Vardır bunda da bir hikmet Rabbim ikisinide sağlık versin inşallah bol bol dua et bizde edicez canım yalnız değilsin[/QUOTEayyy sağol güzel kalbin için canim benim inşallah saglikli olsunlar da allah bilir ona emanet artik
canim benim güzel kalbin için teşekkür ederim.inşallah saglikli olurlar gerisini allaha noraktim artik napalimOlsun canım üzülme Rabbimden umut kesilmez..
Vardır bunda da bir hikmet Rabbim ikisinide sağlık versin inşallah bol bol dua et bizde edicez canım yalnız değilsin
Evet canım yapabilecek bişeyimiz yok sonuçta tevekkül etmekten başkacanim benim güzel kalbin için teşekkür ederim.inşallah saglikli olurlar gerisini allaha noraktim artik napalim
Evet canım aynen öyle ona emanet folik asit içiyormuydun
yok tatlim.benim.tüp bebek 2 tane koyuldu embriyo ondan.saglikli olsun da napalimEvet canım yapabilecek bişeyimiz yok sonuçta tevekkül etmekten başka
Ama çok güzel bişey yaa Rabbim hayırlısını versin ana çoğul gebelik istedim hep ama nasip olmadı
Senin tarafında ikiz olan varmı canım