- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 32
Canım dün gittim bi aksilik çıktı bugünde aksilik çıkmazsa gidecem inşallah sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl@Hertain selamün aleyküm canım doktora gittin mi ? kan sonucun nasıl
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün gittim bi aksilik çıktı bugünde aksilik çıkmazsa gidecem inşallah sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl@Hertain selamün aleyküm canım doktora gittin mi ? kan sonucun nasıl
cevap yazdığım kişi 4 gün sonra test yaptı pozitif çıktı hala mesajları var hatta![]()
Canım dün gittim bi aksilik çıktı bugünde aksilik çıkmazsa gidecem inşallah sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl
Canım inşallah bol bol istirahat etmişsindirbende saat 4 gibi gidecem bakalım ne olacak. inşaallah hepimizinki iyidir
Canım transferde lekelenme olumluya işareti akside olabilir fakat lekelenme de olumlu ip ucuymuş varmı lekelenmetam çatlama günü yaotık ve bu gun 7 gun oldu çıkabilirmi acaba
Ooooo maşallah kesinlikle yapıyla bünyeye alakası var canım 9 ay boyunca kusma yaşayan birinden beklemezdim:))))
Canım inşallah bol bol istirahat etmişsindir
Rabbim bebeğine zeval vermesin onu sana bağışlasın aminnn
Ayy canım ne yedin ?sağol canımyiyebildiğim zamanlar faydalı besinler tüketmeye gayret ettim
![]()
Canım inşallah kötü bişey yoktur....amin amin inşaallah canım. hem sabırsızlanıyorum hem korkuyorum. bi ağrı bi lekelenme üç hafta sürermi ya. bide sadece sağ taraf ağrıyor. ben çok zayıfım malesefacaba kese büyüdükçe ondan mı ağrı çok oluyor ki bilemedim
![]()
Ayy canım ne yedin ?
Ayyyyyýyyyyyyyyyyyhergün mutlaka yumurta, keçi peyniri, ceviz, badem, fıstık, balık, yoğurt, hurma, bol zeytin, kırmızı et, kırmızı pancar, yeşil yapraklı sebzelerin her türlüsü aklıma gelenler bunlar canım![]()
Ayyyyyýyyyyyyyyyyy
Ben bunları hergün yesem kusa kusma ölürüm canım hiç damak tadıma uygun şeyler değil(yumurta,badem,yoğurt ve kırmızı et hariç) ne yapacam yaa![]()
Canım transferde lekelenme olumluya işareti akside olabilir fakat lekelenme de olumlu ip ucuymuş varmı lekelenme
Canım transferde olsa normal de olsa yumurtlama gününden 12 sonra kanda belli olur 12 gün sonra idrara geçmeye başlar canımbizimki transfer değil
:)
Valla ilkinde doktorum hiç yönlendirmedicanım benim bebiş için tüketmeye çalış gerçi doktorun mutlaka yönlendirme yapar zaten bunları ye bunları yeme şeklinde![]()
Canım transferde olsa normal de olsa yumurtlama gününden 12 sonra kanda belli olur 12 gün sonra idrara geçmeye başlar canım
Valla ilkinde doktorum hiç yönlendirmedi
Neyse canım senin çıkma vaktin ne zaman canım haberim olsun![]()
Canım dün de gidemedim@Hertain canım nasılsın? ne yaptın dr a gidecektin?
Canım gittinmi Dr ne söyledi?bende saat 4 gibi gidecem bakalım ne olacak. inşaallah hepimizinki iyidir