- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 32
O zaman senden de umutluyum canım ikiz olma durumu annenin genleriyle alakası varmış@Hertain benim ailede ikiz çok hemde anne tarafımdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman senden de umutluyum canım ikiz olma durumu annenin genleriyle alakası varmış@Hertain benim ailede ikiz çok hemde anne tarafımdan
İnşallah canım Rabbim hepimize o mutlu sonu yaşatsın:)
O zaman senden de umutluyum canım ikiz olma durumu annenin genleriyle alakası varmış
Sağol canım iki bebişinide yerime öp Allaha emanet olun tatilin çok güzel geçsin inşallahamin canım inşallah
canım Rabbim ol derse olur bakalım kime nasip edecek
bu arada çıkıcam canım artık ii akşamlar ii tatiller Allaha emanet ol
Amannnn canım biz tekede razıyız Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de başka bişey istemiyorum cümlemize inşallah[/QUOTE
Amiiiinnnnn :) aynen kuzum bugünümüze şükürler olsun sağ salim hayırlısıyla gelsin yeter.
Aynen cnm haklisin oyle yapcam kendime ve bebegime soz vercemDua Et canım bol bol Rabbimize yalvar 5 taneye indir şimdilik sonra sonra tamamen bırak Allah yardımcın olsun hem bebeğin için bırakırsan büyük sevaba girersin canım
İnşallah canım bende senin için dua edicemAynen cnm haklisin oyle yapcam kendime ve bebegime soz vercem
Allah razi olsu. Cnm bnm cok saolİnşallah canım bende senin için dua edicem
Canım senin tahmini doğum yapacağın tarih ne zaman ilk sayfada liste yaptım da oraya yazacamAllah razi olsu. Cnm bnm cok saol
18 ocak 2017Canım senin tahmini doğum yapacağın tarih ne zaman ilk sayfada liste yaptım da oraya yazacam
Canım zaten 5 haftalıkken anca kese gözükür 6 hafta ile 8 hafta arasında kalp atımı duyulmazsa sıkıntı yani anca 6-8 hafta arasında kese boş mu değilmi anlaşılır@Hertain canim iyi geceler birsey soracaktim sana.Simdi ben dr a gittigimde ultrasonda keseyi gorduk ve 5 haftalik demisti dr.Peki sadece keseyi gorduk bebegi henuz gormedik ya bunun nedeni bebek olustu fakat kucuk oldugu icin gozukmuyor mu yoksa henuz olusmadi mi o yuzden mi gorunmedi ?
Sagolasin canim ben iyiyim sen nasilsin?Kızlar nasılsınız?
İyiyim canım dün çok az bi pembe lekelenmem oldu biraz yorucu bir iş yapmıştım ondan galiba yarın yada salı hemen doktora gidecem inşallah senden ne haber canım senin böyle akıntıların oluyormuSagolasin canim ben iyiyim sen nasilsin?
Canim yarin mutlaka git dr a.Yok cok sukur bende ilkindede simdide hic pembe akinti olmadi.İnsallah yordugndan dolayidir ama mutlaka git yarin saliya birakma ihmalw gelmez lutfen.İyiyim canım dün çok az bi pembe lekelenmem oldu biraz yorucu bir iş yapmıştım ondan galiba yarın yada salı hemen doktora gidecem inşallah senden ne haber canım senin böyle akıntıların oluyormu
Tamm canım benimde içimde kötü bir his var inşallah birşey olmaz canımCanim yarin mutlaka git dr a.Yok cok sukur bende ilkindede simdide hic pembe akinti olmadi.İnsallah yordugndan dolayidir ama mutlaka git yarin saliya birakma ihmalw gelmez lutfen.
Allah korusun canim benim getirme Aklina kotu seyler merak etme kendini cok yordugun icin olmustur.Ama bugun lutfen surekli yat yorma kendini.Dr larda genelde bu gibi kanamalardan sonra istraht etmeyi onerirler.Yarinda ilk is hemen dr a git.İnsallah hayirli haberlerle gel canim benim.Tamm canım benimde içimde kötü bir his var inşallah birşey olmaz canım
Bak ben dr a gittigimde dr dedi cocugumu kucagima mumkun oldugunca almamam gerektigini soyledi.Ve iliski de bebegin kalp atislari vs duyulana kadar yasak.Allah korusun canim benim getirme Aklina kotu seyler merak etme kendini cok yordugun icin olmustur.Ama bugun lutfen surekli yat yorma kendini.Dr larda genelde bu gibi kanamalardan sonra istraht etmeyi onerirler.Yarinda ilk is hemen dr a git.İnsallah hayirli haberlerle gel canim benim.
Çok teşekkür ederim canım benim hiç dikkat etmiyordum ama çok dikkatli davranacam inşallah Rabbim hepimize o güzel günü nasip etsin inşallahBak ben dr a gittigimde dr dedi cocugumu kucagima mumkun oldugunca almamam gerektigini soyledi.Ve iliski de bebegin kalp atislari vs duyulana kadar yasak.