canim cok stres yaptim hatta sacimda 2 yerden acilma du dokulme yani doktor a gittim ilac verdi zinco ilac verdi vitamin eksikligi varmis kullanmaya basladim bugun ama gercekten benim isim cok zor kaynanayla otryrm bir evin yuku bende is yemek baska kendime ayiracahim vakit olmuyo bende bebege taktim en azindan bebegim olirsa onunla zmn geciririm diye ama baktim oda olmuyo esim bir yandan ben bir yandan ha bire arastrma yapiyruz vallaCanım ilk önce söylemek istediğim birşey var,çok stresli gördüm seni 5 ay çok kısa bir zaman dilimi sağlıklı bir çiftin 1 yılda bebek sahibi olma şansı %80 dir.O yüzden şu stresten kurtul ilk önce inan çok etkiliyor adet gününü geçiktiriyor rahimi çok etkiliyor..
Soğan kürü lekelenme yapıyormuş canım eğer lekelenmen çoksa doktora git derim hemde kontrol amaçlı da olur ..
Ama inşallah gebesindir olmazsada sakın strese girme dediğim gibi daha çok erken.
Yapman gereken ilk önce muayene olmak ve stresten kurtulmak hobi edinmek,kafanı rahatlatmak ve bol bol dua etmek canım..
Bir de çok sıcak suyla duş almamak eşinde almasın spermler için sakıncalı diye biliyorum.
Başka sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin canım ama lekelenme çoksa doktora git!