2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

merhaba
19mayis ta ucret 60lira dogumu sormadim.evime yakin diye gittim ama cok kucuk bir hastane.iki dr var daracik bir koridorda sira bekleniyor.dr odasi cok karisik catal ortada falan ben cok ragatsiz oldum.yeni dogan yogun bakimi yok.32den sonra sorun cikarsa baska devlete veya ozele yonlendiriyorlarmis.
ayni sizin gibi sezeryan olmak zorundayim.Ortadoguyu da merak ediyordum.gittiginizde sezeryanda dogum personelinin bayan olup olmadigini epidural anesteziyi yapacak kisi erkek mi sorabilir misiniz acaba denk gelirse musait olursaniz ? tamamen uyumadan epidural olmustum ben sizin nasil oldu ilki?
ben de bir iki hafta icinde gitmem gerekiyo
lokman hekim Elif Terzi yi cok ovuyorlar galiba oraya bir gidecegim..
kararsizlik cok kotu
Allahim iyi insanlarla iyi dr larla karsilastirsin hepimizi

taze bilgi hastaneyi aradim
lokman hekim etlik
yenidogan yogun bakim bolumu yokmus
muayene 80 sgk
sezeryan 2600

elif terzi cok yogunmus eylulden once randevusu yokmus
16 haftadan sonra yeni hasta kabul etmiyomus

vay anasini tutulan dr olunca boyle oluyo galiba

OrtaDoğu kime gittin canım benim hastane de orası sultan pınar dundar gidiyorum

Erkek doktor sıkıntı olmasa hasan hoca giderdim ama çok iyi diyorlar :)

akay lokman hekim e bak öyleyse ben orasını çok begenmiştim gitim gezdim hastaneyı fıyatlarda ıyıydı sgk sız 5500 demıslerdı sgk lı snaırım 4500 muayenler kac lıraydı unutum ama fena değildi.
ben yınede lokman hekimlerden emin olamadıgım için vazgectım. ınternette lokman hekimlerle ilgili cok olumsuz yorular var ıcıme sınmedı o yüzden ama noralde kendim bakınca cok begenmiştim odalara falan baktım güzel hemşireler cıvıl cıvıl fıyatlarda ortalama sayılır. 1 tane tv lere cıkan doktoru var hatta erkek doktor. 1. sayfada ki fiyat listesinde de adı vardı

tek dejavantajı kızılayda kalabalık yede olması geldı bana onuda cok umursamamıstım sezeryan olursa zaten rahat gıderız normla olursa ambulans cagırıım hepıs hepsı bu yanı trafıge gırmye gözumuz kesmezse heyecan falan olmasın stress olmasın dıye

Kadın doğum muayene SGK var ise ücreti 75TL dir. Yalnızca doğum ücretimiz 2250 ile 2750 arasında, muayene+tetkikler+doğum paketinin de içinde bulunduğu full paket ücretimiz ise 4500 ile 5000 TL arasında değişmektedir. İsterseniz bir gün hastanemize sizi davet edelim hem doktorlarımızla tanışmış olursunuz hem de doğumla ilgili detaylı bilgi almış olursunuz. Şimdiden bebeğiniz hayırlı olsun. En kısa sürede görüşmek üzere.
Hastaneden gelen mail cevabim arkadaşlar. Ortadoğu hastanesi dogum ucreti.

iyi geceler cevabiniz icin tesekkur ederim.dediginiz gibi orayi da dusundum ama sezeryan olacagim icin acikcasi o kadar para vermek istemiyorum.benim ikinci bebegim.sorunlarimdan dolayi normal yapamadigim icin sezeryan ekibi bayan olsun.doktor iyi becerikli olsun.
normal dogum yapacak olsam dr ebe hemsire tavirlari yonlendirmesi cok onemli olurdu.
o zaman verecegim paraya da cok acimazdim.
ama oglum icin iki yildir ucretsiz izindeyim.kizimda da yine ucretsiz izne ayrilacagim..ogretmenim..mumkun oldugunca bakiciya vermek istemiyorum cocuklarimi..aileler de uzakta
dolayisiyla iyi becerikli bir dr ve sezeryan ekibi ariyorum.
aslinda inanin devlette asiri yogun olmasa doguma giren cikan erkek personel olmasa dogum sonrasi odalar kalabalik olmasa evime yakin deneyimli bayan dr bile buldum..
ama şimdiye kadar bekarken bile erkek dr a gitmedim.rahat edemiyorum sıkılıyorum kendimi ifade edemiyorum..
istanbulda evim olsa gidip kendi drum ve hastanemde yapacagim
cok bunaldim bu dr meselesinden ..
Allahim iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

iyi geceler
sizinle duyarliliklarimiz ayni galiba.ben de erkek dr ve personel istemiyorum dogumumda..
Sultan Hanimdan memnun musunuz ben de onumuzdeki haftaya randevu aldim..
burada veya nette onceki yillarda gidenlerin olumsuz yorumlarini okudum hakkinda aklim yine karisti...
19 mayista Naciye Sandikci da dogum yapan iki kisiyle mesajlastim.Onlar cok memnun..
Hastaneyi begenmedim ama tekrar mi gitsem Naciye Hanim icin diyorum..
Evime yakin ve fiyati uygun bu hastanenin cunku..
Yalniz iste yenidogan yogun bakimi yok sadece iki dr var kucuk bir hastane..
yalniz tum dogum ekibi normal dogumda bayanmis..Sezeryanda sadecr bir erkek personel varmis o da cikiyormus..
19mayis muayenr ucreti 60tl dogum 1500-2000 arasi galiba
siz Sultan hanimin yaklasimini el becerisini doktorluk becerisini nasil buldunuz?
musait olursaniz özel mesaj ile açik olarak yazabilirseniz cok sevinirim..
Allaha emanet olun

ankara memorial sgk anlaşmalı değil canım
ilk sayfaya bakarsan hastaneler hakında daha net bılgı alırsın

Hasan à gittim canım vala erkek die ayırmadim prof yapsın sezeryan imi die. Bayanlar nasıl ki. Ay ben de onlara mi gitsem.

Buna ek bilgi vereyimm sendikalı öğretmenlere indirim oluo 75 ten 63 liraya düşüyor muayene

Ay ben sormadım öyle erkek mi giriyor falan Die. Zaten hasan hoca yapsın sezeryan imi dedim. Mesajinj görsem sorardm . Ben spinal oldum.. Doktor da spinal yapiomüs. Belden yani. Yarım uyusmali. Benim olduğum yerde. Personel ve anestezi uzmanı erkek ti. Hemşire yardimci si ve doktor bayandi. Bu nasıl bi ekiple calisio bilmiorum

Hasan à gittim canım vala erkek die ayırmadim prof yapsın sezeryan imi die. Bayanlar nasıl ki. Ay ben de onlara mi gitsem.

Yok yok hasan 1. Lik ile mezun çok iyi diyor herkes. Pek açıklama yapmıyor sakin falan diyorlar ama sakın bırakma. O doktor Ortadoğu ya geldi diye arkasından kaç hasta sürükledi. Boşver bayanları en deneyimlisi hasan hoca.

Halk kartınız varsa indirim var 69 tl ye düşüyor muayene :)

Canım her doktor için olumlu yorum da bulurum ben sana olumsuz da.

Kendin deneyip karar vermen lazım.

Birinin süper dediği doktorla benim elektriğim tutmuyor ve ben bu doktora hayatta gitmem diyorum.

Sultan pınar dundar i ben çok seviyorum.elektrigimiz tutuyor rahatlatıyor ben hamile kalmadan önce de gitmiştim. Ben memnunum. Ama yapı olarak biraz ciddi hatta soğuk gelebilir sana. Aceleci gelebilir ama her şeyi açıklıyor sıkıntı olmayınca da kısa sürdüğü oluyor.

Yani full Güleryüz ayyy canımmmm hosgeldinnnn gibi bir doktor arıyorsan bence sevmezsin. Ama işte elektrik meselesi ben seviyorumm tatlı geliyor bana :)

Beni tatlı tatlı bozuyor mesela ama guluyoruz ikimizde hahahha. Başka doktor dese bu ne be ben daha gelmem sana derim belki de.

Diyeceğim o ki git kendin görüp karar var.

Aynı şekilde gunnur yüce beğenen çok ama ben 1 kere gittim ve Allahim inşallah 1 kere daha gitmek zorunda kalmam dedim. Ama başkaları çok memnun.

çok tesekkur ederim.ayrintili yazdigiz icin..ben de onumuzdeki cumartesiye randevu almistim.Sultan Hanima bir gideyim o zaman.
insallah ters bir sey olmaz..hem para verip bir de ustune laf duymalara gelemiyorum hicc.

tesekkur ederim bir gidecegiim onumuzdeki hafta..

çok tesekkur ederim.ayrintili yazdigiz icin..ben de onumuzdeki cumartesiye randevu almistim.Sultan Hanima bir gideyim o zaman.
insallah ters bir sey olmaz..hem para verip bir de ustune laf duymalara gelemiyorum hicc.

Rica ederim canım bi git bi gör

Bi de halk kart yoksa halk kart çıkart 69 tl ye geliyor muayene 6 lira 6 liradır zibin alırız bebelere :)

Bende 5haftalik gebeyim kizlar hepimize saglikli dogumlar olsun inşallah:) bildigimyerleri yazayım bende
Aile hekimim 45 yasinda 4.cocugunu dogurdu:) ona sordum nereyi tavsiye edersiniz diye devletten zekai tahir etlik ve ataturku onerdi, ozel den de fatma bolkani kendisi ona gitmis dogumu da o yapmus fiyatini bilmiyorum ama pahali diye dusunuyorum muayenesi var hastanetle anlaşmalı diye biliyorum ama iyi bir doktormus
Bu arada zekai tahir burak zubeyde hanim bunlar iyilestirilmis diye duydum 2012den sonra özellikle yani on yargiliyiz ama orasi dogum konusunda uzman belki disarda muayenesi olan doktora da gidilebilir tıpkı gazi Hacettepe de yapilan gibi , ben gaxide dosyami actirmak istiyorum 16haftadan sonra almiyolarmis cunku nolur normaz devletten de cok ayrilmak istemiyorum

Medicana da arkadasim dogum yapicak ağustos ortasinda doktoru aylin mi nesrin mi onlardan biriydi bazen cok bilgi vermeden seni suraya gondercem diyodu arkdasma o da niye yani soylemiyo diyodu ama genel anlamda memnundu yalniz pahalı bi hastane
Sincan koruda huseyin pehlivana uc sene once gitmistim cok memnun kalmistim eger doktor degisikligi diye dusunuyosaniz bi kere gidin derim cok iyi bence dun aradjm 11agustosa randevu verebilirim dediler fiyati 115 tl, arkadaşım doğum yapicak orda ekimde onun da eltisi yapmis biliyosunuz koruda skandallar cikti ama arkadaşımin eltisi ebe ve ocok memnun kalmış arksimdaorda yapicak Huseyin hocaya cok güveniyor , biarkdsimin esi de haziranda huseyin hocayla doğum yaptı sezeryan oldu ikinci doğumuydu biraz dikisxsancisi olmus memnunsu o da ama bilemem. .sincanla balgat koru arasinda iki kat fiyat var cunku yer paradi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…