2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Verom akropol küçülmeye gitmişti en son son durumuna baktınmı ?
Evet duydum ama en son gitmedim ablam bi gitcem bakalim ya . Valla bu hastene olayı bi cikMaz oldu ya. Keske.sezeryan olmasaydim hastane bu kadar önemli olmazdi

İsterim ama muayene ve doğum ücreti hizmeti hakkında bilgi verebilir misin

Ortadogu hastanesi 69 tl muayene 2000 doğum yeni doğan bakımı var

Eryaman hastanesi de bu civarlar yeni doğan ünitesinden emin değilim Oscar bey varmış çok ovuyorlar

Benim doktorum normal doğum yanlısı ama ben mecburi sezeryan olacağım bazı sorunlarım var 6 cm miyomum ve 3 cm çikolata kistim var miyom doğum kanalında sezeryanla onlarda alınacak o yüzden en başından beri normal doğumu düşünemedim fiyat olarakta sadece sezeryanı biliyorum sgk lı 4400 sgksız 4900tl

Normal doguma tesvik hastane odakli degil doktor odakli bence.Doktorunuzun normal dogum yaptirip yaptirmadigini arastirirsaniz cok daha dogru karar verirsiniz diye dusunuyorum.
Teşekkür ederim. Öyleyse sorumu yeniden yönelteyim. Normal Doğuma teşvik eden doktorlar Ankara'da hangileri? Tavsiyeleriniz var mı?

Anladım canım. Allah esenlik versin inşallah. Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Merhabalar yenidoğan yoğun bakım sgk anlaşması olan özel hastanelerde ücretsiz. Sgk anlaşması olmayınca ücret isteyebilir bazı hastaneler diye okudum başka bir konu başlığında. Memorial da durum ne bilgisi olan var mı? Daha önce cevaplandıysa kusura bakmayın

Teşekkür ederim. Öyleyse sorumu yeniden yönelteyim. Normal Doğuma teşvik eden doktorlar Ankara'da hangileri? Tavsiyeleriniz var mı?
Benim doktorum normal dogum yanlisi memorialdan Nesrin Fener.Onun haricinde benim gozume çarpan ozel muaynehanesi olan Cihangir Çakici,Ümit korucuoglu,Aylin Anil Arslan,Yeşim ve Sebahat hanimlar.

ben memorıal de Nesrin fener çogunlukla normal doğum yaptıryor hatta kordon dolanmış bebekleri bile olabildiği kadar normal dogumla yaptırtıyor. face ve ınstagramda bakarsan görürsün

ben sordugumda yogun bakım ücretsiz denildi yani ödenen ücretin içinde. ön bilgi için sormuştum ama tekrar soracagım her şeyi tek tek. telefonla sorabilirsin istersen. yıende diğer kızlara soralım orada dogum yapan ya da cok önceden muayenlere başlayan cunku ben 1 kere gıttım şimdiye kadar bu hafta gıdecegim tekrar

Benim doktorum normal dogum yanlisi memorialdan Nesrin Fener.Onun haricinde benim gozume çarpan ozel muaynehanesi olan Cihangir Çakici,Ümit korucuoglu,Aylin Anil Arslan,Yeşim ve Sebahat hanimlar.
Nesrin fener in muayene ücreti nedir ve Doğum ücreti ne civarda? Teşekkür ederim.

ben memorıal de Nesrin fener çogunlukla normal doğum yaptıryor hatta kordon dolanmış bebekleri bile olabildiği kadar normal dogumla yaptırtıyor. face ve ınstagramda bakarsan görürsün
Gebelik takibini devlet hastanesinde yaptırıp doğumu memorial de Nesrin hanıma yaptırmak mümkün mü? Ekonomik nedenler dolayısıyla soruyorum.

Nesrin fener in muayene ücreti nedir ve Doğum ücreti ne civarda? Teşekkür ederim.
ilk sayfada muayene ücretleri ve memorıalın dogum fıyatarı var bakabiirisin.

muayenesi : 250
normal : 6100
sezeryan 6900
paket şeklinde 3 nst : 180 tl toplam 2 yetiyormuş bana öyle denildi

Gebelik takibini devlet hastanesinde yaptırıp doğumu memorial de Nesrin hanıma yaptırmak mümkün mü? Ekonomik nedenler dolayısıyla soruyorum.
mümkündür heralde hiç biliyorum ben ancak doktoruma bulabildim o zaman kadarda 30 haftaya gelmiştim zaten yani özlelikle yapmadım tahliller bitsin diye yapmadım gatada doktrum ıyıydı bır sure bakmadım doktor hatta o gırerse doguma gırecektım devlette ama tayını cıkınca doktor bakmaya başladım

memorıal de doğum yapacak kızlar

ben doğumun ayrıntılarını soramadım. yani bu fiyata neler dahil bilmiyorum. mesela doğumdan sonra bebek aşıları..bakımı vs vs dahil mi ? ne zamana kadar dahil ...vs vs hatta fotografcı bana verılen bu fiyatlarda ertesı gun gelen kuaföru soyledı benım hıc haberım yok mesela

Kızlar bugün akropol ve Ortadoğu hastanelerine gittim . Akropol 90 lira 2500 doğum. Hiç güzel bi yer değil . Igyyy sevmedim. Ortadoğu süper bir yer sanki. Randevu aldım gelişmelerı yazarım. Doğum 2750 mis PROF da

ilk sayfada muayene ücretleri ve memorıalın dogum fıyatarı var bakabiirisin.

muayenesi : 250
normal : 6100
sezeryan 6900
paket şeklinde 3 nst : 180 tl toplam 2 yetiyormuş bana öyle denildi
Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Reactions: iiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…