merhaba ben aşılama ile hamile kaldım tedavi sürecinde başkentteydim doktorlar iyi ama çok yoğun bir hastane doğum nasıl olur bilemiyorum ama muayene beklerken baya sabırlı olmak gerekiyor o yüzdende hastaneyi değiştirmiştim.fiatlarını bilmiyorumBaşkent üniversitesi nasıl? Tavsiye ediyor musunuz? Ücretler hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Özel sigortalarda fiyatlar herkesin yaş hastalık geçmişine göre değişebiliyor ve karşılama oranları farklı olabiliyor. Çok dikkatli değerlendirilmeli diye düşünüyorum.Medical park ta hamilelik sonrası özel sigoeta ile doğum paketi 10 muayene nst doğum refakatci bebeğin ilk aşıları tahliller 5500 oluo kızlar. Bilginiz olsun. Bu paket ahmet süha özer ve baran celtmen geçwrli imiş.
Teşekkür ederim. Tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane var mı? Devlet hastanesinde doğumu öneriyor musunuz?merhaba ben aşılama ile hamile kaldım tedavi sürecinde başkentteydim doktorlar iyi ama çok yoğun bir hastane doğum nasıl olur bilemiyorum ama muayene beklerken baya sabırlı olmak gerekiyor o yüzdende hastaneyi değiştirmiştim.fiatlarını bilmiyorum
Rica ederim ben devlete hiç gitmedim ankarayada zaten evlendiğimde geldim çok bilgi sahibi değilim ilk olarak başkente gitmiştim sonra hrsde devam ettim hrsden memnunum ama biraz pahalı bir hastane sorunlu olduğum ve doktora güvendiğim için başka bir hastane arayışına girmedim ama tavsiye ederim ben ömer altuna gidiyorum gayet bilgili ve iyi bir doktor.Teşekkür ederim. Tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane var mı? Devlet hastanesinde doğumu öneriyor musunuz?
Teşekkür ederim. Hrs de muayene ücretleri nedir ve kaç haftada bir muayene oluyorsunuz? Acil bir durum olduğunda doktorunuzla görüşebiliyor musunuz? Doğum ücreti ne kadar? Ve Doğuma muayene olduğunuz doktor mu girecek? Teşekkür ederim.Rica ederim ben devlete hiç gitmedim ankarayada zaten evlendiğimde geldim çok bilgi sahibi değilim ilk olarak başkente gitmiştim sonra hrsde devam ettim hrsden memnunum ama biraz pahalı bir hastane sorunlu olduğum ve doktora güvendiğim için başka bir hastane arayışına girmedim ama tavsiye ederim ben ömer altuna gidiyorum gayet bilgili ve iyi bir doktor.
ben 1 kere muayene ıcın gıttım oraya o gun o tarata ısımız vardı en yakın orasıydı özel olarak ama gıdınce sastım kaldım cunku devlet hastaneleı yanında lüks kaldı o kadar kötuydu benceKızlar keçiören özel hastane ye gittim . 30 lira muayene ücreti . Sezeryan 1850 . Normal 1250 galiba. Odalar vs. Güzel ama.ama si var. Muayene odasını ve cihazları hiç begenmedim. Doktor desen oyleee sine bi doktor. Yani tecrübeli ve is bilir gibi gelmedi. Ben orda dogumdan vazgeçtim. Benim sezeryan olucak. Başka nere gitsem bi akıl verin. Bir de kesin é yakın erkek bebeme ben kıza benzettim kız gibi dedi
Hangi devlet hastanesine gittin peki . Simdi ne karar verdin nerde yapıcaksi n doğumu senin eylül de sanırım az kalmisben 1 kere muayene ıcın gıttım oraya o gun o tarata ısımız vardı en yakın orasıydı özel olarak ama gıdınce sastım kaldım cunku devlet hastaneleı yanında lüks kaldı o kadar kötuydu bence
Hangi devlet hastanesine gittin peki . Simdi ne karar verdin nerde yapıcaksi n doğumu senin eylül de sanırım az kalmis
Verom akropol küçülmeye gitmişti en son son durumuna baktınmı ?Arkadaşlar etimed ve akropol arasinda kaldım sezeryan dogum için önerileriniz nedir
Kızlar keçiören özel hastane ye gittim . 30 lira muayene ücreti . Sezeryan 1850 . Normal 1250 galiba. Odalar vs. Güzel ama.ama si var. Muayene odasını ve cihazları hiç begenmedim. Doktor desen oyleee sine bi doktor. Yani tecrübeli ve is bilir gibi gelmedi. Ben orda dogumdan vazgeçtim. Benim sezeryan olucak. Başka nere gitsem bi akıl verin. Bir de kesin é yakın erkek bebeme ben kıza benzettim kız gibi dedi
Hangi devlet hastanesine gittin peki . Simdi ne karar verdin nerde yapıcaksi n doğumu senin eylül de sanırım az kalmis
Ben uzman doktora gidiyorum 135 tl ücreti ayda bir muayeneye gidiyorum ama 34.haftamdan sonra 2 haftada bir çağıracak, acil durumda doktorla görüşebiliyorum ve acili olduğu için her saatte doktor bulunuyor o yönden gayet iyi. doğuma doktorum girecek sezeryan olacağı için ama normalde olsaydı girecekti.Teşekkür ederim. Hrs de muayene ücretleri nedir ve kaç haftada bir muayene oluyorsunuz? Acil bir durum olduğunda doktorunuzla görüşebiliyor musunuz? Doğum ücreti ne kadar? Ve Doğuma muayene olduğunuz doktor mu girecek? Teşekkür ederim.
Ben de 19 mayis ı düşündüm ama gitmedim henüz. Küçük vs. Die korkuyorm açıkçası yani ameliyat olacağı için tecrubeli ve deneyımli donanımlı bi yer olmalı. Kafamda hala net bi yer yok . P.tesi akropol à gidicem. 19 mayis ta doğum ne kadr. Muayene?merhaba ayni sizin durumunuzdayim ben de sezeryan olmak zorundayim.sizi takipteyim ben de ...
sezeryan icin fiyatlari uygun olan hastanrlerin ortadogu- lokman hekim etlik - bilgi deki dr kotuymuş- hep kalabalik ve sira beklemeli oldugunu arastirdim.
ben de tekrar kucuk bir hastane ama cok sira beklemiyorsun kan tahlili vs de 19 Mayista Naciye Hanima bir gidecegim galiba.Evime yakin cunku..
bir de artik dr larla duygusal bag kurmadan profesyonelce yaklasarak olsun bitsin diye dusunmeye basladim.
yine de arastirmaya devam ediyorum...
sizde vaktiniz olur da yazarsaniz benim gibi sezeryan olacaklara faydali olur diye dusunuyorum...
hayirli kolay dogumlar dilerim hepimize
Teşekkür ederim. Hastane normal Doğum yanlısı mı sezeryan mi? Yani önceden bu durumu neye göre belirliyorlar? Aslında normal Doğuma alınıp eğer olmazsa sezeryane almaları daha uygun değil mi? Sezeryane siz mi karar verdiniz? Doğum ve sezeryan ücreti nedir acaba?Ben uzman doktora gidiyorum 135 tl ücreti ayda bir muayeneye gidiyorum ama 34.haftamdan sonra 2 haftada bir çağıracak, acil durumda doktorla görüşebiliyorum ve acili olduğu için her saatte doktor bulunuyor o yönden gayet iyi. doğuma doktorum girecek sezeryan olacağı için ama normalde olsaydı girecekti.
Normal doguma tesvik hastane odakli degil doktor odakli bence.Doktorunuzun normal dogum yaptirip yaptirmadigini arastirirsaniz cok daha dogru karar verirsiniz diye dusunuyorum.Normal Doğum politikası güden hastaneler hangileri? Örneğin duyduğuma göre keçiörendeki özel hastane normal Doğuma alıp sonra da birşeyi bahane edip sezeryane alıyormuş sürekli? Bu hoş bir durum değil. Bununla ilgili bilgisi olan ve tavsiyeleri olan var mı?
İsterim ama muayene ve doğum ücreti hizmeti hakkında bilgi verebilir misinOrtadogu ya da Eryaman hastanesi dememek istemez misiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?