2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Hanimlar ben de 8. Haftama girdim bugün gaziyi düşünüyordum yakin bir arkadasim orda doğum yapti daha önce memnun da kalmis ama hocalarin suan takip yapmamasi yüzünden gaziyi eledim. Ozellerden cok çekiniyorum Etimed evime vok yakin ordaki ahmet ve banu hocanin cok iyi olduklarini ayni hastanede calisan tanidik bir hemsireden öğrendim. . Ahmet yada banu hoca için tecrubelerini paylasacak birileri varmi aramizda?

Bi aksilik çıkmazsa bilgi hastanesinı düşünüyorum ben
yenidoğan ünitesi var mıymış peki ?

ben yenidoğan ünitesi olmayanları baştan eliyorum ılk krıterım bu sonucta bu dogum ne olur ne olmaz dıye düşünüyorum dogru mu düşünüyorum bilmiyrum ama

Benimde önceliğim o bana söylediklerine göre varmış daha gidip görmedim

Doktoru kimdi bilgin var mı

Evet canim selçuk beye gitti daha once de ablası selcuk beyde doğum yapti. Ikiside sezeryan oldular ben o yüzden hala doktor ve hastane arastiriyorum. Yoksa doktor cok iyi dogumdan sonra geldi hem anneyi hem bebegi muayene etti oldukca ilgiliydi benim gordugum kadariyla

Anladım canım ama erkek olması eşimı rahatsız ediyo mecbur bayan doktoru bulcam o hastanede :)

Anladım canım ama erkek olması eşimı rahatsız ediyo mecbur bayan doktoru bulcam o hastanede :)

Himm anladim canim buara etimed hakkinda fikrin var mı orda banu hocayi cok övüyorlar ben de etimede gitmeyi düşünüyorum görüşmek icin bu hafta

Banu hocayı bene duydum ama çok yoğun diyolar bilmiyorum görüşünce bana da bilgi verir misin

Banu hocayı bene duydum ama çok yoğun diyolar bilmiyorum görüşünce bana da bilgi verir misin

Evet öyleymiş ben içerden bir hemsireyle gorustum ilk muayeneden sonra madur etmez hastasini dedi gelecegin tarihi cikarken soyleyince problem olmuyomis ama tabi oraya gidince beklermisin onu bilmiyorum hafta içi yazarim ben sana

ben Umit hocanın metını cok duydum korudaydı o onu düşünüyordum ayrılmış. ümiy hocaya gidecegim sanırım hastane olarakta Güven Hastanesini düşünüyorum Yenidoğan yogun bakımı var en önemlısı o bence doğum bu sonuçta hersey olabilir.

ümit hoca zaten koruyla doğum için olan anlaşmasını da iptal etmiş düşünen arkadaşlar varsa. bayındır ve tobb ile çalışıyormuş genel olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…