2017 Ankara Özel hastahane fiyatlari

Lösante hastanesindeki suda doğumun bi kısmını sgk karşılıyor mu acaba

Lösante hastanesindeki suda doğumun bi kısmını sgk karşılıyor mu acaba
su da dogum harıka secenek gıbı ama ben düşünmeyeceğim bile henüz Türkiye de tecrübe edilmedi bile normal doguma korkuyor ınsan bu ülkede acı ya sancıya razıyım lüksü de olmasın yeterki saglıklı dogumlar olsun. koru hastanesi felaketındne sonra ödüm patladı resmen

bir arkadaşım ankarada bir iki sene önceydi sanırım liv de suda doğum yapmştı.

Reactions: iiz
bir arkadaşım ankarada bir iki sene önceydi sanırım liv de suda doğum yapmştı.
bana da cok sempatık geliyordu ama şu son olaydan sonra hiç bir şey de gözüm kalmadı kendi adıma söyleyyeım . sezeryan olsun normal olsun yeter ki saglıklı bır doğum olsun . ve 3-5 fazla olsun ama profosor olsun son kararım bu. nasıl yapılır bilmiyorum ama doktorun dogumda lmasını garantı etmek ıcın elımden gelenı yapacagım

hastaneye karar verebildiniz mi? ben de daha ilk trimesterdeyim, değiştiriyorum bu ay hastanemi.

Arkadaşlar bende 8.haftadayim karar vermem gerekiyor artık.Zaten ilk kontrolü balgat koruya gitmiştim ama şimdi vargeztim .Ben artık üniv.hasta. lerini düşünmeye karar verdim özel hastanelere hic guvenim kalmadi sadece para dusunuyorlar bir arkadaş gazi hast.deki prof.merih bayram adında dr önerdi.Muayene 100 sanırım doğumda özel sancı odası özel oda toplam 500 tl ymiş tabi kendim sormadım o söyledi tahliller zaten ücretsiz kafama yattı oraya gidersem net rakamları yazarim

gazi unuversıtesi hastanesının bellı haftadan sonra kabul etedıgını duymustum. kacıncı haftadan ıtıvaren almıyorlar onuda sorar mısın canım? bır de ne şekilde prof dogumumuza gırecek daha dogrusu gıreblecek mı yoksa o gun kım varsa o doktor mu yapacak ? bızede yazarsan ıyı olur

Ümit Bey'in muayene ücreti ne kadar acaba?

kızlar şimdi bizim bebeklerimiz sonbahar kış bebegi ya .. ben kadife ve polar tulumlara bakıyorum ama baktıgım yerlerde hıc göremedım sezn olmadıgı için mi kaldırmışlar . hanı bebek alısverslerı önden yapılır ya ben hepsı bulunur dıye düşünmüştüm ama

tablo da renklenmiş güzelleşmiş. ellerine sağlık canım çok teşekkürler

Ya arkadaslar gazi hast.proflari 3 aydir gebelik muayenesi almiyorlarmis ☹ nekadar surede almicaklari belli degilmis yatti orasi yani

Kızlar etimed hastanesinde doğum yapan varmı? Banu hanıma gidicem denemek için doğumumu özelde yapmak istiyorum ama doğuma erkek dr veya hemşire girmesin istiyorum sancim geldiğinde dr gecede olsa geliyomu yoksa nöbetçi dr mu giriyo? Etimed hastanesi için bilgisi olan varsa yazabilirmi? Yada Muayne ücreti 80ni gecmicek hangi hastanelerde dr gecede olsa geliyo?

Cihangir Çakıcıya giden var mı bende onu düşünüyorum paket halinde fıyatı yok sanırım. memnun musunuz çok beğenilen bir doktor.

doğuma sadece jinekolog ve hemşireler girmiyor. anestezi uzmanı, çocuk doktoru, sezeryan ise genel cerrah da giriyor.
hepsinin cinsiyetini hangi hastanede belirleyebilirsiniz bilmiyorum.
Rabb'im rast getirir inşaAllah canım benim :)))) her insanın kendi seçimi saygı duymak gerekir :))

Ufuk üniv.hastanesi muayene 120 tl dogum normal 1150 sezeryan 1000 yatis refakatci ile gunluk 50 tl fakat 36 haftalik öncesi yenidogan unitesi yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…