- 20 Ağustos 2015
- 6.493
- 15.619
- 248
su da dogum harıka secenek gıbı ama ben düşünmeyeceğim bile henüz Türkiye de tecrübe edilmedi bile normal doguma korkuyor ınsan bu ülkede acı ya sancıya razıyım lüksü de olmasın yeterki saglıklı dogumlar olsun. koru hastanesi felaketındne sonra ödüm patladı resmenLösante hastanesindeki suda doğumun bi kısmını sgk karşılıyor mu acaba
su da dogum harıka secenek gıbı ama ben düşünmeyeceğim bile henüz Türkiye de tecrübe edilmedi bile normal doguma korkuyor ınsan bu ülkede acı ya sancıya razıyım lüksü de olmasın yeterki saglıklı dogumlar olsun. koru hastanesi felaketındne sonra ödüm patladı resmen
bana da cok sempatık geliyordu ama şu son olaydan sonra hiç bir şey de gözüm kalmadı kendi adıma söyleyyeım . sezeryan olsun normal olsun yeter ki saglıklı bır doğum olsun . ve 3-5 fazla olsun ama profosor olsun son kararım bu. nasıl yapılır bilmiyorum ama doktorun dogumda lmasını garantı etmek ıcın elımden gelenı yapacagımbir arkadaşım ankarada bir iki sene önceydi sanırım liv de suda doğum yapmştı.
bana da cok sempatık geliyordu ama şu son olaydan sonra hiç bir şey de gözüm kalmadı kendi adıma söyleyyeım . sezeryan olsun normal olsun yeter ki saglıklı bır doğum olsun . ve 3-5 fazla olsun ama profosor olsun son kararım bu. nasıl yapılır bilmiyorum ama doktorun dogumda lmasını garantı etmek ıcın elımden gelenı yapacagım
henüz gidip bakmadım hastanelere sadece interneten okuyup ön eleme yapmaya calısyorumhastaneye karar verebildiniz mi? ben de daha ilk trimesterdeyim, değiştiriyorum bu ay hastanemi.
gazi unuversıtesi hastanesının bellı haftadan sonra kabul etedıgını duymustum. kacıncı haftadan ıtıvaren almıyorlar onuda sorar mısın canım? bır de ne şekilde prof dogumumuza gırecek daha dogrusu gıreblecek mı yoksa o gun kım varsa o doktor mu yapacak ? bızede yazarsan ıyı olurArkadaşlar bende 8.haftadayim karar vermem gerekiyor artık.Zaten ilk kontrolü balgat koruya gitmiştim ama şimdi vargeztim .Ben artık üniv.hasta. lerini düşünmeye karar verdim özel hastanelere hic guvenim kalmadi sadece para dusunuyorlar bir arkadaş gazi hast.deki prof.merih bayram adında dr önerdi.Muayene 100 sanırım doğumda özel sancı odası özel oda toplam 500 tl ymiş tabi kendim sormadım o söyledi tahliller zaten ücretsiz kafama yattı oraya gidersem net rakamları yazarim
Ümit Bey'in muayene ücreti ne kadar acaba?Bu haftsonua Ümit Beyle (Korucuoğlu) görüşmeye gittik memnun kaldık sohbet havasındayken bilgilendirici bilgileri paylaşan ve en saçma soruyu bile sormana olanak veren doktorları çok seviyorum.Onunla devam edeceğiz gibi görünüyor.
Detaylı ultrasonu kendisi yapıyor bu arada
250 tlydi :)Ümit Bey'in muayene ücreti ne kadar acaba?
tablo da renklenmiş güzelleşmiş. ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2001116
2017 yılı için hamilelik planlari yapan ve dogum yapacak arkadaşlar öğrendigimiz fiyatlari buraya yazalim ve birlikte bir tablo olusturalim ne dersiniz?
Onceki yillar icin yapilmis ve harika olmus bu senede ben baslatayim dedim
Siz fiyatlari yazdikca ben tablo oluşturup ilk mesaji güncelleyecegim. Simdiden herkese tesekkurler.
SON GÜNCELLEME: 28 .05. 2017
Ya arkadaslar gazi hast.proflari 3 aydir gebelik muayenesi almiyorlarmis ☹ nekadar surede almicaklari belli degilmis yatti orasi yanigazi unuversıtesi hastanesının bellı haftadan sonra kabul etedıgını duymustum. kacıncı haftadan ıtıvaren almıyorlar onuda sorar mısın canım? bır de ne şekilde prof dogumumuza gırecek daha dogrusu gıreblecek mı yoksa o gun kım varsa o doktor mu yapacak ? bızede yazarsan ıyı olur
Balgat Akropol hastanesi muayene 90 tl dogum 2500 tl sezeryan farketmiyor
Rabb'im rast getirir inşaAllah canım benim :)))) her insanın kendi seçimi saygı duymak gerekir :))doğuma sadece jinekolog ve hemşireler girmiyor. anestezi uzmanı, çocuk doktoru, sezeryan ise genel cerrah da giriyor.
hepsinin cinsiyetini hangi hastanede belirleyebilirsiniz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?