Canım peki bunlarda fark ne kadar yani ikiz olduğunda fiyat farkı? Suit odanın normal odadan farkı ne? Bir de hastaneden memnun musun, randevularını kolay alıp çok beklemeden girebiliyor musun? Ve Adnan Bey hafta sonu da muayene ediyor mu? Çok sordum biliyorum ama yakın zamanda çocuk düşünüyoruz, bende neyle karşı karşıyayım, planlamamı şimdiden az çok yapayım istiyorum.
Ay ben sana ne kadar teşekkür etsem az ya, her şey gönlünce olsun çok yardımcı oldun :)
Acikcasi elemelerimi yaptigimda medicalpark evime yakin oldugu icin aklima yatmisti ancak hicbir doktoru konusunda net bir fikre sahip olamadim.Hastane konusundada olumsuz yorumlar fazlaydi.Ozel muaynehanede dusunmedigim icin normal yanlisi en begenilen doktorlardan biri Nesrin hanim.Memorialda benim bireysel emekliligime indirim de var.Mantikli geldi yani.alttan muayne konusunda bazi bayanlar hasas oluyor ben hasas degilim sorun degil benim icin yanisadece normal dogum yanlısı olması mı başka sebepler yok mu ? yoksa bır suru normal yanlısı doktor var yanı tam olarak nye bu hastane ve doktor daha yakın geldi sana
bir de ben nesrin hanımla ılgılı bır ıkı yerde işte alttan muayenelernı cok sert yaptıgını falan okudum bır ıkı olumsuz şey daha okumustum ama unuttum şimdi
ben de alttan muayene de hassas degılım ama bazı doktorlar gercekten cok kaba davranıp korkutuyrlar ve bır sure sonra tedırgınlık kalıcı olmaya baslıyr bu yuzden dedimAcikcasi elemelerimi yaptigimda medicalpark evime yakin oldugu icin aklima yatmisti ancak hicbir doktoru konusunda net bir fikre sahip olamadim.Hastane konusundada olumsuz yorumlar fazlaydi.Ozel muaynehanede dusunmedigim icin normal yanlisi en begenilen doktorlardan biri Nesrin hanim.Memorialda benim bireysel emekliligime indirim de var.Mantikli geldi yani.alttan muayne konusunda bazi bayanlar hasas oluyor ben hasas degilim sorun degil benim icin yani
Seçeceğiniz hastaneye göre değişen paket fiyatları var. Ama gebelik takibi süresince rutin yapılan herşeyi kapsıyor. Doğumda da herşey yolunda olursa (epidural pakette yok) siz başka ücret ödemiyorsunuz.Ayrıca kendi muayenesinde kan veriyorsunuz. Çok büyük kolaylık bence. Ben paketi satın aldım ve 3 kez gittim çok çok memnunum.Sanıyorum Ümit Bey de paket olayına girmiş. Muayeneler, tahliller ve doğum dahil ne kadara mâl oluyor bu paket ve hastaneye de bunun üzerine bir ödeme yapılıyor mu biliyor musunuz acaba?
Doktorların fiyatlarının SSVD yaptıklarında değişeceğini sanmıyorum.Önemli olan hangi doktorların bunu desteklediği. Ben bir liste okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.Kizlar bu fiyatlar ssvd yani sezeryan sonrası vajinal doğum yapan doktor lar için dé geçerli mi acaba ? Yapan var mı ? Hangi doktorlar. Mesela ban sincan koru da yapan varmış die duydum ama fiyat ve doktor hakkinda bilgi yok.
ssvd ne canım ?Doktorların fiyatlarının SSVD yaptıklarında değişeceğini sanmıyorum.Önemli olan hangi doktorların bunu desteklediği. Ben bir liste okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.
Ayy insallahh öyledir . Destekleyen iki katı fiyat veriyor die biliorum. Paylaşımın benim için önemli olur. SiMdiden sağolDoktorların fiyatlarının SSVD yaptıklarında değişeceğini sanmıyorum.Önemli olan hangi doktorların bunu desteklediği. Ben bir liste okumuştum ama nerde okuduğumu hatırlamıyorum bulursam paylaşırım.
Sezeryan sonrası vajinal doğum demekssvd ne canım ?
Çok teşekkürler bilgi için Lösante hastanesi çok merak ediyordum bilgi süper oldu. Sadece doktor konusunda hiçbir bilgiye ulaşamadımArkadaşlar losante hast.muayene ücreti 82 tl doğum normal 2500 sezeryan 3000 suda 5000
su da dogum mu yaptırıyorlar mıs ! başlanmıstı Türkiye de ama yaygın degıldı dıye bılıyorum bır ıstanbulda varmıs dıye bılıyordumÇok teşekkürler bilgi için Lösante hastanesi çok merak ediyordum bilgi süper oldu. Sadece doktor konusunda hiçbir bilgiye ulaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?