25 dakıka kadar surdu başka radyolog ya da perınatologa gıtmedıgım ıcın kıyas yapamam ama ılgılendı her şeye baktıben de kendisine gideceğim zamanı gelince, herkes çok memnun kalıyor bildiğim kadarıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25 dakıka kadar surdu başka radyolog ya da perınatologa gıtmedıgım ıcın kıyas yapamam ama ılgılendı her şeye baktıben de kendisine gideceğim zamanı gelince, herkes çok memnun kalıyor bildiğim kadarıyla.
off bu da cok pahalıBu Cumartesi günü HRS ile görüştüm.
Paket ücreti uzman doktor : 7500 TL - Profesör doktor :9000TL
Uzman Doktor muayene ücreti 135 TL (SGK)
Prof. Dr. Muayene Ücreti : 450 TL (SGK) olarak güncelleyebilirsiniz.
Amniosentez, Koryon Villus Örneklemesi, Maternal Kanda Serbest Fetal DNA taraması, Fetal Eko, Yenidoğan yoğun bakım hizmetleri pakede dahil değil dendi.
Evet Çukurambar'da kendi muayenesine gidiyorum Koru hastahanesine çok yakınUmit bey ozel muayene acmis diye duymuştum. Hala korudami çalışıyor
canım ya sen daha hamıle degılsın ama sıkı sıkı arastırdıgın iiçin soruyorum aklında netleşen bir şeyler oldu mu ?iiz Sen hastane seçimini yapabildin mi? merak ettim
Evet canim hamile degilim planimiz hazirandan itibaren artik calismalara baslamak bir sorunla karsilasmam umarim. Ben Memorial Nesrin Fenere karar verdim normal dogum yanlisi oldugu icincanım ya sen daha hamıle degılsın ama sıkı sıkı arastırdıgın iiçin soruyorum aklında netleşen bir şeyler oldu mu ?
Bu haftsonua Ümit Beyle (Korucuoğlu) görüşmeye gittik memnun kaldık sohbet havasındayken bilgilendirici bilgileri paylaşan ve en saçma soruyu bile sormana olanak veren doktorları çok seviyorum.Onunla devam edeceğiz gibi görünüyor.
Detaylı ultrasonu kendisi yapıyor bu arada
sadece normal dogum yanlısı olması mı başka sebepler yok mu ? yoksa bır suru normal yanlısı doktor var yanı tam olarak nye bu hastane ve doktor daha yakın geldi sanaEvet canim hamile degilim planimiz hazirandan itibaren artik calismalara baslamak bir sorunla karsilasmam umarim. Ben Memorial Nesrin Fenere karar verdim normal dogum yanlisi oldugu icin
Fetal ekokardiyografi var anne karnında bebeğin kalp ritminden damar akışına kadar hepsine bakılıyor yaptırmadıysanız o varben bu ayın 25 den sonra hastanelere bakacagım sanırım 2 hafta ıcınde de netleşmiş olurum diye düşünüyorum. en son şeker yüklemesine de devlete gidecegim bildiğime göre başka rtin tarama kalmıyor galiba değil mi kızlar ?
Büroşürü nereye koyduğumu unuttum bulabilsem yazarımMerhabalar. Paket ücretinin içine neler dahil bilgi verebilir misiniz?
Merhabalar. Paket ücretinin içine neler dahil bilgi verebilir misiniz?
Allah razı olsun. Hepimiz sağ salim alalım kucuğımıza . Evet canım bi ikiz gebelik fark ücreti bide süit oda fiyata dahil değilHer şey dahilmiş yani. Çok teşekkür ederim cevabınız için, zahmet edip uzun uzun yazmışsınız. Bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız dilerim :)