Annem bana hep yabani derdi, o yüzden yabanilik diyorum ben de

Ben doğumhaneye eşimle girerim bakalım o zaman da müsait olursak ya da isterse ama benim yabaniliğim eşime değil hatta ailelerimize de değil ama akraba konu komşu falan doluşmasına. Çok insan seven bir insan değilim galiba, kısıtlı bir çevre olsun ama insanı darlamasın isterim. Mesela gelip "aaa kızım yapma bak öyle, çok zararlı, şuyun olur buyun olur. Aaaa bak çocuğu böyle sar, bundan yedir, yenidoğana bundan içirilir bir yudum, lohusa şundan yer at bakiim ağzına" deyip bir şeyler tıkıştırırlarsa ağzıma darlanırım. Annemden bekliyorum açıkçası bu darlamaları. O yüzden baştan uyaracağım, etrafımda yapan olursa da uzaklaştır kalp kırmayayım o stresle de diyeceğim. Dinler bakalım inşallah. Ay düşündükçe vallahi daralıyorum ya.
Emzirmek istediğinde çıkarlar herhalde ama bazı kadınlarda "yahu hepimiz kadınız sende olan bende de var emzir ne olacak!" fikri yok mu beni deli ediyor. Çocukluğumdan beri bunu yapan insanlara hep mesafeli durmuşumdur. Bırak yani biraz mahremimiz kalsın o kadar da! O durumda da annenden ve kayınvalidenden rica edersin herkesi kışkışlar odadan.