- 10 Aralık 2017
- 2.316
- 5.351
Canım yumurta tadımını yaptıktan sonra pırasalı omlet şeklinde yapıyorlar henüz yunurtaya geçmedik biz. Ayrıca ıspanak şu an önerilmiyor bildiğim kadarıyla içindeki maddeden dolayı.Kızlar selam,
Blw maceralarınızı ilgiyle takip ediyorum. :) Ben tadımlara klasik başladım. Ege son 2 gündür kaşıkla verdiğim havucu elini ağzına sokarak geri çıkarıyor, tükürüyor. Acaba sorun havuçta mı bilmiyorum. Yarın patates denicem. Sonuçta patates bu, sevilmez mi :))
Bu akşam Ege’ye yoğurdu eşimin yedirmesini rica ettim. Mutfağa geldim bi baktım Ege’nin elinde kaşık, ağzı yüzü yoğurt:) Eşim Blw’ci çıktı. :) Gayet de güzel kaşığa saldırıyor, ağzına götürüyor falan nedense şaşırdım :) sanırım Blw’ye biraz şans verebilirim.
Bu arada yarın semt pazarına sebze alışverişine çıkıcam. Patates, havuç ve balkabağı dışında sebze tavsiyelerinizi alabilirim. :) Pırasa ve ıspanağı klasik yöntemle nasıl yedirebilirim? Tavsiyelere açığım. İyi geceler:)
Yoğurdu bizimkide kendi yemeyi çok seviyor . Gerçekten ver eline kaşığı hem eğlensin hem yesin. Kaşıktaki bitince mızırdanmalar başlar