• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 4D ultrason fiyatları , sonuçları

Insanin hassasiyetini resmen somuruyorlar bence. Cok pahali. Yaptirsan bir türlü yaptırmasan bir turlu. Aslinda devlet bunu karsilamali, anne adaylari saglikli hamilelik sureci gecirip evlatlari da saglikla dünyaya gelmeli. Bu nedir ya. Ates pahasi hersey. Devlet hastanesini bir tane tavsiye eden gormedim hakli olarak imkan ve temizlik sıkıntıları dolayisiyla. Peki ne olsun zenginler yasasin fakirler allaha emanet.

Üniversite hastanesi yok mu canım oralarda? ben sadecw muayene ücreti versim ekstra usg için vermedim mesela

Ben böyle bir şey yaptırdım mı bilmiyorum bile.
Devlette 30 dk süren ayrıntılı ultrason yapıldı ama bu onla aynı mı? Eğer öyleyse ücret ödemedim.

sweetwitch01 sweetwitch01 var var. olmadı ordan alırım randevuyu. Cunku sadece dogumla bıtmıyor ki olay. bissürü alınacak sey var.

Ben eskisehir acibadem hastanesinde prof dr a 350 tl ye yaptirdim. Baska secenek yoktu maalesef. Pahali ama gerekli bir sey bence butun organlar detayli incelendi. Yuzunu de gorebildim :) ama cd falan vermediler bize bazi yerlerde veriliyormus.

Back