evet evet bahsettigim oydu tesekkurler dogrusunu yazdıgınız için. fiyatı uygunmuş.Kendi doktorunuz mu yönlendirdi oraya?
Merhaba..
Daha önce 2015 4D ultrason fiyatları başlıklı konu açılmış,onu gündeme getirmeye çalıştım ama ön sayfalara gelmedi. Tekrar açma ihtiyacı duydum,gereksiz kalabalık yaptıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
İzmitte yaşadıgım icin öncelikle burdaki arkadaslar hangi doktorlara gidip hangi hastanelerde 4D ultrason tecrubelerını paylasırsa çok mutlu olurum. Yaptırmak zorunda mıyız? Fiyat nedir? Bilgi paylaşımında bulunurmusunuz..
Diger sehırlerden de yazılırsa hepımıze fayda saglar dıye dusunuyorum..
iyi geceler şimdilik :)
Hangi dr canim balcali hastanesindeevet canım ismini verdi ondan randevu almamı istedi. ben bulmadım:) istersen başka yerde yaptır ama balcalı uygun dedi.. doktorum isim verince tereddüt etmedim :)
Hangi dr canim balcali hastanesinde
İzmitte yaşayan biri olarak ben hastane de çalştığım için ücretsiz yaptırdım detaylı usg mi,ama fiyatları da bildiğim kadarıyla ailekonak hastanesinde 250 tl, acıbadem de 550,medical parkta 450 olarak biliyorumMerhaba..
Daha önce 2015 4D ultrason fiyatları başlıklı konu açılmış,onu gündeme getirmeye çalıştım ama ön sayfalara gelmedi. Tekrar açma ihtiyacı duydum,gereksiz kalabalık yaptıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
İzmitte yaşadıgım icin öncelikle burdaki arkadaslar hangi doktorlara gidip hangi hastanelerde 4D ultrason tecrubelerını paylasırsa çok mutlu olurum. Yaptırmak zorunda mıyız? Fiyat nedir? Bilgi paylaşımında bulunurmusunuz..
Diger sehırlerden de yazılırsa hepımıze fayda saglar dıye dusunuyorum..
iyi geceler şimdilik :)
Kac haftaliksin canm memnun kaldin mi hocadanSelim Büyükkurt canım
Kac haftaliksin canm memnun kaldin mi hocadan
Masallah baya olmussunuz canim..balcali da benim dr um ibrahim ferhat urunsak canim.. ama disarda ozelede gidecemşuan 22+2 canım gittiğimde 20+2ydi.. çok memnun kaldım canım çok iyi biri. randevuu için erken araman gerek anca 1 ay sonraya alabiliyorsun
Masallah baya olmussunuz canim..balcali da benim dr um ibrahim ferhat urunsak canim.. ama disarda ozelede gidecem
Yok canim.ibrahim hoca balcalida ozel muane yapio balcalida calistigim dan gitmesi kolay oluyo bide disarda ozele gidecem daha cok kucuguz zaten :):) sen normal muayeneye balcalıya gidiyorsun yani.. özele gidiyorum selim beye detaylı için gittim sadece :)
Yok canim.ibrahim hoca balcalida ozel muane yapio balcalida calistigim dan gitmesi kolay oluyo bide disarda ozele gidecem daha cok kucuguz zaten :)
7 haftalik canm benim ki dahahııı anladım canım:) kaç haftalıksın peki?
Sagolasin bilgi için .peki medicalde hem muayene ucreti hem usg ücreti mi veriyoruz?İzmitte yaşayan biri olarak ben hastane de çalştığım için ücretsiz yaptırdım detaylı usg mi,ama fiyatları da bildiğim kadarıyla ailekonak hastanesinde 250 tl, acıbadem de 550,medical parkta 450 olarak biliyorum
Evet sadece medical değil yazdığım bütün hastaneler de muayene ve detaylı usg ücreti ayrı oluyorSagolasin bilgi için .peki medicalde hem muayene ucreti hem usg ücreti mi veriyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?