• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 4D ultrason fiyatları , sonuçları

haydo

Tescilli üŞengeç
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
964
1.918
33
Merhaba..
Daha önce 2015 4D ultrason fiyatları başlıklı konu açılmış,onu gündeme getirmeye çalıştım ama ön sayfalara gelmedi. Tekrar açma ihtiyacı duydum,gereksiz kalabalık yaptıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
İzmitte yaşadıgım icin öncelikle burdaki arkadaslar hangi doktorlara gidip hangi hastanelerde 4D ultrason tecrubelerını paylasırsa çok mutlu olurum. Yaptırmak zorunda mıyız? Fiyat nedir? Bilgi paylaşımında bulunurmusunuz..
Diger sehırlerden de yazılırsa hepımıze fayda saglar dıye dusunuyorum..
iyi geceler şimdilik :)

4D renkli usg sanırım. bana detaylı yapıldı organlarına vs bakıldı. bahsettiğiniz oysa Adana Balcalı Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 122 TL ye doçent doktorda yaptırdım.

evet evet bahsettigim oydu tesekkurler dogrusunu yazdıgınız için. fiyatı uygunmuş.Kendi doktorunuz mu yönlendirdi oraya?

evet evet bahsettigim oydu tesekkurler dogrusunu yazdıgınız için. fiyatı uygunmuş.Kendi doktorunuz mu yönlendirdi oraya?

evet canım ismini verdi ondan randevu almamı istedi. ben bulmadım:) istersen başka yerde yaptır ama balcalı uygun dedi.. doktorum isim verince tereddüt etmedim :)

Merhaba..
Daha önce 2015 4D ultrason fiyatları başlıklı konu açılmış,onu gündeme getirmeye çalıştım ama ön sayfalara gelmedi. Tekrar açma ihtiyacı duydum,gereksiz kalabalık yaptıysam şimdiden kusuruma bakmayın.
İzmitte yaşadıgım icin öncelikle burdaki arkadaslar hangi doktorlara gidip hangi hastanelerde 4D ultrason tecrubelerını paylasırsa çok mutlu olurum. Yaptırmak zorunda mıyız? Fiyat nedir? Bilgi paylaşımında bulunurmusunuz..

Ben Kocaeli/Gebze'de yaşıyorum. Gebze'de bir yer 200 bir yer 600 tl fiyat verdi ama 200 tl fiyat veren yer kilodan dolayı bakmadı. (85 kilo üstüne bakmaya uygun değilmiş makinaları) Ben de İstanbul'da yaptırdım 250 tl verdim paket olarak bir kere gittim birer ay arayla iki kere de kontrol olacak. yani 250 tlye 3 kere 4d ultrasona girmiş olcam. Çok gerekli mi tartışılır ama bebeği net görme ve heyecanı açısından bence değer ;)

ben cok evhamlı biriyim. yaptırmaz ve bir sıkıntı olursa sonradan neden yaptırmadım diye yer bitiririm kendimi . ah bu ben :kızgın:

Merhaba..
İzmitte yaşayan biri olarak ben hastane de çalştığım için ücretsiz yaptırdım detaylı usg mi,ama fiyatları da bildiğim kadarıyla ailekonak hastanesinde 250 tl, acıbadem de 550,medical parkta 450 olarak biliyorum

Kac haftaliksin canm memnun kaldin mi hocadan

şuan 22+2 canım gittiğimde 20+2ydi.. çok memnun kaldım canım çok iyi biri. randevuu için erken araman gerek anca 1 ay sonraya alabiliyorsun

şuan 22+2 canım gittiğimde 20+2ydi.. çok memnun kaldım canım çok iyi biri. randevuu için erken araman gerek anca 1 ay sonraya alabiliyorsun
Masallah baya olmussunuz canim..balcali da benim dr um ibrahim ferhat urunsak canim.. ama disarda ozelede gidecem

Masallah baya olmussunuz canim..balcali da benim dr um ibrahim ferhat urunsak canim.. ama disarda ozelede gidecem

:) sen normal muayeneye balcalıya gidiyorsun yani.. özele gidiyorum selim beye detaylı için gittim sadece :)

:) sen normal muayeneye balcalıya gidiyorsun yani.. özele gidiyorum selim beye detaylı için gittim sadece :)
Yok canim.ibrahim hoca balcalida ozel muane yapio balcalida calistigim dan gitmesi kolay oluyo bide disarda ozele gidecem daha cok kucuguz zaten :)

Yok canim.ibrahim hoca balcalida ozel muane yapio balcalida calistigim dan gitmesi kolay oluyo bide disarda ozele gidecem daha cok kucuguz zaten :)

hııı anladım canım:) kaç haftalıksın peki?

İzmitte yaşayan biri olarak ben hastane de çalştığım için ücretsiz yaptırdım detaylı usg mi,ama fiyatları da bildiğim kadarıyla ailekonak hastanesinde 250 tl, acıbadem de 550,medical parkta 450 olarak biliyorum
Sagolasin bilgi için .peki medicalde hem muayene ucreti hem usg ücreti mi veriyoruz?

Sagolasin bilgi için .peki medicalde hem muayene ucreti hem usg ücreti mi veriyoruz?
Evet sadece medical değil yazdığım bütün hastaneler de muayene ve detaylı usg ücreti ayrı oluyor

Insanin hassasiyetini resmen somuruyorlar bence. Cok pahali. Yaptirsan bir türlü yaptırmasan bir turlu. Aslinda devlet bunu karsilamali, anne adaylari saglikli hamilelik sureci gecirip evlatlari da saglikla dünyaya gelmeli. Bu nedir ya. Ates pahasi hersey. Devlet hastanesini bir tane tavsiye eden gormedim hakli olarak imkan ve temizlik sıkıntıları dolayisiyla. Peki ne olsun zenginler yasasin fakirler allaha emanet.

Back