2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

donduracaksan 2.dönem para yatırma o zaman.

Bulca uzaktan eğitim ücretleri ve sınıfta kalma alttan ders kalma durumları nedir bilgin var mi ? Aof gibi sınıfta kalmayıp alttan ders mi kalıyor ondan da ? Çan eğrisi mi geçerli belirli bir not mu var ? Ay ne çok sordum :)

Yok yatirmayacagim kalarak para kazandirmayim bari. Onu kastettim. :)

Herkes şikayetçi bu durumdan zaten 4 yanlışin 1 doğruyu goturmesinden vazgecseler keşke. Eminim çok kişi dondurur kaydını.

uzaktan eğitimin ücreti aöf ye göre yüksek oluyor dersin kalınca evet bildiğim kadari ile altan alıyorsun tabi ödeyeceğin ücrete eklenir,çan eğrisi var ama okuluna göre değişir,hangi uzaktan eğitimi istiyorsun sen dgs mi gireceksin.

Niyetim var gibi tam kararda veremiyorum ama eğer girersem tek tercih hakkım var Ankara üniversitesi

Niyetim var gibi tam kararda veremiyorum ama eğer girersem tek tercih hakkım var Ankara üniversitesi
Atatürk üniversitesinde de var galiba sitesinde görmüştüm uzaktan eğitim diye tabi final sınavında erzuruma gitmen gerek.Uzaktan eğitimde final sınavı kazandığın okulda oluyor.Kpss girmiştin kaç puan çektin.

O nedenle Ankara dışı istemiyorum cnm esim hayatta göndermez. Kpss zamanı kullanamadım genel kültür e geçemeden zaman bitti . 43 netle 70 aldım dhbtden de 70 aldım ama diyanet mulakatina cagirsalarda girmekten vazgectim çok bi zayıf gördüm kendimi kazanamam sanırım

önlisantan mı girdin sınava zaten kpss tercih hakkın yok mezun olmadan tercih veremezsin ama liseden ise tercih verirsin.

Ben liseden sonra mülakata girmiştim de aman Allah'ım o neydi.

Kendini ne zaman hazir hissediyorsan bence o zaman devam etmelisin yogunken olmuyor gercekten..
Bak mesela ben ders calisamadim
Bir suru unite beni bekliyor
Hala calisamiyorum derslerin yarisi bitti yarisi kaldi resmen
Bu sefer son hafta gece gunduz calisirim herhalde..

Gunaydin 05:53 :)

Önce kendime sonra evime sonra evimdekilere, sonra kapılarımı açtığımda bana değen ne varsa yüreğimle beynim arası çizgi derinliğince günaydın.

evet önlisanstan.emin misin peki?hazirana kadar daha 6 ay var.o zamana kadar hiç bir başvuru hakkım yok mu yani?
gerçi haziranda mezun olacağımın garantisi de yok da.
Evet önlisantan girdiyseniz mezun olmadan tercih hakkın yok kpss den diploma isterler zaten hazirana kadar mezun olursun büyük ihtimalle genelde sınavlar mayıs yada haziranın ilk haftası gibi oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…