2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

Sağlık" en büyük hediyedir. "Tok gözlülük", en büyük zenginlik, " Güven", en büyük akrabalık, "Sevgi" ise, en büyük mutluluktur. Her nefes alışınız sağlık, mutluluk, sevgi, huzur dolu olsun. GÜNAYDIN

Dua ile çaldım bugün kapınızı.
Belki darda, belki zorda, belki de çok mutlusunuz. Rabbime bir demet dua gönderdim sizin için. Sıkıntılarınızı hayra çevirsin, mutluluklarınızı daim etsin, cumanızı mübarek kılsın.
Hayırlı, nurlu, huzurlu cumalar olsun

-19 Aralık- Pazartesi-:nazar:
  • Sosyal Hizmete Giriş (3/4)
  • Sosyolojiye Giriş (3/4)
  • İletişim Bilgisi (3/4)
  • Psikoloji (3/4)
  • Sosyal Politika (3/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (3/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (2/4)
Hukuk un özetleme kısmı bitti, ama henüz baştan sonra tekrar yapmadım, 5-6 deneme çözdüm fena değil ama unuttuğum kısımlarda yok değil.. İletişim 3'ün 5soruluk denemelerinde hatalar var mail attım ama henüz düzeltilmedi sanırım çözerken dikkat edin.. 1-2 güne periodum başlıcak o zaman ara veririm beynim yoruldu artık zorlanıyorum. Herkes nerede ne alemde bu günlerde kimseden ses çıkmıyor ? Bulcada olmasa topic solup gidecek :işsiz:

İnsan da çalışma şevki bırakmadılar ki.. Keşke sosyal hizmetler ya da çocuk gelişimi felan okusaydim. Şu finaller bir geçse de kurtulsam artık. :KK43:

Selam kızlar :KK200:
Ders çalışamadığım için uğrayamadım bir süre

Ders çalışmaya başladım bir hafta önce ..
Düzenli olarak her gün çalışamıyorum ama fırsat buldukça boş vakitlerimi değerlendiriyorum

Şimdilik biten derslerim şunlar

Bu sefer sadece okulun verdiği kitapları çalıştım
Geri kalan üniteleri
Baştan sona tekrar yapma fırsatım yok şuan için..

Şimdilik biten derslerim şunlar;
iktisat
temel bilgi teknolojileri
tıbbı belgeleme
ingilizce
İngilizceyi okulun verdiği kitabın ünite başlarında yer alan konuları not edip teker teker nerde ne kullanıyo ne anlama geliyor anlayabilceğim şekilde notlar topladım netten not aldım da anladım..
Yoksa yapamazdım sanırım finalde 70 lere takılı kalırdım neyseki hallettim

Finaller de gelir geçer :KK51::KK51::KK51:
Geçsin de donduracagim. Severek okuyordum ama bu dönem büyük stres yapıyorum. Kendime zarar artık. Ne diye boşuna para kazandirayim. Zaten çocuklardan zar zor vakit bulup ancak calisabiliyordum. Onlara bari haksızlık etmeyim. Daha çok onlarla ilgilenmek varken. :KK51:

Gülün güzeli baharın başında çiçek verendir. Dostun güzeli, vefası uzun sürendir. İnsanın özeli, umulmadık anda selam gönderendir. Allah’ın Selamı ve Rahmeti, Bereketi üzerinize olsun. Hayırlı Nurlu Cumalar.

Benim de sosyoloji ama daha ilk dönemim :110: tavsiyelerini ya da nasıl çalışmamız gerektiği hakkında verebileceğin bilgileri merakla bekliyorum

Verdikleri çalışma kitaplarının sağında solunda yazan küçük notlar var onlardan çok çıkıyor soru bide konu sonunda testler var ordan rahat 3-4 tane çıktı hep ,geçmiş sorulardan bi 3-4 tane çıkıyor bunlardan 9-10 soru cepte oluyor cnm.

-26 Aralık- Pazartesi-:nazar: Finitooo
  • Sosyal Hizmete Giriş (4/4)
  • Sosyolojiye Giriş (4/4)
  • İletişim Bilgisi (4/4)
  • Psikoloji (4/4)
  • Sosyal Politika (4/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (3/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (4/4)
an itibariyle hepsi bitti ilk denemelerimi son konuları bittikçe çözdüm, şimdi derslerimi gruplayıp tekrarlarımı yapıcam deneme ve çıkmış sınav sorularını çözerek eksiklerimi tamamlamaya çalışacağım. Özellikle psikoloji ve sosyolojiye ağırlık vermem gerekiyor, hem ilk sınavda en düşük derslerim onlar hemde yeni ünitelerdede zorlandığım oldu, sonraki zorlandığım komik ama iletişimdeki örgüt iletişimi yok gibi bir şey zihnimde artık sınava kadar ne kadarını öğrenirsem. Son 19 gün ondan sonra 2. döneme kadar :KK75::KK76::KK76::KK76::halay: bol bol film, müzik,pilates,roman yapıcam nasipse

X