- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.441
Üniversite son sınıf öğrencileri için geçerli ama.kızlar tek ders sınavı 3ders olmuş, gözümüz aydın, olurda bir terslik olursa 3 ders için 1 sene kaybı olmayacak artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üniversite son sınıf öğrencileri için geçerli ama.kızlar tek ders sınavı 3ders olmuş, gözümüz aydın, olurda bir terslik olursa 3 ders için 1 sene kaybı olmayacak artık
donduracaksan 2.dönem para yatırma o zaman.Geçsin de donduracagim. Severek okuyordum ama bu dönem büyük stres yapıyorum. Kendime zarar artık. Ne diye boşuna para kazandirayim. Zaten çocuklardan zar zor vakit bulup ancak calisabiliyordum. Onlara bari haksızlık etmeyim. Daha çok onlarla ilgilenmek varken.
Bulca uzaktan eğitim ücretleri ve sınıfta kalma alttan ders kalma durumları nedir bilgin var mi ? Aof gibi sınıfta kalmayıp alttan ders mi kalıyor ondan da ? Çan eğrisi mi geçerli belirli bir not mu var ? Ay ne çok sordum :)donduracaksan 2.dönem para yatırma o zaman.
Yok yatirmayacagim kalarak para kazandirmayim bari. Onu kastettim. :)donduracaksan 2.dönem para yatırma o zaman.
uzaktan eğitimin ücreti aöf ye göre yüksek oluyor dersin kalınca evet bildiğim kadari ile altan alıyorsun tabi ödeyeceğin ücrete eklenir,çan eğrisi var ama okuluna göre değişir,hangi uzaktan eğitimi istiyorsun sen dgs mi gireceksin.Bulca uzaktan eğitim ücretleri ve sınıfta kalma alttan ders kalma durumları nedir bilgin var mi ? Aof gibi sınıfta kalmayıp alttan ders mi kalıyor ondan da ? Çan eğrisi mi geçerli belirli bir not mu var ? Ay ne çok sordum :)
Niyetim var gibi tam kararda veremiyorum ama eğer girersem tek tercih hakkım var Ankara üniversitesiuzaktan eğitimin ücreti aöf ye göre yüksek oluyor dersin kalınca evet bildiğim kadari ile altan alıyorsun tabi ödeyeceğin ücrete eklenir,çan eğrisi var ama okuluna göre değişir,hangi uzaktan eğitimi istiyorsun sen dgs mi gireceksin.
Atatürk üniversitesinde de var galiba sitesinde görmüştüm uzaktan eğitim diye tabi final sınavında erzuruma gitmen gerek.Uzaktan eğitimde final sınavı kazandığın okulda oluyor.Kpss girmiştin kaç puan çektin.Niyetim var gibi tam kararda veremiyorum ama eğer girersem tek tercih hakkım var Ankara üniversitesi
O nedenle Ankara dışı istemiyorum cnm esim hayatta göndermez. Kpss zamanı kullanamadım genel kültür e geçemeden zaman bitti . 43 netle 70 aldım dhbtden de 70 aldım ama diyanet mulakatina cagirsalarda girmekten vazgectim çok bi zayıf gördüm kendimi kazanamam sanırımAtatürk üniversitesinde de var galiba sitesinde görmüştüm uzaktan eğitim diye tabi final sınavında erzuruma gitmen gerek.Uzaktan eğitimde final sınavı kazandığın okulda oluyor.Kpss girmiştin kaç puan çektin.
önlisantan mı girdin sınava zaten kpss tercih hakkın yok mezun olmadan tercih veremezsin ama liseden ise tercih verirsin.O nedenle Ankara dışı istemiyorum cnm esim hayatta göndermez. Kpss zamanı kullanamadım genel kültür e geçemeden zaman bitti . 43 netle 70 aldım dhbtden de 70 aldım ama diyanet mulakatina cagirsalarda girmekten vazgectim çok bi zayıf gördüm kendimi kazanamam sanırım
Yok canım liseden girdim ama girme amacım dhbt içindi memurluk düşünmüyorumönlisantan mı girdin sınava zaten kpss tercih hakkın yok mezun olmadan tercih veremezsin ama liseden ise tercih verirsin.
bi soru da benden gelsin madem=)mayıs haziran gibi mezun oluyoruz diyelim.ocak haziran arası yapılacak mülakatlara ve atama tercihlerine başvuramıyor muyuz?önlisantan mı girdin sınava zaten kpss tercih hakkın yok mezun olmadan tercih veremezsin ama liseden ise tercih verirsin.
Ben liseden sonra mülakata girmiştim de aman Allah'ım o neydi.O nedenle Ankara dışı istemiyorum cnm esim hayatta göndermez. Kpss zamanı kullanamadım genel kültür e geçemeden zaman bitti . 43 netle 70 aldım dhbtden de 70 aldım ama diyanet mulakatina cagirsalarda girmekten vazgectim çok bi zayıf gördüm kendimi kazanamam sanırım
Kendini ne zaman hazir hissediyorsan bence o zaman devam etmelisin yogunken olmuyor gercekten..Geçsin de donduracagim. Severek okuyordum ama bu dönem büyük stres yapıyorum. Kendime zarar artık. Ne diye boşuna para kazandirayim. Zaten çocuklardan zar zor vakit bulup ancak calisabiliyordum. Onlara bari haksızlık etmeyim. Daha çok onlarla ilgilenmek varken.
önlisantan mı girdin.Mezun olursan başvurursun.bi soru da benden gelsin madem=)mayıs haziran gibi mezun oluyoruz diyelim.ocak haziran arası yapılacak mülakatlara ve atama tercihlerine başvuramıyor muyuz?
evet önlisanstan.emin misin peki?hazirana kadar daha 6 ay var.o zamana kadar hiç bir başvuru hakkım yok mu yani?önlisantan mı girdin.Mezun olursan başvurursun.
diyanetin mülakatına mı girdiniz?Ben liseden sonra mülakata girmiştim de aman Allah'ım o neydi.
Evet önlisantan girdiyseniz mezun olmadan tercih hakkın yok kpss den diploma isterler zaten hazirana kadar mezun olursun büyük ihtimalle genelde sınavlar mayıs yada haziranın ilk haftası gibi oluyordu.evet önlisanstan.emin misin peki?hazirana kadar daha 6 ay var.o zamana kadar hiç bir başvuru hakkım yok mu yani?
gerçi haziranda mezun olacağımın garantisi de yok da.
Şimdi değişti mı bilemem de ben gireli coook oldu. On tane muftunun önünde ezbere bildiğim süreleri de bilgileri de unutuverdim birden.diyanetin mülakatına mı girdiniz?
nasıldı ki?
on tane müftü müü?Şimdi değişti mı bilemem de ben gireli coook oldu. On tane muftunun önünde ezbere bildiğim süreleri de bilgileri de unutuverdim birden.