- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.401
Yaa evet çan egrisini yukseltmeyim hepsinden 100 alayim dedim.Hahaha hic yanlisin yook
Sagolsunlar boslari bile sayarak yardımcı oldular.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa evet çan egrisini yukseltmeyim hepsinden 100 alayim dedim.Hahaha hic yanlisin yook
Benim de onumuzdeki hafta hafta sonu gunum var, ondan sonra ders calismaya baslayacagim. 2 tane notum 21, bu iki derse iyi yuklenmem gereBugun aksama kadar bosum hic isim yok
Resmi yazismalar ve raporlari calismak icin guzel bir gun..
Basladim suan..
Bence sinava kadar dusuk not olan derslerini sıkı bi sekilde halledersin canim..Benim de onumuzdeki hafta hafta sonu gunum var, ondan sonra ders calismaya baslayacagim. 2 tane notum 21, bu iki derse iyi yuklenmem gere
Hayirli cumalar canim ♡Her yeni güne,bana yepyeni umutlar veren yüzümde ki gülümsetmeyi eksiltmeyen Rabbim'e çok teşekkür ediyorum.Günaydın,hayırlı cumalar.
Bulcam bir sey sorabilir miyim e kampuste bir kac dersimi sorularla ogrenelim kismi yok..sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen varsa edebilir kızlar.Eğer beklediği gibi gelmeyen var ise sonuçlar.
mail atabilirsin üniversiteye iletişim adreslerinden yada telefon açabilirsin.Bulcam bir sey sorabilir miyim e kampuste bir kac dersimi sorularla ogrenelim kismi yok..
Bunun icin nereye sikayet edebilirim ?
Ettigimde varsa sorularla ognelim tarzi bir pdf koyarlar mi hemen ?
E kampusu uygulama ilarak mi indirdin canim ?Bulcam bir sey sorabilir miyim e kampuste bir kac dersimi sorularla ogrenelim kismi yok..
Benim arapça 3 bekledigim gibi gelmemiş ben 0 bekliyordum 8 almışım inkılap ve arapça hariç diğer notlar iyi çok şükür 70 ile 50 arası buna da şükür. Bizim ilahiyat derslerin hic birinse sorular ile öğrenelim yok sadece inkılap da var . Şikayet maili atarsak ekliyorlar mi cnm ?sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen varsa edebilir kızlar.Eğer beklediği gibi gelmeyen var ise sonuçlar.
bilmiyorum ama çoğunluk olursa eklerler belki siz yinede belirtin.Benim arapça 3 bekledigim gibi gelmemiş ben 0 bekliyordum 8 almışım inkılap ve arapça hariç diğer notlar iyi çok şükür 70 ile 50 arası buna da şükür. Bizim ilahiyat derslerin hic birinse sorular ile öğrenelim yok sadece inkılap da var . Şikayet maili atarsak ekliyorlar mi cnm ?
Cnm bide finalde son 4 ünite den mi yoksa vize konularından mi daha çok soru geliyor bilgin var mi ? İnkılap ve arapça ya ağırlık vereceğim diğerlerini sadece özetten ve çıkmış sorulardan bakmayı düşünüyorumbilmiyorum ama çoğunluk olursa eklerler belki siz yinede belirtin.
bütün ünitelerden sorumlusun artık ama ağırlıklı olarak son üniteler olur tabi.Cnm bide finalde son 4 ünite den mi yoksa vize konularından mi daha çok soru geliyor bilgin var mi ? İnkılap ve arapça ya ağırlık vereceğim diğerlerini sadece özetten ve çıkmış sorulardan bakmayı düşünüyorum
Yok canim normal tarayicidan giriyorumE kampusu uygulama ilarak mi indirdin canim ?
Ben daha önce 2 kez ekampusteki destek kısmından soru sor bölümüne tıklayıp isteklerimi yazdım 25inde de 1 gün içinde hem maille dönüş hemde kaynakların eklenmesi yapıldıBulcam bir sey sorabilir miyim e kampuste bir kac dersimi sorularla ogrenelim kismi yok..
Benim sorularla öğrenelim var da noldu ? Sadece bir dersten birkaç soru çıktı o kadar. Geçmiş sorulardan hiç çıkmadı desem yeri. Bikac dersin sorular la öğrenelim yoktu onu da sınava bi iki gün kala yüklediler. Şimdiden mail at hazır olsun. İşe yararsa tabi.Benim arapça 3 bekledigim gibi gelmemiş ben 0 bekliyordum 8 almışım inkılap ve arapça hariç diğer notlar iyi çok şükür 70 ile 50 arası buna da şükür. Bizim ilahiyat derslerin hic birinse sorular ile öğrenelim yok sadece inkılap da var . Şikayet maili atarsak ekliyorlar mi cnm ?