- 28 Ocak 2009
- 33.616
- 54.390
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
Sen yeterki derdini söyle. Rabbin ya istediğini verir ya da istediğinin daha iyisini,dualarınızın kabul olması dileğiyle hayırlı cumalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama önce anket koymuşlar :) onu yapınca açılıyor ,yakın yer mi çıktıKızlar sınav yerleri açıklandı
Geçen seferki yerimin bir üstündeki bina Ankete katılmak istemiyorum seçince de açılıyormuş canımevet ama önce anket koymuşlar :) onu yapınca açılıyor ,yakın yer mi çıktı
Evet olur bende öyle yapıyordum :)Kızlar ben bu sınav giriş belgemi bilgisayara indirip flasha atıp öyle internet kafeden çıkarttırsam olur mu? Şifremi veripte çıkartmak pek istemiyorum. Güvenli gelmiyor. Bide kocam gidip çıkarttırıyor benim sınav giriş belgemi kağıda yazıp veriyorum ondan.
varda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyorYa sinir oldum
Ogrenci otomasyonuna girebiliyirum sadece ordada sinav giris bilgileri yok ne dandik site
Anketi cevapliyorum yine acilmiyor bulcavarda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyor
Faceden aof sayfasina baktim canim, herkes sikayet ediyor acilmiyor diyevarda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyor
Olabilir ben açtım anket cevaplanınca açılmıştı şimdi değil demek ki sonradan olmuşFaceden aof sayfasina baktim canim, herkes sikayet ediyor acilmiyor diye
Ben simdi anketi doldurdum ve sinav giris belgeme ulastim..Anketi cevapliyorum yine acilmiyor bulca
Bilgisayardan da denedim olmuyor. Sitede bir sorun var
Cok zor vallahi yetisebiliyor mu bu sekilde ayri okullara cikanlar meraktayimDört sınava dört farklı okul bravo bu kadar taş koyulur, bu kadar zorlastirilir. Rezillik her seferinde okul aramaktan bıkkınlık geldi artık.
Suan bi sorun gorunmuyorOlabilir ben açtım anket cevaplanınca açılmıştı şimdi değil demek ki sonradan olmuş
Telefondanda aciliyor o anketi doldurduktan sonra ben telefondanda denemedim simdi belge goruntuleme ve indirme islemini..varda anket koymuşlar cevaplamak istiyorum yada katılmak istemiyorum demen gerek yoksa açılmıyor birde telefondan açılmıyor
Özel araçla çoğunda ucu ucuna yetiştik cok erken çıkmaya rağmen, bircok ilçede girmedigim okul kalmayacak artık... Aracı olmayanların Allah yardımcısı olsunCok zor vallahi yetisebiliyor mu bu sekilde ayri okullara cikanlar meraktayim
Amim bir de kar da yagiyor cogu yerde..Özel araçla çoğunda ucu ucuna yetiştik cok erken çıkmaya rağmen, bircok ilçede girmedigim okul kalmayacak artık... Aracı olmayanların Allah yardımcısı olsun