2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

bölümüm sosyoloji

sosyal politika 51
psikoloji 25 :KK43:((
sosyolojiye giriş 62
sosyal bilimlerde temelkavramlar 56
sosyolojide araştırma y.ve teknikleri 62
karşılaştırmalı siyasal sistemler 50

şimdi finalden hepsinden 50 alsam geçermiyim tabiii psikoloji için 50 yetmez ...

kızlar vize geçme puanı kaç ?
geçme puanı final sınavlarından sonra belli olur şuan değil.vizenin % 30 finalin %70 alınacak eğer ortalamanız 35 ve üzeri olursa çan eğrisine dahil olursunuz 34.99 olsa bile ff olur direk kalır.eğer bütün öğrencilerin notu hesaplanır eğer x dersin ortalaması 35 ve üzeri olursa ve gno 2 ve üzeri olursa geçersin.ama 35 olunca çat diye geçilecek diye birşey yok sınıfın ortalmasına bağlı çan eğri eğer 40-45 olursa 35 ilede geçilmez yani dersin ortalaması.ve gno önemli

Eskisini bilmiyorum kuzum ilk senem bu yıl şansıma sistem değişmiş.. Fena değil puanlarım en düşüğü 75 genelde 1 yada 2 yanlış gerisi..
bence süper canım bende hiç çalışmadım bu sınava düşük geldi bana ama şimdiden başlamam lazım diğerine yokda geçemem.sen nerden çalıştın yardımcı kitap aldın mı okul kitaplarından mı çalıştın

bence süper canım bende hiç çalışmadım bu sınava düşük geldi bana ama şimdiden başlamam lazım diğerine yokda geçemem.sen nerden çalıştın yardımcı kitap aldın mı okul kitaplarından mı çalıştın
Sadece okulun verdiği kitap ve e kampusten çalışıyorum canım, inanki kitapta anlatılmayan hiçbir şey yok sınavda, biraz dikkat biraz düzenli çalışma yapamayacağın soru olmaz :KK19:

Sadece okulun verdiği kitap ve e kampusten çalışıyorum canım, inanki kitapta anlatılmayan hiçbir şey yok sınavda, biraz dikkat biraz düzenli çalışma yapamayacağın soru olmaz :KK19:
aynen öyle canım dediğin gibi zaten kitaba ya da okula suç bulmuyorum bütün suç benim :) bu sefer düzenli çalışacağım inşallah her akşam planlı çalışsam yaparım herhalde çok sağol başarılarının devamını dilerim

4 dersim kötü diğerleri yine iyi onlara göre, notu yüksek arkadaşları tebrik ediyorum :KK39:bende sistemli çalışmaya başlıyorum finaller daha iyi geçer inşaallah

Temel bilgi teknolojilerinden kalmışım. . Zaten ona çalışmaya fırsatım kalmamıştı. Diğerleri orta şeker.. ayy sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. .

E bülten den mi çalışıyorsunuz onu anlamadım. Dersin videolarını mı izliyorsunuz?
Detaylı anlatayım. Önce kitaptan 1 üniteyi okuyorum, sonra e kampusteki, sorularla öğrenelim kısmını okuyup, ünite özetini ve konu anlatım videolarını dinliyorum, sonra özetimi çıkarıyorum kendime göre önemli kısımları altını çizip kısa notlar alarak anlayacağım gibi, zaten ezberlemiş oluyorum çoğunu o süreçte, artık sınava 3-5 gün kalada soru çözüp notlarımı okuyorum bitiyor.

Ben
Detaylı anlatayım. Önce kitaptan 1 üniteyi okuyorum, sonra e kampusteki, sorularla öğrenelim kısmını okuyup, ünite özetini ve konu anlatım videolarını dinliyorum, sonra özetimi çıkarıyorum kendime göre önemli kısımları altını çizip kısa notlar alarak anlayacağım gibi, zaten ezberlemiş oluyorum çoğunu o süreçte, artık sınava 3-5 gün kalada soru çözüp notlarımı okuyorum bitiyor.
BendE ilk altını çizerek özet çıkarak çalıştım ama inanın zamanım yok. 2 çocuk biri 5 aylık.. peki videoları nerden bulup izliyorsunuz

Selam kizlaaar ugrayamiyorum şu aralar birazcik yogunumm.
haliyle pek derste calisamiyorumm..

Sonuclar aciklanmisss simdi girdim eve ve gordumm :))

Butun notlarim hesapladigim gibi
Sadece hukuku ben 85 diye hesaplamistim
Ama 88.75 gelmis oh oh :KK70:

Herkesi tebrik ederimmmmmm

Selam kizlaaar ugrayamiyorum şu aralar birazcik yogunumm.
haliyle pek derste calisamiyorumm..

Sonuclar aciklanmisss simdi girdim eve ve gordumm :))

Butun notlarim hesapladigim gibi
Sadece hukuku ben 85 diye hesaplamistim
Ama 88.75 gelmis oh oh :KK70:

Herkesi tebrik ederimmmmmm
Nee?...ya siz nasıl çalışıyorsunuz? Benim notlar hep 50-60.. en yüksek 76.. ama ben sadece okudum ve çıkmış soruları çözdüm.. yeterli değil demekki..

kızlar sonuçlar açıklanmış bende açıklandığı gibi baktım aşırı mutluyum umduğumdan bile iyi geldi
Hukukun Temel Kavramları 91.25
İktisada Giriş I 90.75
İletişim Bilgisi 100
İşletme İlkeleri 100
Lojistik İlkeleri 95.50
Genel Muhasebe I 73.85
Davranış Bilimleri I 90.75
inşallah finalde de Allah gönlümüze göre verir, daha başarılı oluruz hepimiz

iletişim 62.50
eğitim bilimleri 56.25
sınıf yönetimi 56.25
psikoloji 32.50
davranış bilimlerine giriş 75.00 benim böyle geldi çok üzüldüm ama sağlık olmayınca hiçbir şey olmuyormuş, sağlık olsun ...

Nee?...ya siz nasıl çalışıyorsunuz? Benim notlar hep 50-60.. en yüksek 76.. ama ben sadece okudum ve çıkmış soruları çözdüm.. yeterli değil demekki..
O kadar calismama bence bu not dusuk bir not :/ full cekmem lazimdi. ama hukuktan sinavda hic bir sey yapamayacagim diye cok korkuyordum ama korkulcak kadar bir seyi yokmus.

X