2017-2018 Öğretim Yılı AÖF Öğrencilerinin Ders Programı Oluşturma/Bildirim Topiği

ve sonuçlar..:halay::rapci::halay::KK71:
- Hukuk: 1y 19d
- Türk Anayasa Hukuku : 1y 19d
- Sosyal Politika: 1y 19d
- Sosyal Hizmet: 1y 19d
- İletişim: 1y 19
- Sosyoloji: 3y 17d
- Psikoloji: 4y 16d

Psikolojideki yanlış sorularımı incelerken 1'i hatalı gibi geldi onu şikayet edicem, diğer 2 si kesin yanlış, 1 taneside yorum olduğundan muallak kafayı toplayınca tekrar bakıcam onuda raporlarım.. Dün gece Sosyal hizmet 5. üniteye başladım bu akşam tekrar eder not çıkarırım. Sanırım finallere çalışırken sosyoloji ve psikolojiye daha çok ağırlık vericem.. Umarım herkesin sonuçları beklediğine ve hayallerine yakın gelir, olmadı üzülmek yok finaller var daha birbirimize destek olmaya devam edicez :KK19:

Son olarak yeni ders programımıda koyayım burada dursun :KK57:

-Final-
  • Sosyal Hizmete Giriş (0/4)
  • Sosyolojiye Giriş (0/4)
  • İletişim Bilgisi (0/4)
  • Psikoloji (0/4)
  • Sosyal Politika (0/4)
  • Hukukun Temel Kavramları (0/3)
  • Türk Anayasa Hukuku (0/4)
En Büyük TÜRKİYE:işsiz:
Tebrikler valla :KK9::KK9:

Not alarak mi calisiyorsun?

Ben bakamadim açılmıyor bir turlu. Ama 50 şer alsam öpüp de başıma koyacağım.:işsiz:

Tebrikler valla :KK9::KK9:

Not alarak mi calisiyorsun?

Ben bakamadim açılmıyor bir turlu. Ama 50 şer alsam öpüp de başıma koyacağım.:işsiz:
Sağol kuzum, kitabı ve e-kampusteki konu özetini okuduktan sonra kitaptan önemli yerleri belirleyip konu özeti çıkarıyorum, yazarak daha iyi kalıyor aklımda.. Öğlende gitti uzun süre, herkes bakmaya çalıştığı için yoğunluk var, umarım en düşük notun 50 olur :dua:

Ya mesaj gelgi sinav yeri secimi icin..
ayni ilde girecegim yine degistirmem veya guncelleme yapmam sart mi
Yarinda sonmus sanirim
Kampusede mubarek saatlerdir giremiyorum ..

Ya mesaj gelgi sinav yeri secimi icin..
ayni ilde girecegim yine degistirmem veya guncelleme yapmam sart mi
Yarinda sonmus sanirim
Kampusede mubarek saatlerdir giremiyorum ..
Şimdi açıldı demin bakımdaydı , umutlandım alıştırmalar geri eklenecek diye değilmiş.. Eğer değişiklik yapmak istemiyorsan güncellemene gerek yok

Sağol kuzum, kitabı ve e-kampusteki konu özetini okuduktan sonra kitaptan önemli yerleri belirleyip konu özeti çıkarıyorum, yazarak daha iyi kalıyor aklımda.. Öğlende gitti uzun süre, herkes bakmaya çalıştığı için yoğunluk var, umarım en düşük notun 50 olur :dua:

İnşallah öyle olur.:dua:

E kampusteki konu özeti kitaptaki özetle aynı diye bakmadim hic. Daha mı kapsamlı? Ben yardımcı kitaptan çalışıyorum önce . Konuya hakim olmuş oluyorum. Sonra da normal ders kitabindan yardimcida olmayan ayrıntılara bakıp konu sonu testini cozuyorum. Testlerde zorlanmiyorum çok ama sınava gelince sağ gosterip sol soruyorlar kafam iyice karışıyor ne yaptığımı bile bilmiyorum. Kendim özet yazsam dedim ama o kadar uzun ki yaz yaz bitmez isimler, eserler, tanımlar vs. Artık oldugu kadar ne yapayım.

Psikolojideki yanlış sorularımı incelerken 1'i hatalı gibi geldi onu şikayet edicem, diğer 2 si kesin yanlış, 1 taneside yorum olduğundan muallak kafayı toplayınca tekrar bakıcam onuda raporlarım.. Dün gece Sosyal hizmet 5. üniteye başladım bu akşam tekrar eder not çıkarırım. Sanırım finallere çalışırken sosyoloji ve psikolojiye daha çok ağırlık vericem.. Umarım herkesin sonuçları beklediğine ve hayallerine yakın gelir, olmadı üzülmek yok finaller var daha birbirimize destek olmaya devam edicez :KK19:

-Final-
  • İletişim Bilgisi (0/4)
  • Psikoloji (0/4)
  • Sosyal Politika (0/4)
Harikasin tatlimmmmmmm ♡♡♡ tebrik ederimmm

Suanda bende sonuclarima bakiyorumm
Kotu gecti dedigim tibbi belgelemeden basladim suan bakmaya.80 almisim suan cok mutluyum kalcam diye korkmustum digerleri iyi gecmisti :KK70: daha ingilizceye bakmadim.
Sirayla bakiyorum hepsineee..
Ay su tibbi belgelemeden 80 almisim ya havalara ucucam. Hepsinin ne isaretledim hatta sinavda ne dusundugume kadar hatirliyorum bakarken sorulara.. tekrar giriyor gibi oldum haha..

Sunlara bakayim karnemi gostericemmmm =) dua et ingilizceden kalmamis olayim elim gitmiyo sorulari indirmeye

-Final-
  • İletişim Bilgisi (0/4)
  • Psikoloji (0/4)
  • Sosyal Politika (0/4)

Ben şokk :KK57:

Helal olsun sana yaa valla:KK9:

Cevapların çoğunu hatırlayamadım iyi mi?

Bu arada şık eşitliği var büyük ihtimal 2 derste var şuan . Neyse sonuçlar sürpriz olacak baya. Hayirlisi ne deyim. :)

Cevapların çoğunu hatırlayamadım iyi mi?

Bu arada şık eşitliği var büyük ihtimal 2 derste var şuan . Neyse sonuçlar sürpriz olacak baya. Hayirlisi ne deyim. :)
Şık esitliginden kastiniz nedir ve hala anlayamadim yani bir sorunun iki dogru cevabi var anlamina mi geliyor oyle bir sey var mi cidden :)

Şık esitliginden kastiniz nedir ve hala anlayamadim yani bir sorunun iki dogru cevabi var anlamina mi geliyor oyle bir sey var mi cidden :)
Her şıktan 4 er tane var. Yani 19 sorudan tam eminseniz 100 almak için sonuncuyu bilmeye gerek bile yok hangi şık eksikse onu isaretlersiniz. :) Ama belli olmaz finalde iptal de edebilirler. Ne yaptıkları belli olmuyor.

Bu arada benim sınav tek kelimeyle berbat. Çok sinirim bozuldu. Calismasam hiç uzulmeyecegim ama o kadar zamanımı harcadim böyle resmen boşa kürek cekiyorum artık. :KK43:

Gelelim notlarima..
Sonunda bitti..

En yukseginden alcaklara dogru cakilacagim bir tablo ile karsi karsiyayiz.. =)

Matematik - 100 hic yanlisim yok..

Isletme - 90 şıklarda adi sirket yazan bir soru vardi ya ben o basit soruyu yanlis yapmisim. Hayret ediyorum kendime

Temel bilgi tekn. - 90 cevap şıklarinda parduslu android bir soru vardi ya hanim ben bu kadar basit bir soruyu hangi akla dayanarak gitmisim pardus yapmisim hahaha :KK70:

Hukukun Temel Kavramlari - 85 - iyi yirttim. Iki sık arasinda kaldiklarimi riske girip isaretlemistim dogru cikti onlarda =) bir boşum vardı.. diger kalanlar yanliş puh banaaa!

Iktisat - 85 oldugu kadar artik :KK70:

Tip terimleri - 85 kolay geldigi icin mutlu olmustum. Kabizlik ve dogum sirasinda yirtilmayla ilgili sorular vardi yanlis yapmisim. Bir de bende kronik kabizlik var yani. Hastaligimla ilgili soruyu yapamadigim icin guluyorum kendime

Tibbi belgeleme- 80 kotu gectigini soylemistim. Ama yirttim..

Ingilizce - 70 ile yirttim eveeeeet yirttim kalmadimmm iyi ki bilmediklerimi sallamamisim. bos biraktiydim.

Gordun mu David Abii kalmadim :deli:

bulca bulca ogretmenim karnem nasil hahahaha

Her şıktan 4 er tane var. Yani 19 sorudan tam eminseniz 100 almak için sonuncuyu bilmeye gerek bile yok hangi şık eksikse onu isaretlersiniz. :) Ama belli olmaz finalde iptal de edebilirler. Ne yaptıkları belli olmuyor.

Bu arada benim sınav tek kelimeyle berbat. Çok sinirim bozuldu. Calismasam hiç uzulmeyecegim ama o kadar zamanımı harcadim böyle resmen boşa kürek cekiyorum artık. :KK43:

Gun gectikce sinava dair yeni seyler ogreniyomm :))

Cok mu kotu canim baktin mi kac netin var
Gecer notun altinda bir puan mi aldin ? Uzulmee daha finaller var daha duzenli calisirsin halledersin

Ben mesela e cok murat yayinlarindan calismistim
Kitaplari tekrar etmek zor oluyor diye.
Ama bir daha boyle yapmayacagim.
Direk kitap calisicam.
Cunku sorularda kitaptaki verdigi orneklerden bile vardi..

Mesele zayif dusuk derslerini belirle onlara daha cok yogunlas. Son gune birakma..

Benim de berbat:KK70:

Hukuğa bakamadım hiçbir cevabımı hatırlamıyorum neredeyse. Baksam da sanırım 30-35 ancak gelir.
Matematikten 1 yanlışım var soruyu yanlış anlamışım.
Tbt 8-9 net anca sanırım
Muhasebe de berbat malesef.
Pazarlamaya bakmadım ama iyidir o herhalde.
İşletme ve iktisat da fena değil.

Yani özetle hukuk ve genel muhasebe cok fena. Kesin batık onlar. Tbt de belki geçerim.

Hukuğa bakamadım hiçbir cevabımı hatırlamıyorum neredeyse. Baksam da sanırım 30-35 ancak gelir.
Matematikten 1 yanlışım var soruyu yanlış anlamışım.
Tbt 8-9 net anca sanırım
Muhasebe de berbat malesef.
Pazarlamaya bakmadım ama iyidir o herhalde.
İşletme ve iktisat da fena değil.

Yani özetle hukuk ve genel muhasebe cok fena. Kesin batık onlar. Tbt de belki geçerim.

Saglik olsun kuzum sıkma canini
seninle ortak derslerimiz cok var.
Napicam biliyor musun :) calistigim dersleri aklimda kaldigi kadariyla sana gelip ozelden yazarak anlaticam sende okuyacaksin . Beni dinlemeni istiyorummmmm .. hem senin aklinda kalcak hemde benim..

Hele bi okumada goreyim hih :63:

X